2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm rahat olacağın bir doktor çok önemli ya , tek seçeneğin mi var ?
Biz çok gülüoruz doktorla sürekli espriler yapıo :)
Özel sağlık sigortamın gebelik teminatı yokmuş. İlk hamileliğimdeki dr ücreti çok yüksek kaldı. Bunu seçtim. Birincisi yeğenim o hastanede hemşire olduğu için, ikincisi de makul fiyatlara başka dr bulamadım araştırmama rağmen. Bunun da iyi olduğu ile ilgili yorumlar okudum internetten. Ama sanırım ilk doktorumdan dolayı beklentim çok yüksek. Bir de alıştım sormadan 20-25 dk herşeyi anlatmasına. Bunun yanına girmemle çıkmam bir olıyor. Hala çok kararsızım. Çünkü ben çok çekinirim. Doğumda da kendimi şuanki gibi rahatsız hissedersem ne yaparım bilmiyorum.

Ne güzeell darısı başıma :) bende ctesyi sabırsızlıkla bekliorm karındanmı baktı canım kalp sesi için bende 7 haftaym alttan muayene edicek die çok korkuorm
Korkma canim kalp atisi icinde karindan bakiyor doktor ben en son gittigimde 6+5 ti ve karindan kalp atislari goruldu icin rahat olsun

tam senin haftalarda vardı Çok şükür şimdi gecti, bol bol dua et içini ferah tut bebişini üzme annesi

Bende nar cicegi renginde olani almistim inanilmaz rahat ettim

Selam güzel anneler bayadir foruma girmiyordum. Ne kadar kalabalik olmusuz biz boyle masallah. Mide bulantilari bas donmeleri bayilma falan derken zor geciyor biraz. Cok sukur azaldi dun bebisimi gordum. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Eklentiler

• 20150609_121513.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 94
Masa Masaallahhh ikili için tarih verdimi doktor

Sen calisiyomsn peki...bende esim ise giderken uyaniyorum bidaha uykuya dalmam imkansiz nerdeyse, acikmis oluyorum o yuzden uyuyamiyorm tekrar
suan calismiyorm canim ay ortasi gibi başlıcam. bende ayni oluodum ama 2 gndur aciksamda kafam kalkmio bide bugun sag ayagim kuyruk skumumdan itibaren agrio kemiklerim agrio sanki

lcv pant cok bollasio is arkadasim 9 ay giydi :) bende onlari svmiyorum canim ama o dedigmde guzel gomlekler bluzlar vardi bebeksiz. en olmadi buyuk bedenden alirim ilerdr diyorum

tabiki istanbulla kiyaslanamaz :) o acidan bursa tabiki cennet. :)

suan calismiyorm canim ay ortasi gibi başlıcam. bende ayni oluodum ama 2 gndur aciksamda kafam kalkmio bide bugun sag ayagim kuyruk skumumdan itibaren agrio kemiklerim agrio sanki
benim bel agrimda ayagima vuruodu o yuzden romatzmami gebelikmi diye baktilar ama bi defa oldu.Gebelikten agriyomus bel agrisi ama cok ayagina vuruyosa agri doktora danis canim..

hic canini sikma canim var ole bos konusanlar insanlar ne cok ario bebek allah nasip etmis olmus anlamazsan anlamazsn onun sorunumuymus boyle yorum yapanlara okdr cok kiziyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…