2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende evleneli 4.5 yil oldu herkes altinda cocugu olmuomu die ariodi anlatamadik millete ama cok sukur istedikten sonra 6.ay kaldim. millet okdr alismiski suan bi yakinim acayip kiskanio aa nasi olduki dio bende bilmiomusun cocuk nasi oluo dedim salak hep o cocuk yapicak ben yapmicam sanki

allahım ya nasil bir mucze masallahhh allaim saglikla kucagna almayi nasip etsin seninde hepimizin de :)

Oyyy oyyy maşallahh canımmm :) kaç cm olmuş ? Kıpırdanıomu seninki de sürekli :)

Merhaba kızlar.kalp atışlarını duyanlatın gözü aydın.darısı duymayanların başına.ben de bugün duydum.çok güzel bir duygu gerçekten.5 hafta sonra ikili test için çağırdı.7 artı 3 çıktı ultrasonda.12 mm olmuş.

Bastan popoya kadar 3.36 cm mis canim. Evet boyuna bakmadan kipirdiyordu yaramaz Seninki kac cm canim ?
Masallah minige Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...11.haftandamsn ikili test yapıldı mi? Bende 9+2de gitmistim enson 2.53 cm di ayy buyumustur simdik:))

iyi akşamlar kızlar bişey sorcam size gebeliğin başında yapılan kan tahlillerini devlet hastanesinde yaptıran arkadaşlar bi bakabilir misiniz içinde anti rubella ve anti toxoplazma diye iki tahlil var mı

Gözünaydın canım senle tarihlerimiz aynı ben de 6+1de 1 haziranda karından ultrasonla sesini duyamasam da kalp atışı kıpırtılarını görmüştüm. Cumartesi tekrar gidicez bakalım büyümüşmü diye :) canım sende mide bulantısı varmı? Bide göğüs hassasiyetim azaldı gibi sormuştum daha önce ama bide sana sorayım dedim tarihlerimiz aynı olduğu için

Canım çok şükür ki mide bulantım yok
annemin de hiç olmamış.belim ağrıyo sadexe o da uzun süre oturunca.ben de hala var hassasiyet ama azaldı gibi.şimdiye kadar rahat geçti.gazım çok oluyo yalnız.şu an karnım bayaa şiş bu yüzden.

iyi akşamlar kızlar bişey sorcam size geebeliğin başında yapılan kan tahlillerini devlet hastanesinde yaptıran arkadaşlar bi bakabilir misiniz içinde anti rubella ve anti toxoplazma diye iki tahlil var mı
Ben özel hastanede ysptrdım.toplam 90 tl idrar ve tam kan tahlili.bunlar da içindeydi canım ama mutlaka yaptır.önemli

Ben özel hastanede ysptrdım.toplam 90 tl idrar ve tam kan tahlili.bunlar da içindeydi canım ama mutlaka yaptır.önemli
özelde çok pahalıydı canım bi kısmını sağlık ocağında yaptırdım bu ikisi ve idrar kaldı devlet hastanesine gidicem yarın doktora bunları söylesem belki gıcıklık yapar diye düşündüm o genel yapsa bunlar da içinde olur mu acaba

Canım bende daha duymadım kalp atışını takmasana tatlım sen kimseyi. Benide bazen kimsenin anlamadığını düşünüyorum ama kocam var iyiki. Takmamaya çalış kimseyi

Maşallah canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Karından mı bakıldı canım kaç haftalıksın?

Ne güzeell darısı başıma :) bende ctesyi sabırsızlıkla bekliorm karındanmı baktı canım kalp sesi için bende 7 haftaym alttan muayene edicek die çok korkuorm

Canım gözünüz aydın. Tam olarak ne kadarlık hamilesin. Bizde cumartesi duymaya gidicez ama korkuyorum ya duyamazsak diye
ben 6+2yim ama dr muayeneden sonra doğum 26 ocakta olabilir dedi. karından baktı bana bugün ve bebişi gördüm kalp atışını duydum. rabbim size de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…