2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zeki insan degilim deyip kendine hakaret edici bisey deme mazallah banlanirsin falan.bak bana sana hiiic hakaret ediyomuyum
benım senın gibi ban yeme korkum yok. kendıme hakaret ettıgım falan yok. sen öyle algılamk istiyorsun belli.
sen onu bunu boşver.
neden surrender yaptın söyle ? lafı dolandırıyorsun çok fazla.
sürekli bi kaçış içindesin. burada çoğu kişinin aklında soru işaretı var

Yahu sen daha gecen gun demedinmi birbirimizle muhattap olmayalim kafi diye..simdi nedir bu muhattap olma cabasi bunuda anlamadim..nedir sör anlatsana bana

var ya en ifrit oldugum insan modeli, karşındaki insanı salak yerıne koymaya çalışan insanlar.
burada birinin kullanıcı adını alıyorsun, soranlara acıklama bıle yapmıyorsun
kaçıyorsun. ban yıyorsun, sırf bırı siteyı kullanmayı bılıyor nedenlerıni sıralıyor dıye onun banlattıgını düşünüyorsun.
yetmıyor bır de magduru oynuyorsun. bir de '' günahımı aldınız'' tarzında konusuyorsun. sürekli kaçış modundasın. adım gecerse heralde yazarım!
pes!
bişi yazmıcam sana bundan sonra. aanlayan anladı neyın ne oldugunu.

Bencede sekerim uzme sen kendini anlayan anladi zaten

sıcaktan herkes bi köşeye bayıldı galiba kimse yok
zaten ben olmadığımda 3 günde 100 sayfa atıyo
olduğumda kimse yazmıo
minnoş bugün üçüncü kez yattı
ilk ikisi sadece 20 dk
şimdi ayağımdan indirmedim 40 dk dır uyuyo

Bazi seylere kayitsiz kalayim diyorum ama haksizliga dayanamiyorum huyum kurusun.
Disardan bir okuyucu olarak yaptigini dogru bulmuyorum.
3 nedenim var;
1- iki cocugum var yetisemiyorum diyorsun ama bugun masallahin var
2- acik sozlu insanlari severim, anlarsin veya herkes anladi gibi laflar bana kacis gibi geliyor
3- burada kimse kendini desifre etmeden yazisabiliyor olmasi guzel.
Eminim zaten herkesin arkadaslari ile whats up grubu vardir

Bosver sor seni gicik etmeye calisiyor ortada fol yok yumurta yok aciklama hic yok ben hic birsey anlamadim bu isten

Emin ol neden nicini kendisi de bilmiyor bunu yazıyorum tahmin ediyorum ki birileri çıkıp ya karışmayın ikisi arasında diyecek ama anlayan anladı diyorsa eger burdaki kisileride dahil ediyorsun demektir ve söz hakkı tanımış olursun neyseki gereksiz bir konuyu ark uzattı da uzattı bilmece bulmaca hadi bakalım alicannnnn 3 kere 3 kac eder

Ben internetten okudum ama en kisa zamanda d&r gidip masal kitaplari alacagim. Eger onunda kitap sever yetismesini istiyorsam elimde kitap gormesi de gerekiyor.
Mesela uyumak isteyen tavsan ve bebekler icin kucuk prens almak istediklerimin basinda ayrica bez kitapta alacagim

konuyla alakalı olarak zerre bilgim yoktu
ne yazıkki bir merakla kabuk bağlamış bir konuyu hortlatmış oldum
bu durumlarda iki tarafı da dinlemek elbette en doğru olanı
ancak biz reel ortamda sürekli olarak aktif iletişimde olan eş yada arkadaş veya akraba değiliz
o nedenle neye neden tepki verildiğini anlamak çok güç - ki bazen bu kadar yakınımızdakileri bile anlamak güç iken
bu yaşanılan durumda bana garip gelen şu ki
surun nicki neden alınmış , ve (böyle bi durum olabiliyor mu nasıl olur hiç bir fikrim yok) eğer şayet aldıysa da mutlaka cevaplanmalı
yani doğal olarak surun bunu merak edip sormuş olması kadar doğru bir yaklaşım olamaz
ayrıca belirtmek isterim zeyno111 suçlamıyorum çünkü gerçekten yaptı mı nasıl oldu neden oldu onuda bilmiyorum
ama cevapsız kalan sorular olduğu için durum muallakta

tatildeyken şöyle bir tablo ile karşılaştım
sonuçta tatil dimi
eğlenme dinlenme keyif bla bla...
hele çocuklar içinnn... okuldan kaçış ,oynama, su,havuz deniz ,çığlık, patırtı ,gürültü
ötesi yok değil mi?
peki ben ne gördüm. otelden havuza doğru ilerleyen 2 çocuklu bir aile.
aramızdaki mesefa azalınca farkettim ki biri 12 yaşlarında erkek biride neredeyse 8 yaşlarında kız çocuğu.
2 sininde ellerinde kitap deniz tarafına doğru ilerliyorlar
şaşırdım sevindim imrendim
helal olsun dedim . çünkü anne babadan onu görmüş tatilde bile elde kitap . ama derin düşününce birazda empati yapınca doğru olmadığına kanaat ettim
neden mi? çünkü... şuan çoğunlukta benimde yaptığım bir hata var ki bebeklerimizden bile bazen bizim gibi davranmalarını istiyoruz.ağlamasınlar gece deliksiz uyusunlar vs vs... çocukken herşeyi gerektiği zamanda yaşamalarına izin vermeliyiz çocukların...
sonuçta tatil dediğin nedir üç gün beş gün bitecek çocuk öyle ortamı üç aylık tatilde bi daha bulamayacak imkan varsa günde bi saat park belki...
yaz boyunca vakti çok bol olur... zaten aylarca ağır müfredatlı bol sınavlı bol yarıştırmalı bi eğitim sistemimiz var
bunalıyorlar... eğitiminde bi dozu sevdirmeninde bi dozu olmalı

Ben de yorum yapmak istiyorum. Secmurat banlanmasina sebep olanin surrender old dusundugu icin-fark edilmek adina nicki i surrender yapti diye dusunuyorum sahsen. Ama secil sen oyle sandin ve aciklamani aldin,uzatiyorsun sanki..icinde hala suphe kalsa dahi boyle atismalar icine girmemek daha dogru degil mi..
Ayrica banlanmama sebep olan sensin surrender derken cok kolay dedin ama neden adini surrender yaptin diye sorulunca cvp vermiyorsun. Ben nolursa olsun senin art niyetli oldgnu dusunmuyorum ama surrenderin ustune geldigini dusunuyorum canim. Neyse sknti soyle bitsin

Hiuf kiz daha oturmasi erken zaten.. 6ayda baslancak ama oturamazsa dahaerteleriz sknti olmaz hem bazilari 6aylik olsa dahi hazir olmuyor ek gidaya. Belki tutamicak bile,agzina goturemicek.. Zamanla alisacak:) o yuzden her sey vakti zamani gelince olur,bebeleri takipte olcezz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…