- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.561
benım senın gibi ban yeme korkum yok. kendıme hakaret ettıgım falan yok. sen öyle algılamk istiyorsun belli.Zeki insan degilim deyip kendine hakaret edici bisey deme mazallah banlanirsin falan.bak bana sana hiiic hakaret ediyomuyum
Yahu sen daha gecen gun demedinmi birbirimizle muhattap olmayalim kafi diye..simdi nedir bu muhattap olma cabasi bunuda anlamadim..nedir sör anlatsana banaburadan cıkan nedir? banlanmamı diyorsan ilk defa ban yemıyorum . sürekli yerım banı .
kendın söyleyıp kendın anlamaya calısıyorsun farkında mısın?
ben sana bişi yapmısım gibi magdur edebıyatını oynuyorsun ve sana bazıları da hak verıyor!
olan her sey ortadayken bu nasıl oluyor onu da anlamıs degılım.
Bencede sekerim uzme sen kendini anlayan anladi zatenvar ya en ifrit oldugum insan modeli, karşındaki insanı salak yerıne koymaya çalışan insanlar.
burada birinin kullanıcı adını alıyorsun, soranlara acıklama bıle yapmıyorsun
kaçıyorsun. ban yıyorsun, sırf bırı siteyı kullanmayı bılıyor nedenlerıni sıralıyor dıye onun banlattıgını düşünüyorsun.
yetmıyor bır de magduru oynuyorsun. bir de '' günahımı aldınız'' tarzında konusuyorsun. sürekli kaçış modundasın. adım gecerse heralde yazarım!
pes!
bişi yazmıcam sana bundan sonra. aanlayan anladı neyın ne oldugunu.
uzaklastırma grup kurdugu ıcın aldıSec zeyno111 oldy
Sörün nickini çaldj.
Uzsklaştırma aldı üç gün
Habrrin yok mu?
Aklin yolu bir.uzaklastırma grup kurdugu ıcın aldı
Aklin yolu bir.
Bosver sor seni gicik etmeye calisiyor ortada fol yok yumurta yok aciklama hic yok ben hic birsey anlamadim bu istenzeyno ile muhatap olan bundan sonra benle olmasın. yazılanların hepsı ortada. görmek istemeyen kendı bilir.
o kadar whatsapp ta konusuyorsunuz, birinizde sormadınız mı neden aynı grupta olan kişinin kullanıcı aldın, neden sorunca bişi demıyorsun...
Emin ol neden nicini kendisi de bilmiyor bunu yazıyorum tahmin ediyorum ki birileri çıkıp ya karışmayın ikisi arasında diyecek ama anlayan anladı diyorsa eger burdaki kisileride dahil ediyorsun demektir ve söz hakkı tanımış olursun neyseki gereksiz bir konuyu ark uzattı da uzattı bilmece bulmaca hadi bakalım alicannnnn 3 kere 3 kac ederzeyno ile muhatap olan bundan sonra benle olmasın. yazılanların hepsı ortada. görmek istemeyen kendı bilir.
o kadar whatsapp ta konusuyorsunuz, birinizde sormadınız mı neden aynı grupta olan kişinin kullanıcı aldın, neden sorunca bişi demıyorsun...
hay ağzına sağlıkk
ya ne zamandır sorcam sorcam hep unutoyorum
ilerde çocuğun kitap sevmesini bile etkiliyormuş
ne aldın ismi ne
okumuyom ben ama çok istiyom
böyle renkli şeyler olsun sayfalarında
ben okurken o da baksın
tatildeyken şöyle bir tablo ile karşılaştımBen internetten okudum ama en kisa zamanda d&r gidip masal kitaplari alacagim. Eger onunda kitap sever yetismesini istiyorsam elimde kitap gormesi de gerekiyor.
Mesela uyumak isteyen tavsan ve bebekler icin kucuk prens almak istediklerimin basinda ayrica bez kitapta alacagim
Sen aynı benim kizimi anlatıyorsun bu kadar olmaz. Benimki de beraber yatarken illa mememi ağzında tutcak kesinlikle emzik ve biberon almıyor.Bi de benim sıpa emzik ve biberon da almıyo kesinlikle. Ulen biberona kendi sütümü koydum yine almıyo minnak dana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?