2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oooooooof offf

Kafayı yedirdi bugün bana, Allahım sabır ver. Bu sıcakta artık kendimi balkona attım. Motoru soğutuyorum. Bu ne huysuzluktur Allahım ya, beni bitirdi resmen el kadar bebe
Wonder weeks'e gore 5 gunum kaldi genelde dedigi gibi oluyo ama... Dayan piti 1 ayin daha var dogruysa

Gece çok uyanmaktan bahsetmissiniz biz yaklaşık bir aydır oyleyiz 8 9 kez uyanıyor uykusuzluk beni de bitiriyor beşiği salliyorum uyumuyor illa memeyi emecrk uyuyacak

Canım prebiyotiği ne için kullanacaksın isal için mi

Amin Amin...
doktorlara da güvenemiyorsun.
bahsettiğim Zeynebe ortakulak iltihabı var demiş. antibiyotik vermiş. o da bebeği kusturmuş. başka doktora gitmişler. hiçbişeyi yok demiş. nasıl oluyorsa artık..
yarın o diyen doktora gideceklermiş. geçti derse ilacını almadan nasıl geçti diye bir güzel kavga edeceklermiş.
bizde geçen ay başka doktora gitmiştik. benim oğlumada koca kafalı dedi.
ultrason istedi. bişey çıkmadı. ama içi rahat etmedi. tıbbı genetiğe yolladı. o da gördü. baktı baktı oğluma. oğlum ona baktı, güldü. bir ay sonra yine gelin dedi.

aynen biri antibiyotik kullanman lazim diyo, oteki neden kullandiniz diyo.. Ilk dogdugundada bi doktor boynunda egrilik var sola ceviremiyo sanki demisti, fizik tedavi gormesi lazim dedi, halbuki alakasi yok, iki yone de yatiyo boynunu cocuk.

Uf bi disari cikalim dedik durmadi ibiss:)) kendine banka hesabi actirdik,bankada kizlarla flort etti resmen :) calisanlar da bayildi bi simardi.. Bi kendi isini hallettirdi,bizim isler kaldi.. Baya turladik uyur diye inat etti uyumadi biz de geldik.. Tabi ki park alanindan cikar cikmaz uykuya daldi,eve geldi uyandi

aynen biri antibiyotik kullanman lazim diyo, oteki neden kullandiniz diyo.. Ilk dogdugundada bi doktor boynunda egrilik var sola ceviremiyo sanki demisti, fizik tedavi gormesi lazim dedi, halbuki alakasi yok, iki yone de yatiyo boynunu cocuk.
en iyisi bir doktorda kalmak. ama işte bazen olmuyor.
bende desem ki, benimki sadece sola dönüyor sağa daha dönemedi. kimbilir neler çıkarırlar.
çocuk belki anası gibi solak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…