2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oksuruyo diye goturrlim dedm sabah bisey yok abartma diyo devam ederse gotrcem sabah pekmezle tereyagini eritip icirdim bugn hic oksurmedi aksamda veririm bidr ishal eklendi hastaligimiza tam oldu

Grip geciyo oksuruk basliyo canim btmiyo ki derdi bu hastaligin
Aynen canım ya burnu dolu nefes almaya zorlayinca genzine kaçıyor sonra öksürük uyanıyor

Sabah sekizde uyandı daha yeni uyudu aglaya aglaya
Göğüs uclarimi ısırıp durdu çok acıtıyor artık

Çok şükür ateş yok Dr gitsek kan tahlili yapacak bişey çıkmayacak
Bir sürü şurup verecek evde var zaten
Icmiyor
Sadece ağrı kesici surupu pedifeni içiyor tadı hoşuna gidiyor galiba

Geçmiş olsun canım
Çok şükür bizim ateş yok sadece burun akıntısı var hapsurmasi geçti
Haa bide diş beşinci diş patlamış
Altincida yolda ikisi bir arada yordu kızımı iyice

Yok ya Miss, şimdi ılık duş aldırdım, kustu zaten ortalık battı. Uyudu bakalım, gelip gidip ateşine bakıyorum, 39 u bulmaz umarım.
Geçmiş olsun canım ya
Kızamık aşısı ateş yapmıyor diyor herkes
Dr gittiğimizde aşı yok elimizde 10kasimda gelin dediler
Sadece özel aşı menenjit yapıldı
Kızamık için gitmiyecegim bir yaşında yaptiririm artık

Bu kadar zor olduğunu tahmin etmemistim bende hasta oluncs daha iyi anladım yatmak istiyosn bakmak zorunda oldugun bi bebeğin var evin sorumlulugu var nasl yatip iyilesceksn ki
Ah ah canım çok zor inşallah iyilesirsiniz bu gece sabahladik sürekli ağladı calpol verdim ayağına sıcak su koydum ayağımda salladim yok uyuması park yatağı tekrar yukarı aldım ne yapacqhimi şaşırdım ya kafam sersem gibi oldu uykusuzluktan derdi ne bilmiyorum dış mi usuttu mu gündüz de mız mız bugün yrmiyor ağlıyor sürekli sadece su içiyor çok bunaldim ya hava da çok soğuk dışarı da cikamiyoruz

Oksuruk icin sabah tereygini eritip pekmez koydum icirdim hic oksurmedi bugn insallh cabuk iyilesirler

Bakcak kmse yok mu benm gbi yalniz misin sende annemde kvdemde calisiyo tek basima atlatmaya calsyrm butun arkadaslarim hep annesi kvdesi yardim ediyo bakiyo ozeniyorm valla

Bakcak kmse yok mu benm gbi yalniz misin sende annemde kvdemde calisiyo tek basima atlatmaya calsyrm butun arkadaslarim hep annesi kvdesi yardim ediyo bakiyo ozeniyorm valla
Canım kvdemle aram iyi değil esinle gider gelirim anneme de dun gittim bugün isi vardi öyle derdini bilmiyorum ya sürekli ağlıyor ağzını acmiyir az ateşi var calpol verdim uyuttum simdi

Geçmiş olsun canım
Çok şükür bizim ateş yok sadece burun akıntısı var hapsurmasi geçti
Haa bide diş beşinci diş patlamış
Altincida yolda ikisi bir arada yordu kızımı iyice
sağol canım..size de geçmiş olsun..bizi 20 gün önceki boğaz enfeksiyonu tekrar hortlayınca bayağı bi yordu..iki dişide hastalıklarına denk geldi..dediğin gibi dişlerde araya sıkışınca yavrularımız çok çekiyor..

Kızlar iyi geceler
Yine yarım ölçek şurup verip uyuttum
Yeni derin uykuya daldı

İnsallah iyilesir minnoslariniz bir an once. Zaten yoruluyoruz. Hem uzuntu hem yorgunluk ekleniyor. 3 gecedir benimki yatagindada yatmiyor. Koyunca agliyor bizimle yatiyor uykuya dalana kadar. Sariliyor. Koynuma dogru sokuluyor. İyi guzel ama iyice duzrnimiz bizuldu. Uyumasini bekle kaldir yatir. Mamaya kalk uyaninca yataginda uyumak istemiyor. Gece sallanmsk istemiyor. Benimle yatiyo ama saga sola her turlu donuyor yine.

Canım ya ben de uyumuyor diye bir kaç kez yanıma aldım esmle ben de uyuyamadik öyle çok zor oluyor yatağında yatması daha iyi ama uyumuyorlar iste ya ben de park yatağı yine yukarı aldım dun banyo yaptirdim ne yqpacagimi şaşırdım ya yine uyumuyor artik kafami tasiyamiyorum uykusuzluktan

Uyuyor yatagina koyuyorum kalkiyo agliyo yatagimiza alinca uyuyor. Gece dalinca uykuya koydum yerine. Yukari alamam asagi atar kendini kalkip oturuyor tutarak adim atiyor. Bide yataktan koltuktan atliyor asagi atlar yani ondan. Topuklarim aciyo sallamaktan bugun ev tipi ana kucagi var gunduz ona koydum salliyorum

Geçmiş olsun herkese. Benim kızım da hasta. Kış geldi döküldü bebekler.
Burnu akıyor. Silmekten tahriş oldu artık fındık burun.

Esimin akrabasi var. Onun kuzi 2 yasina girmek uzere ocak dogumlu. Oda hala gece gunduz sallaniyordu. Gece sut iciyordu. Uyku terapisine gittiler. Bir bucuk aydir kendi ayri odada uyuyor. Sallama yok. Terapi 8 aydan sonra basliyor. Vucutlarinin dinlendirmek icin kesintisiz uyku sart. Gece sutunude kesti .

Bu sut kesme isi nasil oluyor merak ediyorum,hala guzel iciyor benimki ama bi bakarsin aniden birakir da hic belli olmuyor bebeklere. Yalniz boyle cok duskun bebeklere nasil biraktiriyolar acaba:) benimki beni tirmaliyor kucagima tirmaniyor istediginde

Benimki mama iciyor. Drun dedigi biz idrarimiz gelince rahatsiz oluyoruz uykumuz kaciyor. Onlardada mama icme durumunda uyku bolunuyor. Bir cok yere baktim gece beslenmesi kesilmesi gerekir uyku icin. Aciktigi icin huzursuz bilmem ne oluncada emme istegi geliyor. Zaten bizde mama dan sonra iyice aciliyor gozleri gazini cikariyorum uykusu kaciyor iyice. Drumuzada sormustim hepsi acliktan degil rahatlamak icinde emmek istiyorlar. Mamaya kalkinca pispişliyor. Uyuyor artik. Yemege kalkmazsa uykusu daha az bolunur. Gunduz uyumuyor gece uyusun bari. Dinlenmis bir uyku almasi lazim bebeklerin. Ve degismiyor ya nasilsa oyle gidiyor. Ve o kiz benim oglandan beter di. Zor bebekti oda. Onda ise yaradiysa umudum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…