- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.881
Aynen canim yemiyoruz dinlenemiyoruz uykusuzluk vucut direncimiz dusuk. Grip gecmiyor bi turlu. Oglum toparladi. Ben ayni devam . Dinlenmek lazimki gecsinSelam kızlar,
İnci toparladı çok şükür ama ben hala kendime gelemedim.
Çünkü hanımefendi geceler boyu uyumadı, sürekli uyandı ve beni hasta halimle uykusuz bıraktı, dolayısıyla vücut direncim uykusuzluk ve yorgunluktan iyice dibe vurdu.
Bugün yine babaannesi geldi, sağolsun hem İnci ye hem de bana baktı da, biraz kendime geldim.
Sizlerde durumlar nasıl, sanırım hastalık kol geziyor. Herkes ya hastalıkla ya da yeme problemiyle cebelleşiyor, ah annelik...
Yok cnm öyle bir sıkıntısı yok. Ben anlatamadım galiba :) hareketleri normal ama bana karşı çok ilgili değilmiş gibi geliyor. Mesela anneme bırakıp dışarı çıkıyorum hiç giderken tepki vermiyor. Gelincede öyle. Aslında bazılarının aradığı şey ama böyle olması normal mi? beni görünce sevinmesi lazım değil mi? ama acıkınca enne enne diye yapışıyor bana çıkarcı olcak sanırım :)İsmi ile seslendiginde tepkisi nasıl? göz teması kuruyor mu?
İçin rahat değilse bir çocuk Norologuna götür muayene ettir istersen.
Sagol canim. Cok iyi annenlere gitmen.M Mismommy canım bir turlu soramadim iyilestiniz mi sen ve minigin. Allah şifa versin..
Valla ben de çok bunaldim. Eşime diyorum bütün odalarımız hatta dolap iclerimiz bile dağınık bu dağınıklık ruh halime de yansıyor ben de darmadaginigim. Allahtan eşim anlayışlı düzen takıntısı yok. Elinden geldiğince de yardım eder.
Halime acıdı git annenlere iki ay kal kafa dinle dedi ve ocağa bilet aldı. Gidip iki ay kalcam ınş.
İki çocuk ve kocaman bir ev kürdana döndüm valla
pitipitikare inci nin toparlamasina sevindim sana da Allah acil sifalar versn
Aynen canim yemiyoruz dinlenemiyoruz uykusuzluk vucut direncimiz dusuk. Grip gecmiyor bi turlu. Oglum toparladi. Ben ayni devam . Dinlenmek lazimki gecsin
O kadarda bağımlılık değil ama birazı olabilirdi. Sadece dışarı çıkmaya hazırlandığımda paçama yapışıp ağlıyor.Beni de götür diye. Kucağıma alır almaz kafayı ters çevirip dışarı bakmak istiyor. Asla bana dönük yada kimdeyse durmuyor. Bırak gidenin benim arkamdan bile ağlamıyor. Nerdeyse güle güle git anne diye el sallıcak :)Benim oglum sagolsun yakami birakmiyo biraz rahat biraksa keskeodadan cikmamla aglamasi bir oluyo disari kim cikarsa arkasindan agliyo onu soylemiyorm o yuzden ama onun disinda bana bagimli resmen
sen benım yatagı görsen :=) 3 tarafı çevrili. 4. tarafına da köşe koltugun büyük yastıklarını koydumAman aman baska bise olmasin ,sen kendine dikkat et yine de. Ya benimki bi de bizle yatiyr,cok donuyor deli dana gibi,yanlara donmeyi gecti asagi yukari kayip duruyor bi de. Ben zavalli gibiyim kipirdayamiyrm bile,o yuzden boyle agriyor belim. Bi de bebekliginden beri oyle onu uyutup da yatan biri olamadim...
Ee kendi yattığım tarafa niye koyuyorsun ki. Zaten orda sen varsinsen benım yatagı görsen :=) 3 tarafı çevrili. 4. tarafına da köşe koltugun büyük yastıklarını koydum
Piticim inciye de sana da geçmiş olsunSelam kızlar,
Çünkü hanımefendi geceler boyu uyumadı, sürekli uyandı ve beni hasta halimle uykusuz bıraktı, dolayısıyla vücut direncim uykusuzluk ve yorgunluktan iyice dibe vurdu.
Bugün yine babaannesi geldi, sağolsun hem İnci ye hem de bana baktı da, biraz kendime geldim.
Sizlerde durumlar nasıl, sanırım hastalık kol geziyor. Herkes ya hastalıkla ya da yeme problemiyle cebelleşiyor, ah annelik...
Yok cnm öyle bir sıkıntısı yok. Ben anlatamadım galiba :) hareketleri normal ama bana karşı çok ilgili değilmiş gibi geliyor. Mesela anneme bırakıp dışarı çıkıyorum hiç giderken tepki vermiyor. Gelincede öyle. Aslında bazılarının aradığı şey ama böyle olması normal mi? beni görünce sevinmesi lazım değil mi? ama acıkınca enne enne diye yapışıyor bana çıkarcı olcak sanırım :)
:)Yok cnm öyle bir sıkıntısı yok. Ben anlatamadım galiba :) hareketleri normal ama bana karşı çok ilgili değilmiş gibi geliyor. Mesela anneme bırakıp dışarı çıkıyorum hiç giderken tepki vermiyor. Gelincede öyle. Aslında bazılarının aradığı şey ama böyle olması normal mi? beni görünce sevinmesi lazım değil mi? ama acıkınca enne enne diye yapışıyor bana çıkarcı olcak sanırım :)
Gecmis olsun canim herkeste ayni problemler bizde hastaligi atlattik cok sukur anneyken hasta olmak cok zormusSelam kızlar,
Aynen oyle canim ben evlendigimden beri dogru düzgün komsum olmadi ya yeni binaydi bundan onceki evimiz biz tasinirken daha yeni yeni doluyodu burasa yeni bina oyle çok kimse yok olan da boyle isteilknurrr22 canım boşuna dememişler ev alma komşu al.
Bir önceki komşum çok iyiydi tam kafa yani. Catkapi gider gelirdik birbirimize. Yenisi de zarasiz ama akşama kadar ışte.
Benimki bagimli resmen yaa biraz rahat birak nolur diyorumO kadarda bağımlılık değil ama birazı olabilirdi. Sadece dışarı çıkmaya hazırlandığımda paçama yapışıp ağlıyor.Beni de götür diye. Kucağıma alır almaz kafayı ters çevirip dışarı bakmak istiyor. Asla bana dönük yada kimdeyse durmuyor. Bırak gidenin benim arkamdan bile ağlamıyor. Nerdeyse güle güle git anne diye el sallıcak :)
Benimki bagimli resmen yaa biraz rahat birak nolur diyorum
Maze dr kontrolunuz nasil gecti. M MazeGuase06
HahaO yapisirkenkac kez esofmanim yere dustu yaa
Gecmis olsun canimDermatologdan eve dönerken dedim ki oğlanın göbeğinde bi şişlik var bikaç gündür sağlık ocağına uğrayıp bi gösterelim.. Göbek fıtığı var bir çocuk cerrahına götür dedi..
Ay çok canım sıkıldı yaa
Fellik fellik çocuk cerrahı arıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?