2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim yemiyoruz dinlenemiyoruz uykusuzluk vucut direncimiz dusuk. Grip gecmiyor bi turlu. Oglum toparladi. Ben ayni devam . Dinlenmek lazimki gecsin

İsmi ile seslendiginde tepkisi nasıl? göz teması kuruyor mu?
İçin rahat değilse bir çocuk Norologuna götür muayene ettir istersen.
Yok cnm öyle bir sıkıntısı yok. Ben anlatamadım galiba :) hareketleri normal ama bana karşı çok ilgili değilmiş gibi geliyor. Mesela anneme bırakıp dışarı çıkıyorum hiç giderken tepki vermiyor. Gelincede öyle. Aslında bazılarının aradığı şey ama böyle olması normal mi? beni görünce sevinmesi lazım değil mi? ama acıkınca enne enne diye yapışıyor bana çıkarcı olcak sanırım :)

Sagol canim. Cok iyi annenlere gitmen. . Dinlenmek lazim. Super iyi yapmiş esin. Dinlenemedigim icin gecmedi benim hastalik. Aksine iyice coktum. Annem gelecek dinlenecem bende. Gecmiycek diger turlu. Kosturuyorum resmen oglumla.

Benim oglum sagolsun yakami birakmiyo biraz rahat biraksa keske odadan cikmamla aglamasi bir oluyo disari kim cikarsa arkasindan agliyo onu soylemiyorm o yuzden ama onun disinda bana bagimli resmen
O kadarda bağımlılık değil ama birazı olabilirdi. Sadece dışarı çıkmaya hazırlandığımda paçama yapışıp ağlıyor.Beni de götür diye. Kucağıma alır almaz kafayı ters çevirip dışarı bakmak istiyor. Asla bana dönük yada kimdeyse durmuyor. Bırak gidenin benim arkamdan bile ağlamıyor. Nerdeyse güle güle git anne diye el sallıcak :)

sen benım yatagı görsen :=) 3 tarafı çevrili. 4. tarafına da köşe koltugun büyük yastıklarını koydum

Piticim inciye de sana da geçmiş olsun

Degisik baglanma stilleri var cnm her bebek farkli bAglaniyor. Benimki benden hic ayrilmaz,babasinda da durur mesela,cok guzel eglenir ama yine de yaninda beni gormek ister. Ama insanbazen boyle de cokbagli olmasin istiyor :) tabi sirf bebek icin bu dedigim

:)
Hmm... O zaman daha eğlenceli bir anne sunmayı dene bakalım minik pasaya
Birkaç eglenceli çocuk şarkısı, hoppidik hoppidik hoplatmak, pofuduk göbeğini gidiklamak, onun oyuncaklarını kafana koyup yere düşürmek, bunu yaparken şarkılar söylemek birkaç taktik olabilir...
Ve tabi en önemlisi sevgi dolu kucaklasmalar, opmeler, koklamalar, onu ne kadar sevdiğini özlediğini soylemeler.... Tüm bunlar güler yüzlü bir anneden gelirse gor bakalım nasil değişiyor herşey..

Gecmis olsun canim herkeste ayni problemler bizde hastaligi atlattik cok sukur anneyken hasta olmak cok zormus
ilknurrr22 canım boşuna dememişler ev alma komşu al.
Bir önceki komşum çok iyiydi tam kafa yani. Catkapi gider gelirdik birbirimize. Yenisi de zarasiz ama akşama kadar ışte.
Aynen oyle canim ben evlendigimden beri dogru düzgün komsum olmadi ya yeni binaydi bundan onceki evimiz biz tasinirken daha yeni yeni doluyodu burasa yeni bina oyle çok kimse yok olan da boyle iste

Benimki bagimli resmen yaa biraz rahat birak nolur diyorum

Dermatologdan eve dönerken dedim ki oğlanın göbeğinde bi şişlik var bikaç gündür sağlık ocağına uğrayıp bi gösterelim.. Göbek fıtığı var bir çocuk cerrahına götür dedi..
Ay çok canım sıkıldı yaa
Fellik fellik çocuk cerrahı arıyorum..

Gecmis olsun canim iyi bi doktor bulabilirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…