2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Atopik egzama dedi mis. Atarax kullanma dedi. Şampuan losyon krem yazdı ama kortizonsuz bi de bi karışım yazıyorum eczanede yaptırcaksınız dedi. Onları da aldık geldik.
Gecmis olsun cnm. Belli egzema oldugu biz burdan anliyoruz. Nasil anlamamis. Bende bebek sampuani ile yikiyorum hala masaj yagi kuvetine katip duruluyorum. Ustune ayriyeten birsey surmuyorum.insallah gecer ilac kullanmazsiniz

Maze ya bu ara bayagi sıkîntılı geciyor panik yapma. Saglik ocagindaki hemdn oyle dedi uzulme. Cogu seyi anlamiyorlar. Goster tabii. İnsallah ciddi bir sey degildir

Gecmis olsun canim iyi bi doktor bulabilirsin insallah
Sağol canım inşallah yaa..
Gecmis olsun cnm. Belli egzema oldugu biz burdan anliyoruz. Nasil anlamamis. Bende bebek sampuani ile yikiyorum hala masaj yagi kuvetine katip duruluyorum. Ustune ayriyeten birsey surmuyorum.insallah gecer ilac kullanmazsiniz
Sağol mis. Vücuduna hiçbişi sürme banyoda saçını da bu şampuanla yıka duştan sonra da yaptırdığın karışımı sür dedi. Çok azarsa kremi de sür kortizon yok dedi içinde.
Ben de dedim yaa bizim ocak anaları demişti egzama diye diğer dr bilemedi.
Maze ya bu ara bayagi sıkîntılı geciyor panik yapma. Saglik ocagindaki hemdn oyle dedi uzulme. Cogu seyi anlamiyorlar. Goster tabii. İnsallah ciddi bir sey degildir
İnşallah canım..

ıyy benimki de yakamdan düşmüyor..tuvalete bile arkamdan geliyor..evde kimin kucağına bıraksam işime bakacam diye,beni görünce üzerime atlıyor..birisi gel dese ta koltuğumun altına girip kaçmaya çalışıyor..

Ya sizler böyle söyledikçe bizde bir tuhaflık var diyorum. Kimse yok mu benimle aynı şeyleri yaşıyan? benim oğlan çok güleryüzlü sıcak kanlı dışarda biri sevsin gülsün hemrn sevinir atlar :) birde kalabalık bir aileyiz tek torun herkes çok sever hiç yabancılık çekmez. Annemlere falan çok alışık bırakıp gitsem bir yere ağlamaz oyun oynar. Ama gelince de tepki vermez. Herkesin aradığı şey ama normal mi bu kadarı? biri çıksın normal desin yaa

Kendin demişsin işte canım annemlere alışık diye . . Kalabalık ortamda büyüyen çocuklar öyle oluyor . Benimki akşama kadar benden başka insan görmüyorki

Selam kızlar...

Çok stresli ve giderek yükü ve sorumluğu artan yorucu bir süreçteyiz
Tüm bu koşturmaca içinde bazen durup anın güzelliğini yaşayamadığım için kızıyorum kendime ancak... birçok gerçek var... sadece bebek yok...
Sadece bebek varmış gibi yaşasakta sorun bitmiyor
Günlük işlere kaptırsakta olmuyor
Dengeyi kurmak zor az da olsa bizden sevgi ilgi bekleyen evi işi aileyi bebeği ve hatta kendimizi mutlu edebilmek zorlaştı...

Geçen hafta oğlum ameliyat oldu
Yarı sünneyliydi
Birkaç kişi daha vardı hatırlayamıyorum
Kusura bakmayın
Sadece nesli aklımda
Çok hareketlendi yaptırmak istedim
1 gece hastanede kaldık
Dr çok basit bi operasyon olacağını 30 dk süreceğini söyledi
Narkoz verildi
Hareketsiz kalması şartmış
Ameliyat 1.5 saat sürdü
Çıktığında ağlıyordu
Ancak hala bilinci kapalıydı
1 saat sonra kendine geldi ve emdi
O gün ve gece çok ağrılıydı
Dr eve bırakmadı iyikide kalmışız
Çünkü birkaç kez çok feci ağladı anında müdahale ettiler...
Bugün beşinci gün
Ağrıları bitti artık ağrı kesici vermiyorum
Şuan iyi şükür cuma kısmetse kontrole gideceğiz
Dr başarılı geçtiğini söyledi
Anlayamadığım için onaylayamıyorum ama öyle olduğunu diliyorum...

Canim benim oglanda oyle. Herkese gidiyor. Onceden sadece bayanlara giderdi. Erkeklere aglardi. Simdi bazen cok nadir gitmedigi oluyor. Canı sıkılinca bana geliyor. Evde pesimde devamli. Normal bence yabancilik cekmemesi. Sosyal ne guzel. Ben bu durumdan sikayetci degilim cunku akrabalar gelince onlara veriyorum dinleniyorum. Kapidan akraba cikarken istese gidiyor. Gezmeyi seviyor. Acikti birsey oldu sıkıldı. Beni istiyor. Biri oynatirken eglenurken bana bakar guler onu da anlamiyorum niye bakiyor bana. Sadece benimle uyur. Ama kiyaslama bence her cocuk farkli ilerki donemlerde daha farkli olur. Ama sosyal olmasi gercekten cok iyi birsey.

Canim cok gecmis olsun. İyilesir insallah. Cok merak ettim seni. Bizde bile 3 gun zor gecti .Sizin daha zor gecmistir. Ama gunler geciyor hemen gececek . İnsallah kontrolunuzde iyi gecer.

Canim cok gecmis olsun. İyilesir insallah. Cok merak ettim seni. Bizde bile 3 gun zor gecti .Sizin daha zor gecmistir. Ama gunler geciyor hemen gececek . İnsallah kontrolunuzde iyi gecer.
Sağol miss...
Teşekkürler....

Evet geçiyor haklısın....
Çok şükür şuan iyi...

Ayrıca yazmayı unuttum
Ameliyattan pipi sargılı çıktı
Ve sonda takılıydı
Hastaneden çıkarken çıkardılar

H hiuf cnm en azindan oldu bitti kurtuldunuz oyle bakalim duruma. Cabucak gecsin pasacik ya kolay degildir,ben dusunuyorm sonra hemen atiyorum dusunceleri kafamdan ama kacis yok elbet farkindayiim
Valla ben de son zamanlarda cok bunaldigimi hissediyorum ya cocuk fln degil,ekstra olan bise yok. Ama artik monotonluktan skildm,nereye kadar devam edecek boyle diyorum,dusunuyorum... tam duzeliyoruz derken bi de ikinci cocuk cikar hepten naneyi yerim artikin buna sukur diyelim

Aynen çok güleryüzlü biri gülse hemen gülmeye başlar atılır. Uyucağı zaman ve acıktığında gelir sadece :) gezme deme zaten benim hazırlandığımı gördüğü an anlıyor paçama yapışıyor bırakma diye :) bana çok bağlı değil yani. Neyse napalım bizim ki de böyle demek ki özgür takılıyor :) Ben fazla takıyorum sanırım. Sağol cnm cevabın için biraz rahatladım

Ay geçmiş olsun canım
Allah başka hastalık gösteemesin

Ay geçmiş olsun canım
Allah başka hastalık gösteemesin

Amin lolacım sağol. Gazi hast. bi tanıdık bulduk gittik muayene olduk o kadar büyük bir fıtık değil 4 yaşına kadar kendiliğinden geçmesini bekliyoruz geçmezse tedavi ediyoruz dedi. Şunlara şunlara dikkat ediceksin şöyle böyle olursa hemen getir galan filan anlattı işte. Şimdilik endişelenecek bi durum yokmuş. Şükürler olsunnnn..

Hepsinin ruhu karekteri baska tipki bizler gibi. Benimkide annemlere biraktigimda duruyor, cunku orayi biliyor oyun oynuyor dedigin gibi, benide aramiyor. Ama ben geri dondugumde mizirdama basliyor beni al diye, balkona cikiyorum mesela problem yok, geri dondugumde mizirti basliyor, yoksa aklina gelmiyorum acikcasi problemde etmiyorum 2 dk nefes almak bakimindan.. uykusu gelincede babasini tanimaz, dogdugundan beri.. normal tabiki hic kafani takacak bisey yok bence. Yok anne-bebek baglanma sekilleri. Bilmem ne... Pek inandigin seyler degil acikcasi. Acik ve net, hepsi bir karekter.

Atopik egzama dedi mis. Atarax kullanma dedi. Şampuan losyon krem yazdı ama kortizonsuz bi de bi karışım yazıyorum eczanede yaptırcaksınız dedi. Onları da aldık geldik.
Cok belliydi egzama oldugu, o okuz cocuk doktoru nasil anlayamadi cok tuhaf maze... zaten 2-3 surmeye geciyor hemen, insallah tekrarlamaz, bizim kizin tekrarlamadi, hergun falan yaglamiyorumda oyle... yazin hergun yikayinca cildi cok kurumustu biseyde suremiyodum sicaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…