2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet atom yaa bi de egzama değil vırt değil zırt değil diye ötüyodu. Amaannn... Dermatolog tabi görür görmez dedi. İnşallah bizimki de geçer yaa. Bi arkadaş dedi benim arkadaşın kızına 6 aylıkken kondu bu teşhis kız 3 yaşında hala devam ediyo ara ara tekrarlarsa endişelenme yani diyo pis eşek öküz moralimi bozdu sanki biz bilmiyoss..
Maze fıtık ta ciddi boyutta degil şükür. Atlatir o da insallah.

Ay miisss sorma çok rahatladım. Ortalığı ayağa kaldırmıştım gaziden tanıdık bulduk işte götürüp getirdik başka bi arkadaş aradı bizim çocuk cerrahı arkadaş var hacettepede götür istersen diye yok dedim sağol. Milleti seferber ettim yani.
Çok şükür ciddi boyutta değil de yine de bi içim buruk hani bişi olur mu kötüleşir mi ya geçmezse
Elimde değil yaw halbuki hiçte öyle evhamlı biri değildim ben zor bu analık beee..

Huuf canım ya geçmiş olsun minnos en kisa zamanda iyileşir inşallah ben de gün alaçam ya doktor yapalım diyor ama bir de diyorum 3 yasında mi yaptirsak karar veremedim ya çok korkuyorum nasıl dayanacak diye zaten hic durmuyor uyumuyor bu aralar buseyde yrmiyor ikinci diş de patladi daha kotu olursa diye korkuyorum ben de cesaret hic yok sondoyu falan yapamam bur de sen hangi sehrdesin ben ankaradayim basit operasyon ama çok önemli dedi doktor yanlış bur müdahale tekrar olabilir dedi

Gözün aydın canım çok sevindim

Evet canım ya...
İnsan hem yetişemiyo hiç bir iş yapmaya
Hemde bu monotonluktan yoruluyo...
Aslında bizi yoran korku endişe ve her mevzuda yetememe düşüncesi...

Ruhu ve bedeni sağlıklı evlatlar yetiştirmeye çalışıyoruz
Herşey bu kadar bozukken
Zor ...

Çok teşekkürler canım
Darısı başınıza...
3 yaşı neden bekliyosun nesli

Korkma... mecbur yapılacak kaçarı yok...

Kolay değildi bence....
Çünkü 30 dk dedi 1.30 saat sürdü...

Dr ile ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde
Internette birçok olumsuz bilgi okuduğumu konuyla alakalı hiçbir fikrim olmadığını neler yapılacağını sordum
Çünkü kısırlığa kadar giden yorumlar vardı Ben de çok korktum araştırmayı bıraktım

Doktor bu durumların derece derece sınıflandığını söyledi ve benim oğlanın çok zorlayıcı bir durumda olmadığını söyledi ameliyatla yüzde 90 iyileşme sağlıyoruz dedi tekrar bir operasyon gerekmiyor ve ne hayatında özel anlamda ne de fiziksel anlamda da bir sıkıntı olmayacak dedi operasyon sonrası da güzel geçtiğini söyledi işte yarın da kontrole gideceğiz son durumu tekrar sana bildiririm

Bu arada ben istanbuldayım canım
Bir ara ben de birçok farklı doktora götürmek istedim ama ne kadar çok tuttur gidersen Tabii ki de iyi bir yandan ancak kafamın da bir yandan karışacağım düşündüğüm için çokta kurcalamak istemedim açıkçası doğduğundan beri gittiğim doktora götürdüm

Inan bizimki anormal bu kadarda yapisilmaz ki ya anneye biraz dinlensn kollarim diye veryrm gozu bende hemen kucağıma atliyo artk yalvariyorm nolur beni rahat birak diye

Canım geçmiş olsun. Gözün aydın.
Yalnuz ben anlayamadım ya çocuğunun sıkıntısı neydi ki. Yarı sunnetli olmak mi. Ben bunu iyi bise saniyodum

Benim oglanda inatlasmalar basladi. Bir sey istedigi zaman ya da ben onun yaptigi tehlikeli seyleri engelledigim zaman bagirarak aglayarak tepki veriyor. 9ay 1haftalik oldu,10.ay sendromu diye bir sey mi varmis diyorum kendi kendime aglama da yani gercek degil,kuru kuru eee aaaa gel ben de seni eee aaa diyerek seveyim diyorum ve yapiyorum guluyor o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…