2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum günü için hazirliklariniz var mi acaba
Ben araştırmadayım :) kostüm alıcam karar verirsem( tavşan,mickey mouse,prenses vs gibi bişey) pastasıda aynı olacak.
Kahvaltı organizasyonu olacak heralde ama nerde kararsızım. Burda herkes böyle yapıyor,yeni adet bu. Değiişik fikirleri kapabilirim :)
Kostümden öncede anne kız aynı elbiseden mi giysek diyorum :)

Evet haklısın çok takmamak lazım aslında. Biraz fazla evham yaptım sanırım. Ben zaten bana bağlı olsun yakamı bırakmasın demiyorum. Sadece bu kadarı normal mi diye merak ettim. Yoksa dediğin gibi rahat oluyor. Bir işim olduğunda anneme bırakıyorum akşama kadar durur sesi çıkmaz. Sıcak kanlı zaten yabancılık çekmiyor. Sağolun cevaplarınız için.

Inan bizimki anormal bu kadarda yapisilmaz ki ya anneye biraz dinlensn kollarim diye veryrm gozu bende hemen kucağıma atliyo artk yalvariyorm nolur beni rahat birak diye
Yok o kadar da istemem :) benim ki ya acıkınca yada dışarı çıkcağımı anlayınca yapışıyor bana, yani bi çıkarı yoksa gelmiyor :)

Yalan degilsem ogleden beri komsuda piyano caliyor,su saat oldu hala,ama rahatsiz eder derecede degil elbet,sukur cok guzel ve anlayisli-aile muhitindeyiz Bunlarin derdi olunca boyle muzige sarkiya vuruyorlar ,biz muslum baba dinleriz,onlar piyano calar hey yavrumm

Naber cisrik ve alpisi :) kurban olayim piyano sesine... ne guzel uyunur ben bi anlatmaya baslasam roman olur

M MazeGuase06 canım size de tekrar geçmiş olsun ınş.geçici bir fitiktir. Egzemalariniz ne durumda
Sağol biricik. İnşallah öyledir.
Vücudundaki kızarıklıklar geçti ama pütür pütür hala. Sadece bir kolunun dirsek iç tarafı yara gibi o geçmedi henüz. Buna da şükür inşallah düzelir kuzım. Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin. Bizlere de tabii ki onlara iyi bakabilelim

Ufak bi pastadan zarar gelmez :) bende cok fenayim sur, ne zaman rahata ericem diye kara kara zaman geciriyorum.. en guzel zamanlari, sacma sapan sekilde geciyor..
aynen öyle valla. şimdi birde tutup bırakmama cıktı basıma. uyudugunda emzırıyorum ve yakamı bırakmıyor.

aynı elbise

Naber cisrik ve alpisi :) kurban olayim piyano sesine... ne guzel uyunur ben bi anlatmaya baslasam roman olur

Atommcumm ve findik paresii,iyiyiz ayni iste nolsun:) alpin hizina ayak uydurmaya calisiyorum haha. Evet o sesin zaten besbeter halleri var,bizimkinden sikayetci de degildim zaten:) ama bi hallere girmisler onu anlayabildm:) ben de bgn bebegin oyuncak piyanosnu calacam

Selam millet
Doğum günü için benim de aklımda bir örnek elbise vardı ama hala kilolatımı veremedim.ig de kombin yapan yerler var ama fiyatlarıjı bilmiyoruö
Bir dw biZim burda çok çağırabileceğimiz kimse yok
Annwmleerle kayınvalidemler aynı şehirde onların yanına gidince yapıcaz büyük ihtimal
Hediye olarak sikulent (doğru mu yazdım emin olamadım ) var aklımda
Kendim süslemeui düşünüyorum
Aklıma fikirlrr geldikçe yazarım
En yakınlar içşn magnet, bir de resimli kitap ayracı da var aklımda

Bu arada benim minik kahvaltıda hiçbişey yemez oldu
Kafaya fazla takmıyorum ama inşallh böyle gitmez
Çiğneyip ağxından atıyo herşeyi

Ben de bugun menemen yaptm begenmedi zorlamadim. Zaten kasar peyniri,ekmek,pekmez yiyor onlari yedi. Arada yemiyorlar sanirim ,boyle gitmez (ins) bence lolla korkma

Bu arada benim minik kahvaltıda hiçbişey yemez oldu
Kafaya fazla takmıyorum ama inşallh böyle gitmez
Çiğneyip ağxından atıyo herşeyi
Biz de ayniyiz bazen yiyor bazen birşey yrmiyor sadece kahvaltı değil herşey için ben de zorlamiyorum çünkü o zaman sinirleniyor inat yapıyor daha kotu oluyor su içmeyi çok seviyor tek hayır denediği şey o ve emmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…