- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.941
Ben araştırmadayım :) kostüm alıcam karar verirsem( tavşan,mickey mouse,prenses vs gibi bişey) pastasıda aynı olacak.Doğum günü için hazirliklariniz var mi acaba
Evet haklısın çok takmamak lazım aslında. Biraz fazla evham yaptım sanırım. Ben zaten bana bağlı olsun yakamı bırakmasın demiyorum. Sadece bu kadarı normal mi diye merak ettim. Yoksa dediğin gibi rahat oluyor. Bir işim olduğunda anneme bırakıyorum akşama kadar durur sesi çıkmaz. Sıcak kanlı zaten yabancılık çekmiyor. Sağolun cevaplarınız için.Hepsinin ruhu karekteri baska tipki bizler gibi. Benimkide annemlere biraktigimda duruyor, cunku orayi biliyor oyun oynuyor dedigin gibi, benide aramiyor. Ama ben geri dondugumde mizirdama basliyor beni al diye, balkona cikiyorum mesela problem yok, geri dondugumde mizirti basliyor, yoksa aklina gelmiyorum acikcasi problemde etmiyorum 2 dk nefes almak bakimindan.. uykusu gelincede babasini tanimaz, dogdugundan beri.. normal tabiki hic kafani takacak bisey yok bence. Yok anne-bebek baglanma sekilleri. Bilmem ne... Pek inandigin seyler degil acikcasi. Acik ve net, hepsi bir karekter.
Yok o kadar da istemem :) benim ki ya acıkınca yada dışarı çıkcağımı anlayınca yapışıyor bana, yani bi çıkarı yoksa gelmiyor :)Inan bizimki anormal bu kadarda yapisilmaz ki ya anneye biraz dinlensn kollarim diye veryrm gozu bende hemen kucağıma atliyo artk yalvariyorm nolur beni rahat birak diye
Evet yaa bişeyler yapmak lazım ben evde yapicam ama ilk doğum günü olduğu için süslü bişeyler olsun istiyorum instagramda araştırmaya başladımDoğum günü için hazirliklariniz var mi acaba
Evde en sadesinden birseyler ayarlayacagim eyment :)Doğum günü için hazirliklariniz var mi acaba
Naber cisrik ve alpisi :) kurban olayim piyano sesine... ne guzel uyunurYalan degilsem ogleden beri komsuda piyano caliyor,su saat oldu hala,ama rahatsiz eder derecede degil elbet,sukur cok guzel ve anlayisli-aile muhitindeyizBunlarin derdi olunca boyle muzige sarkiya vuruyorlar ,biz muslum baba dinleriz,onlar piyano calar hey yavrumm
ben olmadıgım zamanlarda koyuyorum :=)Ee kendi yattığım tarafa niye koyuyorsun ki. Zaten orda sen varsin
Ufak bi pastadan zarar gelmez :) bende cok fenayim sur, ne zaman rahata ericem diye kara kara zaman geciriyorum.. en guzel zamanlari, sacma sapan sekilde geciyor..selam, dogum günü konusulmus. o kadar bıkkınım kı hevesım yok yapmaya
kv çok istiyor
Sağol biricik. İnşallah öyledir.M MazeGuase06 canım size de tekrar geçmiş olsun ınş.geçici bir fitiktir. Egzemalariniz ne durumda
aynen öyle valla. şimdi birde tutup bırakmama cıktı basıma. uyudugunda emzırıyorum ve yakamı bırakmıyor.Ufak bi pastadan zarar gelmez :) bende cok fenayim sur, ne zaman rahata ericem diye kara kara zaman geciriyorum.. en guzel zamanlari, sacma sapan sekilde geciyor..
aynı elbiseBen araştırmadayım :) kostüm alıcam karar verirsem( tavşan,mickey mouse,prenses vs gibi bişey) pastasıda aynı olacak.
Kahvaltı organizasyonu olacak heralde ama nerde kararsızım. Burda herkes böyle yapıyor,yeni adet bu. Değiişik fikirleri kapabilirim :)
Kostümden öncede anne kız aynı elbiseden mi giysek diyorum :)
Naber cisrik ve alpisi :) kurban olayim piyano sesine... ne guzel uyunurben bi anlatmaya baslasam roman olur
Bu arada benim minik kahvaltıda hiçbişey yemez oldu
Kafaya fazla takmıyorum ama inşallh böyle gitmez
Çiğneyip ağxından atıyo herşeyi
Biz de ayniyiz bazen yiyor bazen birşey yrmiyor sadece kahvaltı değil herşey için ben de zorlamiyorum çünkü o zaman sinirleniyor inat yapıyor daha kotu oluyor su içmeyi çok seviyor tek hayır denediği şey o ve emmekBu arada benim minik kahvaltıda hiçbişey yemez oldu
Kafaya fazla takmıyorum ama inşallh böyle gitmez
Çiğneyip ağxından atıyo herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?