- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.090
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.681
pek bişi anlamadım amakizlar doktorumu aradim yine var akintinin icinde kirmizimsi kahvemsi leke bel agrinda var progestani koy hemen gece yatarkende koy ptesi gel bana dedi acile gidimmi dedim gerek yok ptesi gelirsin bakariz dedi ama icim rahat etmedi zubeydenin aciline gittim okuz bi erkek doktr vardı ultrasnda bakti bana hicbisi demedi kalktm gttim yanina anlattgna gore biz sana kanamali hasta olarak bakariz dedi bebegin kalbi atiomu atio dedi bende snradan baktim buyumus melegim. ama riske atmamak lazm dedi bende yatinca istirahatni verionuz tedavi olarak ne uygulayacaksinz dedim burasi acil zaten seni daha once hic gormedim kime gidiosun bana gelmiosn hatrlamiorum seni burda kararlar hemen verilir ameliyatsa ameliyat suysa su buysa bu hemen yapilir kararini ver gel neyse yapalim dedi disari ciktm esime dedim bosver dedi ne bicim konusmus o senle dedi geldik eve koydum fitili yatiom hem bi yandan agliyorum. okuz herif adam gbi aciklama yapsa anlicaz ne yapcaklarini yaticamda kim refakatci kalicak kimsem yok bursada sinir oldum sonra doktr öldü mü öldü oluyor herseyi hakediolar. smdi belimin ortasi agrio peceteye silince sanki ilk adet zamanı gelen pembemsi akinti gordum esime gosterdm o goremedi ışık tanmi neden bilmem allahim dua ediyorum ne olur onu benden almasin dua edin benim icin ne olur
doktor ılgılenmemıs sanırım. şikayet et bence