• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

all

ah yardmcin olsun canim esimde sandik baskani insallh cabuk biterde gelirsin diyorum bisi olsa allh korusun araba onda bisi yapamayacagm
sorma tatlım benim başımda koca da yok :/ kıyamam adam kahroluyo zaten yanımda olamadığı için..rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sende bursadamiydin canim cok zor ayri kalmak bende kalmistim 1 yil allah yardimcin olsun
ben istanbuldayım tatlım :/ eşimden ayrı 1 seneden fazladır artık yıldım..rabbim inşallah yavrumun yüzüne bakar da kavuşuruz ailecek..biz hiç 2 kişi olamadan 3 kişi başlıcaz yuvamıza..çünkü bi yuvamız bile yok :( eşlerinizin ve bu süreçte yanınızda olmalarının kıymetini bilin..ben eşimle beraber olduğum ilk günden beri yani ilişkimiz başladığından beri ayrıyım..ona hasretim çok zor bu süreç..inşallah yavrumuz birleştirecek bizi

evet canim 2 saat hic oturmadim snra arkdslrla pirinc hana otrduk kardesim geldi yalovadan onla gelinlikcilere bakarken arttigini gordum akintinin hemen ciktim zubeydeye gttim taksiye binip esimde oraya geldi
Oooo cnm çok ayakta kalmissin ama sen birdaha cikarsan yarım saatte bir en az 10 dk otur cnm yanında kim olursa olsun oturunca inan çok yorulmuyorsun

ben istanbuldayım tatlım :/ eşimden ayrı 1 seneden fazladır artık yıldım..rabbim inşallah yavrumun yüzüne bakar da kavuşuruz ailecek..biz hiç 2 kişi olamadan 3 kişi başlıcaz yuvamıza..çünkü bi yuvamız bile yok :KK43: eşlerinizin ve bu süreçte yanınızda olmalarının kıymetini bilin..ben eşimle beraber olduğum ilk günden beri yani ilişkimiz başladığından beri ayrıyım..ona hasretim çok zor bu süreç..inşallah yavrumuz birleştirecek bizi
insallah canim bizde esimle 4 yillik evliyiz ama dedgin gbi tanistigmzdan itibaren ayriydik askeri personeldi dogu gorevindeydi sonra kibris cikti yine ayri bi evimiz olmadi 2.yil gittim yanina sonra 1 yil baska yer derken istifa etti baska kuruma gecti ve duzenimiz kuruldu sanki ben 2 yillik evliymisim gbi hissediyorum ona sarildigimda doyamiyorum ama inan o ayriliklar sanki daha da guclestirio iliskiyi cevremdekilere bakinca herseylerini en basindan edinenlere gore kiymetimizi evmizin esyamizin kiymetini biliyoruz cunku manevi olarak cok yokluk cektik cok yalnız kaldim oyuzden seni cok cok iyi anliyorum inşallah tez zamanda kavusursunuz ayrilik cok zor

Oooo cnm çok ayakta kalmissin ama sen birdaha cikarsan yarım saatte bir en az 10 dk otur cnm yanında kim olursa olsun oturunca inan çok yorulmuyorsun
evet cnim bida zaten cikmam diorum en az 4 aylik olana kadr bugun bin pisman oldum arkadslri beklerken bebe magazlarina girdim ordada vakit nasi gecti anlamadm simdilik agrim sizim gelen giden yok cok sukur inşallah olmaz ama cok bitkinim aglmaktan icim cikti yazik esimde aglams odada gozleri kizarmisti onu gorunce hepten agla agla icim cikti

insallah canim bizde esimle 4 yillik evliyiz ama dedgin gbi tanistigmzdan itibaren ayriydik askeri personeldi dogu gorevindeydi sonra kibris cikti yine ayri bi evimiz olmadi 2.yil gittim yanina sonra 1 yil baska yer derken istifa etti baska kuruma gecti ve duzenimiz kuruldu sanki ben 2 yillik evliymisim gbi hissediyorum ona sarildigimda doyamiyorum ama inan o ayriliklar sanki daha da guclestirio iliskiyi cevremdekilere bakinca herseylerini en basindan edinenlere gore kiymetimizi evmizin esyamizin kiymetini biliyoruz cunku manevi olarak cok yokluk cektik cok yalnız kaldim oyuzden seni cok cok iyi anliyorum inşallah tez zamanda kavusursunuz ayrilik cok zor
ne hissettiğimi harfiyen anlarsın :) bende askeri personeldim istifa ettim..sonra kendi mesleğim öğretmenliğe döndüm. eşimle lise üni.den tanışıyoruz ama merhaba merhabamız vardı..tam hayattan ümidimi yitirdiğim an çıktı karşıma sımsıkı sardı beni..bırakmadım ellerini, herşeye katlanırım katlanıyorum da..ama şimdi yavrumuz olacak Allah'ın izniyle, artık kavuşalım istiyorum..onun bile kokusuna hiçbişeyine doyamadım..ama dediğin gibi bu süreç bize en güzel sınav oldu birbirimize iyice bağladık..o uzun yolları yokmuş gibi yaşamaya çalıştık..şimdi bi inci iğnemiz olsa en kıymetlisi çünkü o ikimize ait ortak bişey :) şükürler olsun ki sevgiyi saygıyı hemen tüketmedik ama benim sabrım tükeniyo bu hamilelikte beni biraz isyancı yaptı..saçma sapan bi yönetmelikten dolayı eşimden 3 yıl ayrı kalmak istemiyorum..dua edin nolurrr

ne hissettiğimi harfiyen anlarsın :) bende askeri personeldim istifa ettim..sonra kendi mesleğim öğretmenliğe döndüm. eşimle lise üni.den tanışıyoruz ama merhaba merhabamız vardı..tam hayattan ümidimi yitirdiğim an çıktı karşıma sımsıkı sardı beni..bırakmadım ellerini, herşeye katlanırım katlanıyorum da..ama şimdi yavrumuz olacak Allah'ın izniyle, artık kavuşalım istiyorum..onun bile kokusuna hiçbişeyine doyamadım..ama dediğin gibi bu süreç bize en güzel sınav oldu birbirimize iyice bağladık..o uzun yolları yokmuş gibi yaşamaya çalıştık..şimdi bi inci iğnemiz olsa en kıymetlisi çünkü o ikimize ait ortak bişey :) şükürler olsun ki sevgiyi saygıyı hemen tüketmedik ama benim sabrım tükeniyo bu hamilelikte beni biraz isyancı yaptı..saçma sapan bi yönetmelikten dolayı eşimden 3 yıl ayrı kalmak istemiyorum..dua edin nolurrr
iyi yapmissin canim ayrilmakla askeriyeden insani cok yipratio ama es durumundan tayin isteyemiomusunuz zor cok zor ama biraz daha sabir et. dualarimda olucaksn bundan snra insallah birlesirsinz bunu yasayan biri olarak cani gonulden istiyorum. kari kocalari ne die birlestirmezler anlamiyorum 3 cocuk die gezio ortaliktada aile bütünlüğünün saglanmasi icin erkek ve kadin olmali cok kotu bi ulkedeyiz allah yardimcimiz olsn ama suan en cok senin yardimcin olsun

iyi yapmissin canim ayrilmakla askeriyeden insani cok yipratio ama es durumundan tayin isteyemiomusunuz zor cok zor ama biraz daha sabir et. dualarimda olucaksn bundan snra insallah birlesirsinz bunu yasayan biri olarak cani gonulden istiyorum. kari kocalari ne die birlestirmezler anlamiyorum 3 cocuk die gezio ortaliktada aile bütünlüğünün saglanmasi icin erkek ve kadin olmali cok kotu bi ulkedeyiz allah yardimcimiz olsn ama suan en cok senin yardimcin olsun
amin tatlım, çok sağol..eşim özel sektörde, antrenör açıkçası adam sürekli klüp değiştiriyo işi gereği bu da sigortasında kesintilere yol açıyo..devlet baba özel sektörde kocan varsa 3 yıl sigortası kesintisiz olacak tayin isteyebilmen için diyo..sanki çok kolaymış gibi..ama Allah var ahirette elim yakalarında olacak bu çağ dışı düşüncelerinden dolayı..yazık eşim kendini kötü hissediyo, işi bırakayım diyo geliyim diyo ama ya sonrası? erkeğin işsiz kalması bi süre iş bulamaması daha büyük bi kriz..ay ne çok kafanı ağrıttım kusura bakma..inşallah herşey güzel olacak :)

amin tatlım, çok sağol..eşim özel sektörde, antrenör açıkçası adam sürekli klüp değiştiriyo işi gereği bu da sigortasında kesintilere yol açıyo..devlet baba özel sektörde kocan varsa 3 yıl sigortası kesintisiz olacak tayin isteyebilmen için diyo..sanki çok kolaymış gibi..ama Allah var ahirette elim yakalarında olacak bu çağ dışı düşüncelerinden dolayı..yazık eşim kendini kötü hissediyo, işi bırakayım diyo geliyim diyo ama ya sonrası? erkeğin işsiz kalması bi süre iş bulamaması daha büyük bi kriz..ay ne çok kafanı ağrıttım kusura bakma..inşallah herşey güzel olacak :)
olurmu canim keske yardimci olabilsem benim yalovada hocalarim var soryim onlara eger biseyler yapabilirlerse gelir olmadi esin butarafa ist yalova yakin gider gelir olurmu oyle dusunme keske elimden daha cok sey gelse.. hukumete gore hersey normal duzgn insanlar ne hallerde bilen yok bende esim asker gezicisiniz dedikleri icin devlet memurlugunda katipligi denemstim 400 kisi arasnda bi 8. oldum sonra binler arasinda 30.oldm ama mulakatta denen sey asker esisin sen bisi olamazsn esimde birakti cok sukur allah yuzumuze bakti torpilsiz acikta kalmadn gecti baska kuruma bende ozel sektorde devam ediodum bursada isverenle tartstik çıktım smdi bu ay diplomamida kullanicaklar bilgimide yeniden baslayacagm hazran sonu gibi artik calisabilecegm yere kadar calisacagm memnun kalirsam dogum sonrasida devam ederim diye düşünüyorum hayirlisi hakkimizda

olurmu canim keske yardimci olabilsem benim yalovada hocalarim var soryim onlara eger biseyler yapabilirlerse gelir olmadi esin butarafa ist yalova yakin gider gelir olurmu oyle dusunme keske elimden daha cok sey gelse.. hukumete gore hersey normal duzgn insanlar ne hallerde bilen yok bende esim asker gezicisiniz dedikleri icin devlet memurlugunda katipligi denemstim 400 kisi arasnda bi 8. oldum sonra binler arasinda 30.oldm ama mulakatta denen sey asker esisin sen bisi olamazsn esimde birakti cok sukur allah yuzumuze bakti torpilsiz acikta kalmadn gecti baska kuruma bende ozel sektorde devam ediodum bursada isverenle tartstik çıktım smdi bu ay diplomamida kullanicaklar bilgimide yeniden baslayacagm hazran sonu gibi artik calisabilecegm yere kadar calisacagm memnun kalirsam dogum sonrasida devam ederim diye düşünüyorum hayirlisi hakkimizda
AMİNNN canım benim :) ben aslına bakarsan eşimin ankaradan ayrılmasını istemiyorum..adamcağız senelerdir ankarada kendini kanıtlamış bunun için çalışmış..bu işler biraz da böyle ilerliyo..ee bende eşimde ankaralıyız çabalıyoruz işte..eşinde en mantıklı kararı vermiş, askeriye çekilir dert değil..sende ümitsiz olma yavrularımız kısmetiyle gelicek bak sana da bana da

AMİNNN canım benim :) ben aslına bakarsan eşimin ankaradan ayrılmasını istemiyorum..adamcağız senelerdir ankarada kendini kanıtlamış bunun için çalışmış..bu işler biraz da böyle ilerliyo..ee bende eşimde ankaralıyız çabalıyoruz işte..eşinde en mantıklı kararı vermiş, askeriye çekilir dert değil..sende ümitsiz olma yavrularımız kısmetiyle gelicek bak sana da bana da
insallah canim insallah kismetleriyle gelicek meleklerimiz

Bayadir okuyamiyorum forumu. Kusmaktan bitap dustum bogazim tahris oldu sesim bile cikmiyo:( leblebiyi bile kusuyorum artik hicbi seyi kabul etmiyo midem. Napicam bilmiyorum.
Siz nasilsiniz?

kizlar doktorumu aradim yine var akintinin icinde kirmizimsi kahvemsi leke bel agrinda var progestani koy hemen gece yatarkende koy ptesi gel bana dedi acile gidimmi dedim gerek yok ptesi gelirsin bakariz dedi ama icim rahat etmedi zubeydenin aciline gittim okuz bi erkek doktr vardı ultrasnda bakti bana hicbisi demedi kalktm gttim yanina anlattgna gore biz sana kanamali hasta olarak bakariz dedi bebegin kalbi atiomu atio dedi bende snradan baktim buyumus melegim. ama riske atmamak lazm dedi bende yatinca istirahatni verionuz tedavi olarak ne uygulayacaksinz dedim burasi acil zaten seni daha once hic gormedim kime gidiosun bana gelmiosn hatrlamiorum seni burda kararlar hemen verilir ameliyatsa ameliyat suysa su buysa bu hemen yapilir kararini ver gel neyse yapalim dedi disari ciktm esime dedim bosver dedi ne bicim konusmus o senle dedi geldik eve koydum fitili yatiom hem bi yandan agliyorum. okuz herif adam gbi aciklama yapsa anlicaz ne yapcaklarini yaticamda kim refakatci kalicak kimsem yok bursada sinir oldum sonra doktr öldü mü öldü oluyor herseyi hakediolar. smdi belimin ortasi agrio peceteye silince sanki ilk adet zamanı gelen pembemsi akinti gordum esime gosterdm o goremedi ışık tanmi neden bilmem allahim dua ediyorum ne olur onu benden almasin dua edin benim icin ne olur
Dualarımız seninle. Rabbim yardımcın olsun.

Bayadir okuyamiyorum forumu. Kusmaktan bitap dustum bogazim tahris oldu sesim bile cikmiyo:KK43: leblebiyi bile kusuyorum artik hicbi seyi kabul etmiyo midem. Napicam bilmiyorum.
Siz nasilsiniz?
Ben de senin gibiyim. Premises diye bir ilaç verdi, iyi bir şey. Sosyal ortamlara girmem evin dışına çıkmam gerektiğinde içtim işe yarıyor ama sürekli kullanmamaya çalışıyorum. Ama gerçekten Allah sabır versin bize:cry:

Ayyy kizlarrr az önce çok kötü oldum ben....tost yapıyordum birden bi başım dönmeye başladı kendimi koltuğa zor attım eşim hemen hafif tuzlu ayran yaptı yer kaydı sanki 2 3 dakika sürdü hemde tansiyonum düştü sanırım inş böyle bişe olmaz artık ya birde evde yalnizken olursa

Kendimi bir an senin yerine koydummm, Rabbim hemencik birleştirsin sizi inşallah.. Çok zor çok. Eşim olmasaydı bu dönemde napardım diyorum.. Düşüncesi bile kötü.. Çok dua edicem senin için. Çok zor birşeyi başarıyorsunuz..

Back
X