- 1 Aralık 2014
- 299
- 371
- 133
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.521
teyzoşlar kontrolden geliyoruz  bebişime bakın... kalp atışlarımızı da duyduk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Oyyy maşallahhhh

Özel sağlık sigortamın gebelik teminatı yokmuş. İlk hamileliğimdeki dr ücreti çok yüksek kaldı. Bunu seçtim. Birincisi yeğenim o hastanede hemşire olduğu için, ikincisi de makul fiyatlara başka dr bulamadım araştırmama rağmen. Bunun da iyi olduğu ile ilgili yorumlar okudum internetten. Ama sanırım ilk doktorumdan dolayı beklentim çok yüksek. Bir de alıştım sormadan 20-25 dk herşeyi anlatmasına. Bunun yanına girmemle çıkmam bir olıyor. Hala çok kararsızım. Çünkü ben çok çekinirim. Doğumda da kendimi şuanki gibi rahatsız hissedersem ne yaparım bilmiyorum.Canımm rahat olacağın bir doktor çok önemli ya , tek seçeneğin mi var ?
Biz çok gülüoruz doktorla sürekli espriler yapıo :)

Maşallah canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Karından mı bakıldı canım kaç haftalıksın?
Ne güzeell darısı başıma :) bende ctesyi sabırsızlıkla bekliorm karındanmı baktı canım kalp sesi için bende 7 haftaym alttan muayene edicek die çok korkuorm
Korkma canim kalp atisi icinde karindan bakiyor doktor ben en son gittigimde 6+5 ti ve karindan kalp atislari goruldu icin rahat olsunNe güzeell darısı başıma :) bende ctesyi sabırsızlıkla bekliorm karındanmı baktı canım kalp sesi için bende 7 haftaym alttan muayene edicek die çok korkuorm
tam senin haftalarda vardıkızlar aslında benim olayım fizikselden ziyade psıkolojık ,okadar çok fazla düşünmeye başladımki bişeyleri anlatamam .
sorgulamaya ,takmaya basladım . düşünüp düşünüp canımı sıkıp bide oturup duygullasşıyorum ağlıyorum . sonum bu gidişle bakırköy :) sizdede varmı böyle bişeylerı kafaya takmalar ,cok düşünmeler?
 Çok şükür şimdi gecti, bol bol dua et içini ferah tut bebişini üzme annesi
 Çok şükür şimdi gecti, bol bol dua et içini ferah tut bebişini üzme annesi7. haftada üstten duyabilir bence, benim kalp atısı alttan 6. haftada duyuldu,15 gün sonra gittim 7+5 'di üstten duyuldu.Ne güzeell darısı başıma :) bende ctesyi sabırsızlıkla bekliorm karındanmı baktı canım kalp sesi için bende 7 haftaym alttan muayene edicek die çok korkuorm
Gözün aydınnnn

Bende nar cicegi renginde olani almistim inanilmaz rahat ettimKızlarrrr haberr verim dedim lcw da çok güzel hamile pantalonu var ben aldım dün çok güzel durusu karın bölgesi lastikli kumaş dar paça inanılmaz rahat 38 beden aldım bu 2 3 ay giyinilebilir bacaklardan çok bolda durmuyor oturdu sımdıden giymeye baslıcam karnımızın rahat olması gerekiyor çünkü mutlaka bakın derim 50 Tl resim atıyorum böyle durduguna bakmayın giyinince güzel duruyor
Masaallahhh ikili için tarih verdimi doktorSelam güzel anneler bayadir foruma girmiyordum. Ne kadar kalabalik olmusuz biz boyle masallah. Mide bulantilari bas donmeleri bayilma falan derken zor geciyor biraz. Cok sukur azaldi dun bebisimi gordum. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Masa
Masaallahhh ikili için tarih verdimi doktor
suan calismiyorm canim ay ortasi gibi başlıcam. bende ayni oluodum ama 2 gndur aciksamda kafam kalkmio bide bugun sag ayagim kuyruk skumumdan itibaren agrio kemiklerim agrio sankiSen calisiyomsn peki...bende esim ise giderken uyaniyorum bidaha uykuya dalmam imkansiz nerdeyse, acikmis oluyorum o yuzden uyuyamiyorm tekrar
lcv pant cok bollasio is arkadasim 9 ay giydi :) bende onlari svmiyorum canim ama o dedigmde guzel gomlekler bluzlar vardi bebeksiz. en olmadi buyuk bedenden alirim ilerdr diyorumAaaa evt cnm bende hemen orda medicale gidiyorum ya 2 hafta önce doktordan çıkıp bakmıstık eşimle bebiş için vardı baya ordaki lcw büyük hemde vardır modeller benim dr randevum haftaya oraya da bakarım hamile kıyafeti benim dediğim bu oantalonu dene benin vucuduma iyi oturdu yani karın kısmıda çok rahat 40 bedeninide alıcaktın emin olamadım bakalım sadece gobusmu buyucek komple vucutmu çok buyucez zamanla yavaş yavaş alırız artık....ama ben hamile üst lerinde bebekle ilgili espiriler varya onları sevmiyorum pek sade şeyler bulurum uste
tabiki istanbulla kiyaslanamaz :) o acidan bursa tabiki cennet. :)Sadece yatarak demekki senin sigortan,benimde ayaktan ve doğumda dahil. Belli bi miktar doğum teminatım var geri kalanını cepten ödiycem. Sen bursaya şükret:) ben istanbuldayım cinnet geçiriyorum hergün.. O yüZdende bursayı özlüyorum aslında..
benim bel agrimda ayagima vuruodu o yuzden romatzmami gebelikmi diye baktilar ama bi defa oldu.Gebelikten agriyomus bel agrisi ama cok ayagina vuruyosa agri doktora danis canim..suan calismiyorm canim ay ortasi gibi başlıcam. bende ayni oluodum ama 2 gndur aciksamda kafam kalkmio bide bugun sag ayagim kuyruk skumumdan itibaren agrio kemiklerim agrio sanki
oyyyyy yerim onu bennn masallahh masallah resmo varmi annesi :)Kızlaaarrr :))
Doktordan geldik şimdiii :))
Bebeğimizin elleri ayakları oluşmuş maşallahhbakmaya doyamadık yaa
Kordonu da olmuş , sizinkiler nasıl??
Kımıldanıo duruo
hic canini sikma canim var ole bos konusanlar insanlar ne cok ario bebek allah nasip etmis olmus anlamazsan anlamazsn onun sorunumuymus boyle yorum yapanlara okdr cok kiziyorumkiKızlar dünden beri ağlıyorum. Acayip alınganım zaten kalp atışını henüz duymadım diye alt üst durumdayım, bir de insanların abuk sabuk lafları ağlatıyor beni. Yahu millet benim hamilelik Zamanıma takmış neymiş yazın bir düğün var sonra kalsaymışım bak böyle çok kusuyormuşum, hiç bir şey anlamıyacaklarmış. Ya size ne dedim kusan benim bayılan benim. Ben 8 ay gebelik beklerken Allah'a yalvarırken hiç biri yoktu Yanımda. Üstelik bunu söyleyen en yakınım dediğim insanlar.
Kusura bakmayın uzun oldu ama paylaşmasam çatlayacağım.
Her açıdan cennet :)tabiki istanbulla kiyaslanamaz :) o acidan bursa tabiki cennet. :)