2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bugün çok halsizim ya yatak yatak geziyorum.. Bide öğleden sonra sağ tarafımda bi dolgunluk oluştu, hafif ağrı var gibi, bi rahatsızlık var şuan sağ tarafımda.. Bulantılarım azaldı çok şükür ama şu halsizliğim bi geçmedi.. Benim gibi olan var mı

Kizlaaarr cok fena grip oldum benn:KK43:

Çookk geçmiş olsun zor bu havada ya.. Bende de bu aralar bi hapşırık ,arada bi burun akıntısı oluyo

Kızlar biz doktordan geldik. Oğlumuz olacakmış :KK200:

Kilosu da 138 gr çıktı, herşey yolunda gözüküyor.
Dörtlü test yaptı, ikili test iyi geçmesine rağmen onu pek anlayamadık ama kaynadi arada öyle.
Haftaya sonuçları alıyoruz.
Eylül için de renkli ultrason randevusu verdi.

Oyyy maşallah ya :) darısı başımıza inşallah :)

Bende InsaAllah ocak ayında dogum yapcm☺

İnşallah, allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kızlar ben bugün çok halsizim ya yatak yatak geziyorum.. Bide öğleden sonra sağ tarafımda bi dolgunluk oluştu, hafif ağrı var gibi, bi rahatsızlık var şuan sağ tarafımda.. Bulantılarım azaldı çok şükür ama şu halsizliğim bi geçmedi.. Benim gibi olan var mı
Halsixlik bende de var canım.sıcaklardan herhalde.baş ağrısı da var : (

Kizlarr gecen cumartesi ogrendi ki bizim yaramaz kiz miss ikili test icin gittigimde dr bence erkek gibi demisti 3 hafta once ise yorum yapmamisti simdi %99 kiz dedi sasirdik diger kontrolu bekliyorumm zamn gecmez simdi ❤

Su zamanlarda yaptiracagimiz detayli.ultrason.renkli mi oluyor ? Detayli ultrason ne kadar suruyor?
Ben ikili test sonrası perinotoloji uzmanına bir daha gittim. İndirect coombs pozitif çıktığı için malesef. Renkli oluyor evet. Baya da uzun sürdü. Drum prof'dü. 30 dakika inceledi en az tüm organlarını. Resmini de verdi hatta. 13. Haftadani hali bu. Yaklaşık bir ay öncesi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 115
Kizlarr gecen cumartesi ogrendi ki bizim yaramaz kiz miss ikili test icin gittigimde dr bence erkek gibi demisti 3 hafta once ise yorum yapmamisti simdi %99 kiz dedi sasirdik diger kontrolu bekliyorumm zamn gecmez simdi ❤
En garantisi 16 .hafta galiba .bazen o da garanti değil ama .sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu

Gerçekten zor canım. Biz kendi ailemden 10 saat eşiminkinden de 3 saat uzaktayız. Böyle zamanlarda anneme çok ihtiyaç duyuyorum ama yinede akraba ve kv fln olmaması çok iyi diyorum. sen de çok takılma canım söylesinler söylesinler sussunlar. Ne ayıp şey bide çay hizmet bekliyolar. Ben kendimi doyurduğuma şükrediyorum kaldı ki onlara yapıcam. Pes.
Musmutlu22 Musmutlu22 kendı annemız gıbı varmı kendı anneme 2 saat uzaktayım delı gıbı ozluyorum hıc benı ıncıtmezdı annem annemın kıymetını yenı anladım ben bak bızler neler cekıyoruz onlar kım bılır hangı sartlar altında hamılelık cektıler Allah a havale edıyorum Allah goruyo herseyı saygısızlık yapmayayım dıye susuyorum sadece bırgun cok kotu patlıcam ::))

Selam kızlar.. ikili test sonucumuz nihayet çıktı. Down ihtimali 1:10000 çıktı. Doktor zayıf ihtimal dedi. Yaş riski de 1163 te 1. Sizlerin nasıldi? Ultrasona bakan doktor daha çok erken dedi cinsiyet için. Sanırım ugrasmak istemedi..

Selam kızlar.. ikili test sonucumuz nihayet çıktı. Down ihtimali 1:10000 çıktı. Doktor zayıf ihtimal dedi. Yaş riski de 1163 te 1. Sizlerin nasıldi? Ultrasona bakan doktor daha çok erken dedi cinsiyet için. Sanırım ugrasmak istemedi..
Benî ense kalınlığı daha çok ilgilendiriyor. Ama normal bence değerlerin .kaç yaşındasın free beta HCG degeri n kaç çıktı

Canm senile aynıyız erken fln degil tmda bügün ögrendim ogluşm geliyo kesin erkek dedi valla

Back
X