- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.001
ben 39+3 de sezeryan olmuştum, o zamana kadar hiç sancı çekmedim canım.
ama kayınvalidem 7 normal doğum yapmış, erkek bebekte sancı belden girer kız bebekte kasıktan dediğini hatırlıyorum.
Az önce arkadaşım anlattı o da yeni dogum yaptı sayilır. yanları ve beli çok ağrımış özellikle yanlar diyor bi de durup biraz sonra yine başlıyo belirli aralıklarla durup durup başlıyomuş. sonra suyu gelmiş. Su da istem dışı su akıyo alttan diyo. Idrar olsa bi sekilde tutarsın bunu tutamıyor durduramiyosun su gidiyo diyo alttan.
Kendi kendime sürekli evham yapıyorum o kadar çok belim ağrıyor ki. Tam diyorum ki tamam hastaneye gidicem bu normal bir şey değil diyorum. Tak diye geçiyor bu sefer ağrı. İyice panik oldum bu son 1 haftadır.
Bir de dikkat ediyorum belimin özellikle çok ağrıdığında bebek hiç yapmadığı değişik hareketler yapıyor. Sürekli aynı karnımda bir bölgeyi ittiriyor mesela 30sn-60 saniye devam ediyor bu. Allah allah bir şey oldu acaba yoksa, boynuna kordon mu dolandı. Acaba bebeğin bir sıkıntısı mı var. Hiç böyle hareket etmiyordu diye bu sefer iyice panik oluyorum. İlk hamilelik gerçekten çok stresli oluyor ya