Ben kendm yapmaya alışıyorum canm ya ama yinede çok ağrım olmuyrAgdayi yapan insanin profosyonel olmasi sizin cektiginiz agriyi cok etkiliyor. Nasil hemsirenin eli hafifi oluyorsa agdacinin da oluyor bence. Bunlara dikkat edersen hic aci bile hissetmezsin.
Evet canım 12. Haftamda erkeğe benziyo 16.da ise %80 erkek demişti doktorum .. 22de ise kıza dönmüş bizimki diyooo şaka gibiAaa bak sen erkek mi demislerdi?
Çok ilginç inşallah bizimkiler değişmezEvet canım 12. Haftamda erkeğe benziyo 16.da ise %80 erkek demişti doktorum .. 22de ise kıza dönmüş bizimki diyooo şaka gibi
Çok ilginç inşallah bizimkiler değişmez
12. Haftada biri erkeğe benziyor dendi 17. Hafta bir erkek bir kız dendi (ikiz) 20. Hafta bir erkek bir kız bakalım detaylı da kesin olur heraldebende ki doktor
16cı hafta erkek olabilir dedi
18cı hafta erkeğe benziyor dedi
22 ci hafta detaylı da bu kesin erkek dedi :)
her ne kadar kocam hala içinde kız olabilir umudunu taşıyor olsada o erkek
Canım merhaba biz Muğla da yaşıyoruz Taylan Bey Muğla'da özel bir hastanenin doktoru. Bilmiyorum sen hangi şehirdesin?GÜNAAYDIINN HERKESEEEKızlar sizinde pijamalarınız rahatsız ediyor mu? gece yatarken ne giyeceğimi şaşırdım, pijamanın bel kısmını kasıklarıma indiriyorum rahatsız ediyor, yukarı çekiyorum yine rahatsız ediyor, ne yapmak lazım, hamile pijaması mı almak lazım, siz napıyorsunuz?
kızlar Taylan bey hangi hastanede çalışıyor, soyadı nedir? Bende normal doğum istiyorum ve normal doğum destekleyen bir doktor arıyorum
Yumurta döllenirken spermden gelen kromozomlara (x mi y mi) bağlı ama erkek cinsiyet taşıyanlar daha önce ölüyor diye biliyorum kızlar biz spermde bile dirayetliyizKizlar bisey sorucam bilen varsa lutfen cevaplasin aklima takildi. Bebegin cinsiyyeti iliski oldugu gun mu olusuyor anne karninda yoksa 10-20 gun sonrasi mi?
AynenYumurta döllenirken spermden gelen kromozomlara (x mi y mi) bağlı ama erkek cinsiyet taşıyanlar daha önce ölüyor diye biliyorum kızlar biz spermde bile dirayetliyiz
Canim bende tutmadi erkek yaziyor ama kizKızlar internette bebegimin cinsiyeti çin takvimine göre tutuyormu diye bakmak istedim tutuyordu. Sizlerden kaç kişinin takvime göre tutuyor merak ediyorum. Yalnız şuan kaç yaşında iseniz ocak şubat doğumlular yaşına +2, mart ve sonrası doğduysanız yaşınıza +1 ekliyorsunuz ve hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz. Örneğin; 25 yaşında temmuzda doğmuş biri yaşına +1 eklediğinde yaşı 26 oluyor ve hamile kaldıgı ay ne ise ona bakıyor tabloda ikisinin karşılaştıgı yer cinsiyeti gösteriyor. Hamile kaldıgınız ayı dikkatli hesaplayın yalnız örneğin; benim satım 4 mayıs büyük ihtimal bu ay içinde yumurtladıgımdan yine mayısta hamile kaldım olarak baktım ama mayısın 20 olmuş olsaydı döllenme vs düşünerek haziran olarak bakacaktım hamile kaldıgım aya. Bu şekilde hesaplayamayan şuanki hamilelik haftasından geriye doğru gittiğinde hangi ay kaldıgını öğrenebilir. Çoğu kişinin tutması durumunda bir sonraki hamileliğimi buna göre planlayabilirim belkiİşte bu da çin takvimi fotoğrafı, kaçımızın tutacak bakalım
B 12 hormanda bakılıyor canım genelde gec cıkıyor ve coğu yerde(özellikle acillerde) bakmaya uşenip direk kansızlık varmı diye bakılıp geçiliyorSlm kızlar hamileliğinden bu yana aşırı derecede halsizliklerim var yatakta yaşıyorum resmen hiç kendimi kaldıramıyorum kaç doktora gittim kaç kere acilde serum yedim ama hiç geçmedi en son dün yine acile gittim serum takarlarda biraz kendime gelirim ümidiyle bu sefer medikana hastanesine gittim orda da her zamanki gibi kan tahlili Yaptılar ve serum verdiler ama bu kan tahlilimde B12 vitaminine de bakmış doktor normal Değerler 187- 883 olması gerekiyormuş benimki de 113 çıktı ordaki doktor hemen kendi doktorunla konuşup B12 takviyesi Alman Lazım dedi kendi doktorumu aradığımda evet çok düşük çıkmış iğneye veya hapa başlamalısın dedi benim Anlamadığım 4 farklı doktor beni muayene etti kaç kere acillerde tahliller yapıldı kimsenin aklına B12 ye bakmak gelmedimi biliyorsunuz ki B12 eksikliğinin en büyük belirtisi aşırı yorgunluk halsizlik ve birçok belirtisi daha var bunlar bende mevcut bu günden itibaren iğneye başlıyorum daha hızlı yükseltsin diye inşallah bu halsizliklerim son bulacak diye çok seviniyorum bunları yazmamın tek sebebi eğer sizin de böyle Şikayetleriniz varsa siz doktorumuzdan isteyin B12 tahlili yapsın.
inşallah ilaçları kullandıktan sonra neticelerini de yazarım dualarınızı bekliyorum
Tatlim sen burdan öner otomatik hemKızlar internette bebegimin cinsiyeti çin takvimine göre tutuyormu diye bakmak istedim tutuyordu. Sizlerden kaç kişinin takvime göre tutuyor merak ediyorum. Yalnız şuan kaç yaşında iseniz ocak şubat doğumlular yaşına +2, mart ve sonrası doğduysanız yaşınıza +1 ekliyorsunuz ve hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz. Örneğin; 25 yaşında temmuzda doğmuş biri yaşına +1 eklediğinde yaşı 26 oluyor ve hamile kaldıgı ay ne ise ona bakıyor tabloda ikisinin karşılaştıgı yer cinsiyeti gösteriyor. Hamile kaldıgınız ayı dikkatli hesaplayın yalnız örneğin; benim satım 4 mayıs büyük ihtimal bu ay içinde yumurtladıgımdan yine mayısta hamile kaldım olarak baktım ama mayısın 20 olmuş olsaydı döllenme vs düşünerek haziran olarak bakacaktım hamile kaldıgım aya. Bu şekilde hesaplayamayan şuanki hamilelik haftasından geriye doğru gittiğinde hangi ay kaldıgını öğrenebilir. Çoğu kişinin tutması durumunda bir sonraki hamileliğimi buna göre planlayabilirim belkiİşte bu da çin takvimi fotoğrafı, kaçımızın tutacak bakalım
Canım dün gece yatarken aynısı bnimde başıma geldi ayaklarıyla o kadr sert vurduki koştura koştura tuvalete gittmAyyy kizlar bebek ara ara idrar torbama vuruyor yaaa.. delimidir nedir
Ben burada bakmadım şimdi internette doğum tarihinizi ve sat girince otomatik hesaplayan vardı doğru çıktıKızlar internette bebegimin cinsiyeti çin takvimine göre tutuyormu diye bakmak istedim tutuyordu. Sizlerden kaç kişinin takvime göre tutuyor merak ediyorum. Yalnız şuan kaç yaşında iseniz ocak şubat doğumlular yaşına +2, mart ve sonrası doğduysanız yaşınıza +1 ekliyorsunuz ve hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz. Örneğin; 25 yaşında temmuzda doğmuş biri yaşına +1 eklediğinde yaşı 26 oluyor ve hamile kaldıgı ay ne ise ona bakıyor tabloda ikisinin karşılaştıgı yer cinsiyeti gösteriyor. Hamile kaldıgınız ayı dikkatli hesaplayın yalnız örneğin; benim satım 4 mayıs büyük ihtimal bu ay içinde yumurtladıgımdan yine mayısta hamile kaldım olarak baktım ama mayısın 20 olmuş olsaydı döllenme vs düşünerek haziran olarak bakacaktım hamile kaldıgım aya. Bu şekilde hesaplayamayan şuanki hamilelik haftasından geriye doğru gittiğinde hangi ay kaldıgını öğrenebilir. Çoğu kişinin tutması durumunda bir sonraki hamileliğimi buna göre planlayabilirim belkiİşte bu da çin takvimi fotoğrafı, kaçımızın tutacak bakalım
Benim oglum da isimsiz :)
Esimi gonderdim battaniyelerden ve onluklerden aldim pembe ve mavilerini. Triko battaniyeler guzelmis diger penye battaniyelerde daha cok kundak olur gibi cunku cok inceBen bugun magazaya gittim. Resmen talan edilmisti. Yerlerden topladigim urunlere baktim oyle aman aman da bisey yoktu isin acigi.
Benim tuttu canım. Doktor 12. Haftada kıza benzetmisti tutmadı diyorduk meğer erkekmis tuttu. Ablamin 2 oğlu da tuttuKızlar internette bebegimin cinsiyeti çin takvimine göre tutuyormu diye bakmak istedim tutuyordu. Sizlerden kaç kişinin takvime göre tutuyor merak ediyorum. Yalnız şuan kaç yaşında iseniz ocak şubat doğumlular yaşına +2, mart ve sonrası doğduysanız yaşınıza +1 ekliyorsunuz ve hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz. Örneğin; 25 yaşında temmuzda doğmuş biri yaşına +1 eklediğinde yaşı 26 oluyor ve hamile kaldıgı ay ne ise ona bakıyor tabloda ikisinin karşılaştıgı yer cinsiyeti gösteriyor. Hamile kaldıgınız ayı dikkatli hesaplayın yalnız örneğin; benim satım 4 mayıs büyük ihtimal bu ay içinde yumurtladıgımdan yine mayısta hamile kaldım olarak baktım ama mayısın 20 olmuş olsaydı döllenme vs düşünerek haziran olarak bakacaktım hamile kaldıgım aya. Bu şekilde hesaplayamayan şuanki hamilelik haftasından geriye doğru gittiğinde hangi ay kaldıgını öğrenebilir. Çoğu kişinin tutması durumunda bir sonraki hamileliğimi buna göre planlayabilirim belkiİşte bu da çin takvimi fotoğrafı, kaçımızın tutacak bakalım
çin takvimi, rus takvimi KIZ diyor, sonuç KIZKızlar internette bebegimin cinsiyeti çin takvimine göre tutuyormu diye bakmak istedim tutuyordu. Sizlerden kaç kişinin takvime göre tutuyor merak ediyorum. Yalnız şuan kaç yaşında iseniz ocak şubat doğumlular yaşına +2, mart ve sonrası doğduysanız yaşınıza +1 ekliyorsunuz ve hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz. Örneğin; 25 yaşında temmuzda doğmuş biri yaşına +1 eklediğinde yaşı 26 oluyor ve hamile kaldıgı ay ne ise ona bakıyor tabloda ikisinin karşılaştıgı yer cinsiyeti gösteriyor. Hamile kaldıgınız ayı dikkatli hesaplayın yalnız örneğin; benim satım 4 mayıs büyük ihtimal bu ay içinde yumurtladıgımdan yine mayısta hamile kaldım olarak baktım ama mayısın 20 olmuş olsaydı döllenme vs düşünerek haziran olarak bakacaktım hamile kaldıgım aya. Bu şekilde hesaplayamayan şuanki hamilelik haftasından geriye doğru gittiğinde hangi ay kaldıgını öğrenebilir. Çoğu kişinin tutması durumunda bir sonraki hamileliğimi buna göre planlayabilirim belkiİşte bu da çin takvimi fotoğrafı, kaçımızın tutacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?