2016 Şubat Anneleri

Benim turmadı canm ettafımdaki herkes oğlun olacak diyordu çin takvimi de öyle ama benim meleğim kız

English home dan aldıklarımiz. Fiyatlar uygun bakın bence. Tabii kaldiysa.yorgan nevresim isini hallettik.Çarşaflari da lastikli beğendim ben.
Gule gule kullan canim bende bugün ayni yorgani aldim. Nevresim takimi, battaniye ve alt alcma aldim hepsi cok hosuma gitti hemde %50 indirim süper oldu

Tatlim benimde tutmadi takvim erkek diyo doktor kiz diyo bakalim detaylida kesinlesir heralde

Kızlar biraz çekinerek soruyorm.ilişki sonrası bebek rahimde top gibi oluyor ve elimi vurduğmda çok sert oluyor.bu normal mi doktora da sorcm ama utanıyorum

Kızlar size birşey soracağım bizim 15. Haftada dr umuz usg de bebeğin başının arkasında cok hafif ödem gördüğünü söyledi bir profa yönlendirdi birşey cıkmaz ama içimiz rahat olsun dedi cunku herşey normal dedi tarama sonuçları da yaşımı 10 yaş buyuk göstermelerine rağmen oldukca iyiydi ( dr uma cok güveniyoruz cok tecrübeli ve bilgili cinsiyeti 10 haftada söyledi gitti ğim Prof ancak 19. Haftada söyledi) neyse gittik bu profa evet cok küçük var ama endişelenmeyin bir ay sonra kontrole gelin dedi ekledi sağlıkcıyız herşey bizim için emin olalım derseniz amniyosentez yaptırın dedi bu arada kendi dr umuZla da görüştük rahat olmamızı söyledi Bizde kontrolu bekleyelim dedik arada kendi Dr umuza gittik azaldığını söyledi hem dedi detaylı usg yide perinatoloji Prof u yapmış olur gidin bakalım kontrole dedi gittik adam saolsun gördü bu defa cinsiyeti neyse cok kucuk kalmış dedi yine amniyosentezi hatırlattı bu yapılacak son hafta Vs die Bi yine doktorymuza sorduk hemen arayıp yaptıracaz dedik iyi bakalım dedi İçimiz rahat etsin hemen orada yaptırdık bide her iki doktor ve biz Üçümüz farklı illerdeyiz ben ve eşim izin Hakkımız yok ancak cuma akşam yada cumartesi gidebiliyoruz dr A oda 2 haftada bir eşim dr bende hemşire olunca dr larıda az cok tanıyınca iyice kurt düştü İçimize akşam akşam yaptırdık daha sonuç bekliyoruz böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? Hah asıl soracağımı unuttum detaylı usg de yapacaksınız dedik kontrolde Prof A baktı işte parmakları Vs Vs die 2 dk da bitti eee dedik kaldık eşimle Bizim kendi Dr Muz her gidişimizde 15 günde yani zaten detaylı bakıyormuş dedim kadın tek tek her yerine bakıyor zaten her defasında kafamız karıştı bu mudur die

Kızlar biraz çekinerek soruyorm.ilişki sonrası bebek rahimde top gibi oluyor ve elimi vurduğmda çok sert oluyor.bu normal mi doktora da sorcm ama utanıyorum

Iliski olayi yok bizde ama benimde uzanirken kizim buzuluyo buzuluyo top gibi yapiyo kendini..ve karnim acayip sertlesiyor.. nedenini bende merak ediyorum acikcasi

Birde altınıza kaçırmalar başladı mı ayakta hapsurunca felan ? Diyorum şimdiden başlarsa son aylarda bez takalım yani :)

Iliski olayi yok bizde ama benimde uzanirken kizim buzuluyo buzuluyo top gibi yapiyo kendini..ve karnim acayip sertlesiyor.. nedenini bende merak ediyorum acikcasi
Aynen benimde gobegimin yanina top gibi oluyo disari cikiyo pinpon topu gibi biliniyo bazen bende korkuyorumAllah hayirli dogumlar nasip etsin

Insallah saglicakla kucaginiza alin minisi..detayli usg evet bumuymus dedirten cinsten..benim doktorum daha uzun inceliyor yani..bizde girdik 10 dk inceledi amac konuda biraz daha uzman farkli bir gozun gormesiymis inceleyen doktor oyle demisti...yoksa ekstra bisey yok

anlattıgın sey kasılmaya benzıyor bence bunu druna söyle magnezyum verır

Kizlar aventin yenidogan biberon setinj almayi dusunuyorum yorumlar gayet guzel,iciniizde biberon alan var mi yada sett almak ne kadar mantikli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…