2016 Şubat Anneleri

Kizlar aventin yenidogan biberon setinj almayi dusunuyorum yorumlar gayet guzel,iciniizde biberon alan var mi yada sett almak ne kadar mantikli ?
Ben kizima aventin biberonlarindan almistim hic kullanamadim cok akitti sonrasinda nette daha detayli arama yapinca bu tur sikayetlerin cok oldugunu gordum iyice sikin kapagini deniyor esim tum gucuyle kapatti yine akitti

Ben kizima aventin biberonlarindan almistim hic kullanamadim cok akitti sonrasinda nette daha detayli arama yapinca bu tur sikayetlerin cok oldugunu gordum iyice sikin kapagini deniyor esim tum gucuyle kapatti yine akitti
Peki ne kullandiniz ben ilk kizima siradan bi cam biberon aldim ama avent icin saglikli ve anne memesiyle uyumlu diyolar ve daha az gaz yapiyormus ama iste bilemiyorum O zaman set degilde bir tane alip denemek mi lazim

Peki ne kullandiniz ben ilk kizima siradan bi cam biberon aldim ama avent icin saglikli ve anne memesiyle uyumlu diyolar ve daha az gaz yapiyormus ama iste bilemiyorum O zaman set degilde bir tane alip denemek mi lazim
Canım ben Dr brown diye ithal bir biberon duydum bide onu araştır 36tl tek biberon ama kaliteliymis

Wee.ninkini kullanmistik camlar agir oluyor ilk basta iyi ama sonradan cocuk tutacagi icin tasiyamaz cocuk. 4.5 aylikken ise baslamistim wee.ninkini o zaman kullanmaya baslamistik

Bugün kontrole gittim sukur bir sorun yok dedi Dr ama pleksus kisti vardı 19hftlikken 24haftadayim henüz geçmemiş Dr önemli değil o endişelenme dedi 625gr mmis bebisim

Merhaba. Ben kismetse 2016 Mart annesiyim, burdaki herkes 20. haftayi atlatti sanirim. Ayrintili ultrason olanlara bir sorum var. Aranizda bebegin gelisimi normal olup da kol ve bacaklari (1 ila 1.5 hafta) kisa cikan var mi? Doktorunuz ne dedi? Bende cikti, doktorum diger bulgulara bakarak sorun degil dedi (mesela burun kemigi gorundu, kalpte problem yok dediler, ense konusunda bisey demedi). Ama benim aklima takildi.

Tamam cnm dikkat ederim kaç kilo doğdu oğlum cnm bana hep kusuyorsun bebek kilo almaz diyorlar moralimi bozuluyor

Canim 32. Haftaya kadar hep 2 hafta önde gidiyordu. Ama 32. Haftada kilosu durdu malesef. Hatta 32 hafta ile 37. Hafta arası her gittiğimde 100 gr civari eksilmiş oluyordu. Normalde en az 4000 kilo doğar diyordu dr umuz ama gelişimi durunca 3 kilo doğdu. Çevre doğru söylüyor malesef 30. Haftadan sonra kilo aldıramıyorsun. Ama benim çok fazlaydı dediğim gibi. Kusmaktan gece kanamam bile başlamıştı 3 hafta erken doğurdum.

Ben de hissediyorum canım ev işi yaparken elimi karnıma koymama gerek kalmıyor artık:) benim bebis geceleri çok daha haraketli beni uyutmuyor :)

Günaydın hamişler. Bu sabah iki bacağıma birden kramp girdi. Geçen hafta da aynısı olmuştu. Çığlıkla uyandım, geçince de kas acısından daha uyuyamadım.

Anladım cnm sağlıklı olsunda zayıf olsun

Sağol canım ben doktoruma telden sorduğum için öyle Detaylı soramadım internette maşallah insanı tedirgin etmekten başka bişeye yaramıyor içim rahatladı kuzuma bişey olmasında
Banaada bugun dr b12 eksikliginden igne yazdi.Cok dusukmus,5 tane igne yazdi bunlari vurul tekrar yazcam dedi.Cocuk senden kullanip duruyo,dogumdan sonrada mahvolursun dedi.Yorgunluk halsizlik bir suru sey olur dedi.Bende hemen baslicam.
İşte yataktan başımı kaldıramıyorum o kadar halsizlik var ki inşallah sebebi budur iğneleri vurulunca kendine gelirim

Günaydın hamişler. Bu sabah iki bacağıma birden kramp girdi. Geçen hafta da aynısı olmuştu. Çığlıkla uyandım, geçince de kas acısından daha uyuyamadım.
Günaydın canım kramp çok kötü banada oluyor kaç gündür de kollarım ve ayaklarım sızlıyor

benim bir buçuk yaşındaki kızımdada b12 vitamin eksikliği var evet bazen halsiz halsiz yatıyo öyle bide benim kızımda sinir var aşırı sinir yapıyo istediği bişey olmadığı zaman sendede sinir yapıyormu?

Ayy canım inan sinirlenmeye bile halim olmuyo bazen eşime sinirleniyorum kavga Edecem adamla sonra aman boşver yat aşağı diyorum kim uğraşacak ama sanırım bu kadar halsizlik sadece B 12 değildir hamilelikle birleşince ben bu kadar etkilendim
Kızınız için iğne ilaç kullanıyormusunuz doktor ister happını kullan ister iğnesini dedi ben hemen yükseltsin diye iğneye başladım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…