- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Ben de sakaryadayım ne kadar istediysem artık burda da başladı :)
O popo işte aynı durumdayım top gibi duruyor orada arada cıkarıyor... Buyudukeri için ayaklarını karnına çekiyobebeğim çapraz pozisyona mı geçti sizce yaaaönceden ayakları sağ tarafımda başıda aşağıdaydı.doktorda öyle demişti 32. haftada....ama şuan sağ tarafımda yuvarlak sert bişey hissediyorum kafası galiba ve çaprazlama sol aşağı doğru çok hareket var kesin ayaklarıdır. ne bu şimdi 35. haftada yapılır mı buuu sizce tahminim doğru mu kızlarr
Günaydın ya da en iyisi tunayddiiinnn annişler
6 da uyuyunca yeni uyandım ama aşırı halsiz ve gevsegim. Belim buz gibi su an. Kalkıp kahvaltı yapasım yok.
Ben bu uyku düzeni ile veledime nasıl bakacağım bilmiyorum
Almasını beklemiyorum zaten ama insan bi sevinir ilk torunu olcak ama istemediğini çok belli ediyor ama tabiki doğunca sizde kalırım diyo sırf oğluna yakın olabilmek için bahane oluyo ona zaten herşeye karışıyor doğumdan çok doğum sonrasında yapacaklarından korkuyorum ben
Canim visko iyi degil dediler. Vucudunun seklini aldigi icin ilk etapta. Ortopedik aldim.bende
Yatak konusu benimde kafama takiliyoo.. Oglumda biz hastaneden ayrilirken cocuk dr gelmisti yapilmasi gereknleri anlatmisti yatak icin burda sizin yanindaki yatak gibi sert olmasi gerek demisti..bebekler icin en iyisi sert olan yataklar die belirtti. Simdi benim annemde yatagin ustune ince bi yun yatak yapalim dedi yok dedim sert olmasi gerekiyomus. Bende kararsiz kaldm simdiii . Kim biri sunger kestirecegim diodu sertleerinden
Sagol güzelim aklım karman çorman şu yatak işini halletse idim iyiydi
bu yatak işini ben de çözemedim. Sünger sağlıksız dediler, yün yorganın temizliği zor, alerji durumu vs olabilir.. Pamuk mu visko mu derken visko yatakta karar kıldık. Park yatağın üst kısmı için visko aldım, alt kısma geçince yarı ortopedik yatak kullanıcam. Bu konuda kesin bi bilgiye ulaşamadım, içime bu şekilde sindi açıkçası. Kullanıp görücez. Az önce arkadaşın dediği gibi biz çekyatta büyüyen bi nesiliz çok da abartmamak lazımBen kraftın visco yatağını aldım. Visconun omurgaya zararlı olduğunu söyleyenler de var, visco yararlı diyenler de var.
onu hastaneye sorsaydın canım keske. O konuda bılgım yok ama ben alıcam orası kesın:)Bayanlar ben bugun 32+0 olup çalışabilir raporu aldım 37. Haftaya kadar... Raporda diyor 37 haftaya kadar calışması uygundur muhtemel rapor tarihi 2 subat muhtemel doğum tarihi 23 subat diye... Ben o zaman bide ekstra calışamaz raporu almama gerek yok değil mi? Özka82 37 haftadan önce bırakacağı için ekstra calışamaz raporu alacak?
Canım herkes farklı bırsey soyluyor anlamadım ben ama usurse ektra battanıye orterler dıye dusunuyorum. Hastane cıkısları cok ınce kumastan oluyor dıye ben bır daha daha kalın kumastan aldım. Hastaneden de bırsey orterler dıye ben yazdıgım kadarını koydum. Belkı bır de ek corap koyarım ama ısterlerse verırım dıye dusundumYa ben cok mu abarttim kizim eylul 25de 10.lu hast.cikisinda ne var ne yok hepsini giymisti battaniyesine de sardilar ince polar battaniyeye de sardilar yine de usudu yanima aldim benim ve ustumuzdeki battaniyenin sicakligiyla uyumustu simdi kisa da denk gelince yine tam hast.cikisini koydum bi de ustune kadife tulum penye battaniyesi kalin polar battaniyesini de koydum bi bavul ikizlerin ilk giyecekleri oldu
Ayy geçen gün benim.. Canım kendine gelmen icin tavsiyem balkona cama çok bir kaç dakika temiz hava al.. Sütünu veya çayını koy ocağa.. O ara bir akc ceviz at ağzına.. Kahvaltı istemiyorsan tost yap kendine yanına yimirta da olsun.. Güzelce doyur kaynini.. Sonra tekrar uzan :)))) keyfine bak.. Aciktigin zaman yaz yine ben sana yardımcı olurum.. Yat asagi canimm son dinlenmelermiz zatiii
Canım benim bebek de çaprazlama duruyor, kaburga ve bel kemiği arası, bir haftadır böyleyiz. Dün anneme dert yanarken siz çok abartıyorsunuz, eskiden son 15gün kala dönmesini beklerdik dedi. Bilmiyorum beni mi yiyor yoksa gerçekten öyle mi diye :)
Ama kısmet bakalım kafaya takma
Geçenfirkan paylaşomda bulunmuştu sol tarafa yatmaktan başka çare yok diye.
Bende netten baktım ama Esliden çapraz duranlar el ile döndürülmeye çalışılırmış. Tehlikeli diye artık yapılmıyormuş...
Aynen benimkide bası asagıda sırtı poposu solda bacakları sagdaydı Canım son kontrolümde ama sag tarafımda son Zaman'larda sertleşme oluyordu bende dedm kesim döndü bu kafasıdır falan. Dun kontrolde baktık neyseki hala aynı pozısyondaymıs :) doktora söyledim iki ayağıyla birden geriliyordur dedi büyüdüğü için öyle hissediyorsun dedi. Bu haftadan sonra dönme durumu cok nadir olurmus içini ferah tut yani :)
O popo işte aynı durumdayım top gibi duruyor orada arada cıkarıyor... Buyudukeri için ayaklarını karnına çekiyo
Sabun mu taş mı?Kizlar sizce nasil? Tanesi 1 lira. Renklerini de secebiliyormusuz. Ben mavi su yesili ve sari karisik yaptirmayi dusunuyorum. Etiketi yok sadece onu da burada matbaada falan hallederim dedim.
Kokulu tas canim. Bi de haci seriften cikokata yaptiracagim. Yeterli diye dusundum abartmak istemiyorum cok fazla.Sabun mu taş mı?
Ben beğendim açıkcası :) yarın öbür gün çöple buluşmaz bir hediyelik
Bende öyle düşünüyorum canım.. İşin ilginç Kv kp öyle bir isteği yok biliyorumNedir bu baba ismi koyma koydurma cabasi anlamiyorum biz de mi yaslaninca boyle olcaz acaba ille de benim ismim olsun diye bencillesecek miyiz buyuk konusmak istemiyorum ama daha modern isimler dururken cocugun buyudugunde nefret ettigi isimler yerine daha klasik isimler koymak daha mantikli geliyor bana. Cocuk ismiyle mutlu olsun anlami guzel olsun yeter bence
Ayyhh Sağol canimm benim. Cay koydum ufak bi kahvaltı iyi gelecek.
aklimdayken tartıldım, kabizlik kkabızlık gecti ben 93 kiloyum :) az ve oz gideyim insAllah
:) dediğin gibi hayrolsun. Hayra cıksın canım... Güzel görmüşün inşallah hepimiz için herşey cok güzel ve sorunsuz olur.. Şükür biz iyiyiz... Burası öyle bir hayatımıza girdi ki artık birbirimizi düşünüyoruz.. :) Gebeliğin başlarına göre daha iyiyim olumludur dediğin gibi inşallah herşey hepimiz için daha da güzel olacak... Bunları yazarken tosbikte katılıyor içeriden telefonu titretiyor nerdeyse teyzesi :)Topitikk canım yaa seni rüyamda gördüm ama panik yok :) önce hayırlara gitsin, hayır olsun diyeyim
Bana göre çok güzeldi rüya çünkü çok metanetli duruyordun. Bebeğin dün gece gelmişti. Kucağına almışsın. Erken doğum diyorsun, daha hazırlanamamıştım diyorsun ama çok da güzel anlatıyosun bunları. Hiçbirşey olmadan da doğuyormuş diyorsun.
Hastane çantasına bilmem neye gerek yoktu diyorsun. Aslında bu saydıkların benim geçen gün ki düşüncelerimdi, bu kadar şaşaya gerek yok bebek gününden önce gelse hiçbirini giyemiyor zaten diyordum geçen gün.
Ama sen ig de de foto oaylaşıyorsun, burayada yazıyorsun gayet metanetli bir şekilde herşeyin boş olduğunu ve bebeğine kavuşmanın sevincini yazmıştın :)
Tabi benim aklım yün hırka olmamasındaydı okurkennasıl alıp yollasam diye düşünüyordum
Hastaneden birşey örtmüyorlar canım senin verdiklerini giydiriyorlarCanım herkes farklı bırsey soyluyor anlamadım ben ama usurse ektra battanıye orterler dıye dusunuyorum. Hastane cıkısları cok ınce kumastan oluyor dıye ben bır daha daha kalın kumastan aldım. Hastaneden de bırsey orterler dıye ben yazdıgım kadarını koydum. Belkı bır de ek corap koyarım ama ısterlerse verırım dıye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?