2016 Şubat Anneleri

Günaydın ya da en iyisi tunayddiiinnn annişler

6 da uyuyunca yeni uyandım ama aşırı halsiz ve gevsegim. Belim buz gibi su an. Kalkıp kahvaltı yapasım yok.

Ben bu uyku düzeni ile veledime nasıl bakacağım bilmiyorum

O popo işte aynı durumdayım top gibi duruyor orada arada cıkarıyor... Buyudukeri için ayaklarını karnına çekiyo

Ayy geçen gün bende ayniydim.. Canım kendine gelmen icin tavsiyem balkona cama çok bir kaç dakika temiz hava al.. Sütünu veya çayını koy ocağa.. O ara bir akc ceviz at ağzına.. Kahvaltı istemiyorsan tost yap kendine yanına yimirta da olsun.. Güzelce doyur kaynini.. Sonra tekrar uzan :)))) keyfine bak.. Aciktigin zaman yaz yine ben sana yardımcı olurum.. Yat asagi canimm son dinlenmelermiz zatiii

Amann canım, benim kv de öyle.. ilk torunu ama hiç ne bi sevinme, ne bi heyecan, ne arayıp sormalar, mahsustan oğlunun yanında sanki seviniyormus gibi yapiyo oda laf edemiyim diye. Garibim de annesi seviniyor, çok mutlu falan sanıyor. Tek bi battaniye aldırabildim kv ye oda ucuz bisey zorla aldırdım yani almiycakti. Parayı verirken canından can gidiyordu adeta verdiği de 15 tl birşey yani. Çalışıyor Allahtan. Çalışmasa nolurdu.. şu ufak beşikler varya 160 tl falan ondan alacak güyaaa.. ben dogurcam neredeyse ama kadında tık yok daha.. ben almiycam doğursam bile onun almasını bekliycem. Soranlarada babaannesi alacaktı almadı derim hihhh sonrasını o düşünsün. Almazsa bebek için hiç akıl vermesin zaten yok öyle yağma

Canim visko iyi degil dediler. Vucudunun seklini aldigi icin ilk etapta. Ortopedik aldim.bende

Sagol güzelim aklım karman çorman şu yatak işini halletse idim iyiydi

Ben kraftın visco yatağını aldım. Visconun omurgaya zararlı olduğunu söyleyenler de var, visco yararlı diyenler de var.
bu yatak işini ben de çözemedim. Sünger sağlıksız dediler, yün yorganın temizliği zor, alerji durumu vs olabilir.. Pamuk mu visko mu derken visko yatakta karar kıldık. Park yatağın üst kısmı için visko aldım, alt kısma geçince yarı ortopedik yatak kullanıcam. Bu konuda kesin bi bilgiye ulaşamadım, içime bu şekilde sindi açıkçası. Kullanıp görücez. Az önce arkadaşın dediği gibi biz çekyatta büyüyen bi nesiliz çok da abartmamak lazım

onu hastaneye sorsaydın canım keske. O konuda bılgım yok ama ben alıcam orası kesın:)

Canım herkes farklı bırsey soyluyor anlamadım ben ama usurse ektra battanıye orterler dıye dusunuyorum. Hastane cıkısları cok ınce kumastan oluyor dıye ben bır daha daha kalın kumastan aldım. Hastaneden de bırsey orterler dıye ben yazdıgım kadarını koydum. Belkı bır de ek corap koyarım ama ısterlerse verırım dıye dusundum

Ayyhh Sağol canimm benim. Cay koydum ufak bi kahvaltı iyi gelecek.

aklimdayken tartıldım, kabizlik kkabızlık gecti ben 93 kiloyum :) az ve oz gideyim insAllah

O popo işte aynı durumdayım top gibi duruyor orada arada cıkarıyor... Buyudukeri için ayaklarını karnına çekiyo

Teker teker teşekkür ederimm kızlar :) haklısınız, popodur o popo :) ayy poposunu yerim valla haha Akıllı kızım bu saatten sonra yaramazlık yapıp annesini üzmez, ters dönmez ooo :))) pozitifimm

Bende öyle düşünüyorum canım.. İşin ilginç Kv kp öyle bir isteği yok biliyorum

:) dediğin gibi hayrolsun. Hayra cıksın canım... Güzel görmüşün inşallah hepimiz için herşey cok güzel ve sorunsuz olur.. Şükür biz iyiyiz... Burası öyle bir hayatımıza girdi ki artık birbirimizi düşünüyoruz.. :) Gebeliğin başlarına göre daha iyiyim olumludur dediğin gibi inşallah herşey hepimiz için daha da güzel olacak... Bunları yazarken tosbikte katılıyor içeriden telefonu titretiyor nerdeyse teyzesi :)

Hastaneden birşey örtmüyorlar canım senin verdiklerini giydiriyorlar battaniye verdiysen örtüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…