2016 Şubat Anneleri

Sen yeterki giydirmek iste ver adresini bende yolliyim minige canim :) aa komsuyuz surda onda sey paylastik benim oglusumun teyzesi yok diodum bi duru teyze var burda sende oyle varsay. :)
Çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) aynen öyle dün de dedim burası benim yalnızlığıma ilaç gibi geldi ve inanılmaz pozitif etkisi oldu... İyiki varsınız hatunlar

O değil ikinci isim aklıma gelmiyor... Gençkızlığımdan beri oğlum olursa emir koymak istiyorum derdim ki eski soyadım şimdi dile bile getirmiyorum ailemle cok kötü olduk ve nikahtan beri görüşmüyorum şimdi dile getirsem cok yanlış anlaşılır.. Hayırlısı olsun dedim artık... Kv kp öyle bir istek yok... Eşimin tek erkek olarak kişisel olarak yapmak istediği bişey...

gece uykusuzluğun hıncını az önce kocamı arayarak çıkardım, çok sıkıldım isim muhabetinden ama emrivakiler sinir bozucu, bağırdım cağırdım ağladım telefonda.

-tamam ağlama akşama konuşuruz bebeği okşa bi tane vur bi de öp seni seviyorum hadi kapatmam lazım dedi kapattık
yine birşey değişmeyecek ama en azından yaptığı saygıslzığın cezasını çeksin biraz

Kızlar biz hacı Şerif ten 100 adet bebek cikolatasi ismarladik bugün. Bi de bebek şekeri yaptık. Çikolatalari lohusa serbeti yle ilk gelenlere veririz diyoruz hani çat kapı gelenlere. Bebek şekeri de mevlut luk olur heralde. Siz neler düşünüyorsunuz? Başka bi şey düşünen var mı. ? Ben biraz yabancıyim bu konulara

Bizim burda kimsemiz olmadigi icin bebek sekeri yapmadim oyle yalniziz burada uzakta olmak hakikaten zor annemde gelmicek doguma o anca gelinine baksın kaynanamida pek icim sinmiyor sigara filan iciyor cocugu oyle sigarali sigarali operse deliririm

Bana arkadasim kurabiye yapicakmis.. o konuda yirttim :)

Mey insanlariyla anlasmasi zor tabi onlara gore biz geri kafaliyiz onlar ultra modern. Modernlikten anladiklari anlayabildikleri bu canim yapacak bi sey yok anlasmasi zor tabi Allah yardimcin olsun o artik sen eziyet cek de ne yaparsan yap moduna girmis

Bunu ben de istiyorum ama kıyamıyorum.yatak öyle rahatsız geliyor ki iğneler üstünde yatıyorum sanki.

gelen gidenimiz olmayacak her iki taraftan. anneler ve eşimin tarafından bi kaç kişi var, kalanı yurt dışında yaşıyor
gelenler için karanfil şerbeti, lokum ve kurabiye tey koyacağım yeter de artar bile

benimde kuzen anasının gelinine olan ilgisinden şiakeyetci ki gercek kadın abartıyor
5ci cocuga hamile ve neredeyse bütün cocukları teyzem büyüttü ve de büyütmeye devam ediyor
böyle kaynana nadirdir ve var olan da bize denk gelmez, amaaaan evime gelemesinde sevmesinde işde yapmasın diyesim geldi şimdi

Yun ve pamuk yaptiranlara nacizane bi tavsiyem var kalin bir kilif diktirin fermuarli. En azindan daha uzun sure idare edilir cok mikrop toplamaz kilifi cikarir yikarsiniz ama yine de cocugun rahat etmesi acisindan sik sik havalandirmak kabartmak gerekecek

Ben onu fermuarli kalin polar battaniyeden de koydum kizim ince polarla usumustu ocak ayinda sogukta iyice usurler bi de hastaneden cikarken disarida usumesinler diye ekstradan polar baslik yun hirka yun patik aldim arabayi isitir esim oyle bineriz ama trafik yuzunden kim bilir bebislerimizle ne kadar yurucez arabaya gidene kadar

Kizlar merhaba biz kizimla cok sukur iyi sayiliriz sadece grip bogaz enfeksiyon baslangici var gibi simdi ihlamur elma tarcin kaynatayim bari bogazim kasiniyo... sizler nasilsiniz?

Sıpamın selamı var teyzeleri
1822gram ve 44cm boy ile haftayla uyumluyuz.
Ne zayıf ne kilolu normal birbebek dedi
Aynı babasının yüz hatları dedi

Kiloma takılmadı bu sefer
girmeden önce lavman yaptırmayı bile düşünmüştüm En ince kıyafetlerimi giydim valla

Boynumuzdaki tek kordonu çözememiş yavrum, çözememeyi bırak ikinci turu atmış
Beceremiyorsan bırak ne dolaştırıyorsun diye kızdım ama bakalım durum ne olacak.
Kafamız aşağıya inmiş. Dün gece rahattım zaten :)

Rapor için ben 5ocak hesaplamıştım ama 7ocakta gel dedi.

Ah bu saçmalıklar devlet sanki sizin saglik ocağıni size evlatlık vermiş. Allah yardımcın olsun diyorum. Ve sabırlar
Sağol canım...:) vallaha herşeyi bizde elektriği suyu kömürü sunu bunu... Gelen hastalarda kullandığım kahve makinasından laf ederler devletin elektriği diye sinir oluyorum... Benim burada hastalara yaptığım ilacı bile ben temin ediyorum halbuki :/

kızlar benim kasıklarımda inanılmaz batar var bugün, masadan kalktığımda doğrulup lavaboya bile gidemiyorum. elimi kasığıma bastırınca batma hissi geçiyor biraz, neden böyle oldum ki tamda yıl sonu öncesi inanılmaz yoğunum

Benim kv annemden daha ilgili sağolsun.anlamadığım birkaç ay önce aradığında kv burda olduğunu öğrenince de bana söylemiyorsun diye sitem etti.kendisi arzu etmiş geldi,biz çağırmadık dedim.tabii tabii kesin Öyledir dedi inanmadı halbuki keyfine düşkün.sıkılıyor burada ,e ben napim...eşim de çok ılımlıdır.gel dedi anneme Çat kapı gelebilirsin anne Başımızın üstünde yerin var dedi.
Akşam da aklıma geldi bebiş olunca biri gelip kalcak arka odada.biz oda yapmadık bebişe.odalarımız minik.ben de eşime dedim bebişin eşyaları orda olacak,gece kimbilir kaç kez yok bezi yok kıyafeti için orda uyuyacak Kişiyi rahatsız edicem,bizim odada bir rafı ya da çekmeceyi ayıralım da kullanırım dedim.bana dedi ki sen de anan gibi rahatına düşkünsün,bencillik yapıyosun dedi. Ben anlamadım bişey evime gelenin rahatını düşünüyorum,uykusu zırt pırt bölünmesin diyorum,kendi rahatım ne alaka dedim.buraya bebek için gelecek olan kişi rahatı düşünmesin dedi.biliyorum sen annen rahat edemez diye Korktuğundan bunu düşünüyosun dedi.ay dedim maksat muhabbet olsun yani,gece uyuyamayacağım bir sorun değil ki bu,nerden çıktı şimdi bu yorumlar anlamadım dedim.yok sen kavga etmek istiyosun dedi
Kocama bişeyler oluyor vallahi tek bişey anladıysam Arap olayım.çatlak ayol

çok sevindim maşAllah sıpacğına :*
lavman niye ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…