2016 Şubat Anneleri

Benimkide koca kafalı olacak genetik olabilir dedi Dr ki benim de eşimin de kafası öyle minnak değil... Bide son haftalarda dengelenebilir vücutla beklemekten baska care yok... Ama dun dr da dedi sıkıntılı bir durum değil en fazla dopum şeklini etkiler... Sağlıkla sıhatle olsun da... Hayırlısı

Aaaaaa benim eşimin adı da Bulut ve bayılıyorum ismine :) onun adı olmasa çocuğuma koymak isterdim. Biz hala isime karar veremedik :/ Bulut'la uyumlu olsun diye Umut geliyor aklımıza ama bi türlü netleştiremiyoruz
Kapı süsüne de bayıldım güle güle kullanın :)

İsim öneriniz varsa çok memnun oluruz arkadaşlar :)

Bu arada birhamilelikseruveni de benim nickim ekleyebilirsiniz :)

hamilelik sendorumu onda da başlamış anneciğini kıskanmış
birde üzerine lohusalık sendorumu eklenecek eyvah ki ne eyvah, bu adamlar da huy değiştiriyor

E esesseses Canım bizim de aynı kafa ölçüsü hep 2-3 hafta önden gidiyor. Benim eşim de çok koca kafalı doğmuş doktor yapısaldır diyor o yüzden. İnşallah sonlara doğru çok büyümez de normal doğuma imkan kalır hayırlısıyla.
Üzülme yani çok kişide var bu durum.

İdrar yollu enfeksiyonu olmasin canim tahlil yaptirmalisin bendede oyle olmustu suan ilac kullaniorm.

Çok teşekkürler canım vallaha aksamdan beri birsürü kişi teklif etti göndermiş kadar oldunuz :) cok mutlu oldum diyorum ya artık yalnız değilim ben tekrar teşekkürler :))

çok hoş güle güle günlerde kullansın inşAllah, bizimkide bu modelden ama ismi yok

umut güzel isim bence :)

Çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) aynen öyle dün de dedim burası benim yalnızlığıma ilaç gibi geldi ve inanılmaz pozitif etkisi oldu... İyiki varsınız hatunlar
Aynen oyle canim. Ama ciddiyim hevesin varsa anneannem teyzem annem hepsi ordu fazlaca var yollayabilirim patik yelek hirka şapka ?

hamilelik sendorumu onda da başlamış anneciğini kıskanmış
birde üzerine lohusalık sendorumu eklenecek eyvah ki ne eyvah, bu adamlar da huy değiştiriyor
Vallahi diyaloğun ne öncesi var ne sonrası,aynı olduğu gibi yazdım.garip dimi onun arada muayyen Zaman'ları oluyor canım :) bazen geçip gidiyor,bazen de bana baksana sen yettin diye çemkiriyorum

Selam annişler hastane çantamız hazır sadece kendim için hasta külodu almadım en uzunlarından ped koydum doğum sonrası hasta bezi falan koyuyorlarmış hastaneden kendimde bir paket alsam mı bilemedim birde mesane pediyle normal adet zamanı kullandığımız uzun pedlerin arasındaki fark ne bilen beri gelsin

valla ben Bulut isminde kimseyi tanımadım. ama doğa isimleri olsun istediğimiz için Bulut'ta karar kıldık.
Bulut'a uyumlu bir tek Umut geliyor insanın aklına :)
ig'de ekledim :)

Kizlar merhaba biz kizimla cok sukur iyi sayiliriz sadece grip bogaz enfeksiyon baslangici var gibi simdi ihlamur elma tarcin kaynatayim bari bogazim kasiniyo... sizler nasilsiniz?
Geçmiş olsun canım benimde eşim sürekli hasta bir türlü iyileşemedi benimde burnum tıkalı gündüz ıhlamur falan içiyorum taze portakal sıkıyorum bende ama umarım ilerlemez karda başladı zaten

Canim bize makrosefali diye bi tani koyuldu gecen hafta eğitim araştirma hastanesinde epey bi incelendi gecen hafta 36 bu hafta 37 derken hani durmuyo surekli ilerliyo ondan tedirgin oldum

Aynılarmış gerçekten :) çok garip geliyordu alışmaya başladım artık napalım

İnsallah canim ya bende oyle dusunmek istiyorum ama bebegim kafasinda markosefali diye bise teşhis koyuldu birde gecen hafta kafa yapisinda ki bosluklar normalden fazla sivi var demisti dr dogumdan sonra normale de donebilir sorunda olabilir %50lik bir uhtimalden bahsetti ondan ben iyisini dusunuyorum ama yinede aklina geliyor insanin

Aynen canim o benim iste yaa gecen cuma tekrar gittim falan dr benim kafaminda buyuk oldugunu genetik olabilecegini ama kromozomlarla ilgilide olabilecegini soyle kordondan kan almayi onerdiler ama hani onu yaptirsam bile bir tedavisi yok suan dogumdan sonrada kontrol edebilirlermis kendi dr bakti oda %50lik bir ihtimal verdi hani dogumdan sonra birsey olmaya da bilir dedi dogum sonrasi cocuk dr bakicak gerekirse cocuk nörolojisine gosterilecek yani hersey dogum sonrasina kaldi hani hakkimizda en iyisi insallah ama iste insan korkuyo genede benim ilk hamileligimde ilk haftalarda sorun ciktigi icin kurtaj olmustum o yuzden hani bunda biraz daha korkuyorum

Bu haftalarda normalmiş baskıdan dolayı canım

kızlar merhaba. dün akşam kv geldi her zamanki gibi heryerimi süzdü bakışılaa. ayyy neymiş de eltimin son aylarında elleri ayakları şişmiş de benimkiler neden şişmemiş... kadın eltimin gebeliğinde ne varsa bendede aynı olucak sanıyo valla sinir ediyor ya... sanki her gebelik birde . galiba ödemi sağlıklı gebelik işareti saniyor çok bilmiş cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…