Benimkide koca kafalı olacakSelam anneler dr dan geliyorum iki gundur ağrilarim artti diye gitmistim bebişin kafasi hala onden gidiyor 37 haftayla uyumlu dedu dr ama karin cevresi normal bebisin kilosu 2200 olmuş dr doğumu normal demisti bana ama bugünde sezeryan olabilirsin dedi ilerleyen haftalarda bakicaz dedi iki hafta sonra tekrar gidicem ama idrar ve kan tahlili verdim 3 ten sonra tekrar sonuçlari göstermeye gidicem ne yapicağimi bilemedim bebisin kafa buyuklugunun bu kadar onden gitmesi normal mi
Benim kv annemden daha ilgili sağolsun.anlamadığım birkaç ay önce aradığında kv burda olduğunu öğrenince de bana söylemiyorsun diye sitem etti.kendisi arzu etmiş geldi,biz çağırmadık dedim.tabii tabii kesin Öyledir dedi inanmadıhalbuki keyfine düşkün.sıkılıyor burada ,e ben napim...eşim de çok ılımlıdır.gel dedi anneme Çat kapı gelebilirsin anne Başımızın üstünde yerin var dedi.
Akşam da aklıma geldi bebiş olunca biri gelip kalcak arka odada.biz oda yapmadık bebişe.odalarımız minik.ben de eşime dedim bebişin eşyaları orda olacak,gece kimbilir kaç kez yok bezi yok kıyafeti için orda uyuyacak Kişiyi rahatsız edicem,bizim odada bir rafı ya da çekmeceyi ayıralım da kullanırım dedim.bana dedi ki sen de anan gibi rahatına düşkünsün,bencillik yapıyosun dedi.Ben anlamadım bişey evime gelenin rahatını düşünüyorum,uykusu zırt pırt bölünmesin diyorum,kendi rahatım ne alaka dedim.buraya bebek için gelecek olan kişi rahatı düşünmesin dedi.biliyorum sen annen rahat edemez diye Korktuğundan bunu düşünüyosun dedi.ay dedim maksat muhabbet olsun yani,gece uyuyamayacağım bir sorun değil ki bu,nerden çıktı şimdi bu yorumlar anlamadım dedim.yok sen kavga etmek istiyosun dedi
Kocama bişeyler oluyorvallahi tek bişey anladıysam Arap olayım.çatlak ayol
İdrar yollu enfeksiyonu olmasin canim tahlil yaptirmalisinkızlar benim kasıklarımda inanılmaz batar var bugün, masadan kalktığımda doğrulup lavaboya bile gidemiyorum. elimi kasığıma bastırınca batma hissi geçiyor biraz, neden böyle oldum kitamda yıl sonu öncesi inanılmaz yoğunum
Çok teşekkürler canım vallaha aksamdan beri birsürü kişi teklif etti göndermiş kadar oldunuz :) cok mutlu oldum diyorum ya artık yalnız değilim ben tekrar teşekkürler :))Kiyamam sana ya bende kırmızı var bi tane ablam örmüştü erkek bebegede olur bence adresini yollada onu sana göndereyim geri kalanlar hep pembe fusya tonları çünkü bende kızımın hiç örgüsü olmaz diyordum ama arkadaşlar sağolsun bir sürü yaptılar
Ben ortopedik yatağın üzerine koydum 10 cm civarı oldu kalınlığı yatak biraz yüksek oldu tabi bebek küçükken sıkıntı olmaz büyüyünce ya sadece yunu yada ince gelirse ortopedik olanı kullanırım
Aaaaaa benim eşimin adı da Bulut ve bayılıyorum ismine :) onun adı olmasa çocuğuma koymak isterdim. Biz hala isime karar veremedik :/ Bulut'la uyumlu olsun diye Umut geliyor aklımıza ama bi türlü netleştiremiyoruz
Kapı süsüne de bayıldım güle güle kullanın :)
İsim öneriniz varsa çok memnun oluruz arkadaşlar :)
Bu arada birhamilelikseruveni de benim nickim ekleyebilirsiniz :)
Aynen oyle canim. Ama ciddiyim hevesin varsa anneannem teyzem annem hepsi ordu fazlaca var yollayabilirim patik yelek hirka şapka ?Çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) aynen öyle dün de dedim burası benim yalnızlığıma ilaç gibi geldi ve inanılmaz pozitif etkisi oldu... İyiki varsınız hatunlar
Vallahi diyaloğun ne öncesi var ne sonrası,aynı olduğu gibi yazdım.garip dimihamilelik sendorumu onda da başlamışanneciğini kıskanmış
birde üzerine lohusalık sendorumu eklenecek eyvah ki ne eyvah, bu adamlar da huy değiştiriyor
valla ben Bulut isminde kimseyi tanımadım. ama doğa isimleri olsun istediğimiz için Bulut'ta karar kıldık.Aaaaaa benim eşimin adı da Bulut ve bayılıyorum ismine :) onun adı olmasa çocuğuma koymak isterdim. Biz hala isime karar veremedik :/ Bulut'la uyumlu olsun diye Umut geliyor aklımıza ama bi türlü netleştiremiyoruz
Kapı süsüne de bayıldım güle güle kullanın :)
İsim öneriniz varsa çok memnun oluruz arkadaşlar :)
Bu arada birhamilelikseruveni de benim nickim ekleyebilirsiniz :)
Çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepinizden:)Aynen oyle canim. Ama ciddiyim hevesin varsa anneannem teyzem annem hepsi ordu fazlaca var yollayabilirim patik yelek hirka şapka ?
Geçmiş olsun canım benimde eşim sürekli hasta bir türlü iyileşemedi benimde burnum tıkalı gündüz ıhlamur falan içiyorum taze portakal sıkıyorum bende ama umarım ilerlemez karda başladı zatenKizlar merhaba biz kizimla cok sukur iyi sayiliriz sadece grip bogaz enfeksiyon baslangici var gibi simdi ihlamur elma tarcin kaynatayim bari bogazim kasiniyo... sizler nasilsiniz?
Canim bize makrosefali diye bi tani koyuldu gecen hafta eğitim araştirma hastanesinde epey bi incelendi gecen hafta 36 bu hafta 37 derken hani durmuyo surekli ilerliyo ondan tedirgin oldum
Aynılarmış gerçekten :) çok garip geliyordu alışmaya başladım artık napalımAyy benım kv de de öyledir bayılır içelim oğlu ıcsın foto cekınelim Facebook a atalım bayılır , bizde de yok öyle şeyler ama o aratmıyor hepsni yapıyor.. Sacmalık bu huyları zaten benı iyice soğuttu kac yasına gelmiş 18 yasındaki kız gibi hareketleri var anne dediğin biraz anne gibi olur anaç olur yemek yapar falan dimi yok bizimki sen yemek yaparsın o oje sürer sacını yapar makyaj yapar süslenmekten sofraya oturamazgelin kayınvalide gibi kayınvalide gelin gibi bizde hiiiiç takma kafana Gül geç ben artık öyle yapıyorum niye sıkıyorsun Canını sevmezse sevmesin ya sankı biz onlara bayılıyoruz : D
İnsallah canim ya bende oyle dusunmek istiyorum ama bebegim kafasinda markosefali diye bise teşhis koyuldu birde gecen hafta kafa yapisinda ki bosluklar normalden fazla sivi var demisti dr dogumdan sonra normale de donebilir sorunda olabilir %50lik bir uhtimalden bahsetti ondan ben iyisini dusunuyorum ama yinede aklina geliyor insaninArk.imin oglu da sez.le dunyaya geldi kafasi buyuk oldugu icin gayet saglikli canim genetik olarak kafasi buyuk olabilir usg.den de kaynaklaniyor olabilir turklerin urettigi usg olmadigi icin ya cinden ya amerikadan geliyor usg.ler. cin uretiminde olcerlerse turklerin boyu uzun cikiyor amerikadan gelenlere gore kisa cikiyor. Cunku usg icinde kayitli bilgiler oralarin standartlarina gore. Yani cok kafana takma canim
İnşallah canim bizimde aile de oyle bir durum var zaten içimi rahatlatan seyde bu insalllah herkes saglikla bebisini kucagina alirCanim ablamin da 4cocugu var dr kafasi buyuk filan demişler di genetik olabiliyor aile ile alakali sukur simdi bi sorunlari yok
Aynen canim o benim iste yaa gecen cuma tekrar gittim falan dr benim kafaminda buyuk oldugunu genetik olabilecegini ama kromozomlarla ilgilide olabilecegini soyle kordondan kan almayi onerdiler ama hani onu yaptirsam bile bir tedavisi yok suan dogumdan sonrada kontrol edebilirlermis kendi dr bakti oda %50lik bir ihtimal verdi hani dogumdan sonra birsey olmaya da bilir dedi dogum sonrasi cocuk dr bakicak gerekirse cocuk nörolojisine gosterilecek yani hersey dogum sonrasina kaldi hani hakkimizda en iyisi insallah ama iste insan korkuyo genede benim ilk hamileligimde ilk haftalarda sorun ciktigi icin kurtaj olmustum o yuzden hani bunda biraz daha korkuyorumcanım içini ferah tut sen, nice insanları duyuyoruz hamilelikleri boyunca bebeğin başının büyük olduğu ileriden gittiği söyleniyor ama doğum sonrası hiç öyle bir durum olmuyor. Ben sende bebeğin başında bir ölçüm yapıldı 14 mm çıktı gibi yazdın hatırlıyorum, o ölçüm tekrar edildi mi? sende değilse kusuruma bakma karıştırdım
bu arada benim instagram hesabım _rezzan_ eklemek isterseniz beklerim
Bu haftalarda normalmiş baskıdan dolayı canımkızlar benim kasıklarımda inanılmaz batar var bugün, masadan kalktığımda doğrulup lavaboya bile gidemiyorum. elimi kasığıma bastırınca batma hissi geçiyor biraz, neden böyle oldum kitamda yıl sonu öncesi inanılmaz yoğunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?