2016 Şubat Anneleri

Kizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmis hemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.

Allah sana ve bebişine yardın etsin canım.. Bak yapılması gereken herşeyi yapan bi Dr un var.. Stres yapma ki kaslmalarında tetiklenmesin bu sekilde haftalar geçirenler var hatta burada da yanlış hatırlamıyorsam nnagihan adlı arkadas ta öyle sorunlar yasadı.... Bekleyecek bebiş baska yolu yok.. Cok gecmiş olsun haberdar et...

Canım ben de hacı şeriften çikolata yaptırcam da sipariş için henüz erken değil mi?

Canım ben mesane pedini normal pedden çok da farklı bulmadım idare etmez diye düşündüm dependin 8li paketini aldım kadın külodu yazıyo üstünde

Allah yardımcın olsun canım. sakın stres yapma, olumlu düşün. Hayırlısıyla bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına..

Çok geçmiş olsun canım,kullanılan ilaçlarla serumlarla haftalarca doğumu geciktirebiliyorlar inşallah sizde de aynısı olur. Allah yardımcınız olsun yoluna girer inşallah doğsa bile senin haftandan çok daha küçük doğup sapasağlam olan bebekler çok strese girmemeye çalış

Canim korkma Allahin izniyle birsey olmaz benimde ilk kizimda 34. Haftada tam 3 cm acikligim vardi ciger gelistirici igne yaptilar bi gun hastanede yattim taaaa 38+1 de dogum oldu.Dinlenmene bak yorma kendini hemen dogum olacak diye birsey yok.

Canim cok gecmis olsunn .. nedir bu bir kac gundur ust uste aldigimiz haberler.. ilk ben baslatmistim sanirim.. Hic moralini bozma tatlim, nnagihan arkadasimizdada acilma vardi, suan iyi gidiyor cok sukur.. keza bende oyle kasilmalarim vardi suan daha iyiyim.. Dualarimiz seninle canim ..

Nitrit benim pozitif cikmisti kum döküyorsun demisti doktor tabi başka değere göre mi dedi bilmiyorum

Insallah saglikla dogar bebegin bol bol dua et canim ben de senin ve bebegin icin dua edicem dr.lar artik herseyden suphelenip birbirlerine yonlendiriyor kizimin 4lu taramasi kotu ciktiginda direkt amniyosentez demisti dr. Yaptirmadik cok sukur zehir gibi kizim

emzirme sudyeni atleti alan var mı? bedenini nasıl biliyorsunuz ? en küçük bedeni 80 mi neden hiç 75 bulamıyorum ??

Elyaf yastıklar yıkanınca bişey olur mu kızlar? Bir de beyazlasın diye toz domestos kullansam çok koku verip rahatsız eder mi ki ? (Bebeğin değil)

Nitrit benim pozitif cikmisti kum döküyorsun demisti doktor tabi başka değere göre mi dedi bilmiyorum
Canım çıktım doktordan antibiyotik verdi iltihabım artmış başlayalım dedi. Beni üzen başka birşey oldu bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmış daha önce okuyordum 3 tur dolananlar var tehlikeli felan işte doğum esnasında bile dolanabiliyor diye ama bi tur olması bile canımı sıkmadı değil umarım atar boynundan kötü bir durum olmadan bebeğim.. Birde herşey normal giderken sırf kordonun tehlikesinden dolayı normal doğum yapamayacak duruma da gelirsem ayrı üzülürüm. Başta bebeğim iyi olsunda. 2 hafta sonra kontrolüm var ama o zamana kadar nasıl geçecek zaman çok korkuyorum sıkıştırırsa boynuna diye

Elyaf yastıklar yıkanınca bişey olur mu kızlar? Bir de beyazlasın diye toz domestos kullansam çok koku verip rahatsız eder mi ki ? (Bebeğin değil)
bişey olmaz cunku onlar makinede yıkanıyor.. hatta ben gecen hafta yaptıgımı anlatayım. eşimin yastığı kirlenmiş geldi.. ben o yastıgın yun oldugunu bilmiyordum ve pamuk sanıyordum cok hafif ve ince cunku .. attım makineye yıkadım tum yastıgı :) bide kuruttum cıkardım baktım top top o an şimşekler caktı gözmde ve yun oldugunu fark ettim kıs gunu allahtan baya kurutmus makine hafif nemli.. cıkardım balkona döktüm kabarttım havalandı mis gibi oldu doldurdum.. yun oldugunu bilseydim dokunazdım bile:) ondan sonra kendi silikon yastıgımı attım yıkadı kuruttum makinede mis gibi oldu ....

Bende hasta kilodu yada hasta pedi alacaktım içinde 8 tane var diye vazgeçtim. Çünkü çok fazla.. ablamı aradım ne yapmıştı diye sormak için. Onun hastanesinde odalarda pedler hazırmış. Oradan alarak kullanıyormuş. Hatta eve çıkarken 1 paket almış yanında.. pedler nasıl diye sordum. Bildiğimiz kalınca pamuğa gazlı bez sarılı imiş.
Bende dedimki neden kendim yapmayayım.
Gittim koca pamuklardan aldım. Kocaman kopardım yani uzunca... sardım gazlıbeze... mis gibi oldu sonra onu buzdolabı poşetine koydum. 2 tane yaptım. Çünkü sezeryanda 1 . 2 taneden sonra direk pede geçiyorsun. Ablamın normaldi. Evdede hastaneden aldıkları bitince kendi böyle hazırlayıp kullanmış. Altta dikiş olduğu için pedler acıtıyordu diyor. Ee hastabezleride ped gibi sert degilmi? O zaman onlarda acıtır. Bu gazlı bezli pamuk bana çok cazip geldi
Allah yardımcın olsun canım. İnş zamanı gelmemiştir biraz daha bekler bebişin. Açılma olup gününü dolduran çok kişi var.. dualarımız seninle

Çok güzel olmuş eline sağlık.

Bende çok yabancıyım bu işlere. Nasılsa bir gün kalıcam diye düşünüp çok önemsemiyordum. Ama şu iki tur kordon işi kafamı bozdu
Sezeryana doğru gidiyorum demek mi bu acaba
Öyleyse 3 gün yatışı gözden çıkartayım ben

firkan bugün ücretleri sordum tekrar. Hala güncellenmedi dedi. 2016ya ne kaldı belli olmuştur falan diye ısrar ettim o sırada yetkili biri varmış odada. Dediki biz itiraz ettik, yönetim illa zam istedi ama sonra itirazımız kabul oldu belki zam yapılmayabilir. O yüzden bekletiyorlar. Yarın belli olacak zam olup olmadığı, olursa ne kadar olacağı dediler bakalım ne olacak fiyat işi.

çok sevindim maşAllah sıpacğına :*
lavman niye ki ?
Lavmanı bağırsaklarımı boşalttırıp tartıda az çıkmak içindi
Kadın çnkü kiloma takmıştı :)
Sanki mankenlik yapacam :/

emzirme sudyeni atleti alan var mı? bedenini nasıl biliyorsunuz ? en küçük bedeni 80 mi neden hiç 75 bulamıyorum ??

Canım 75 bedeni bende bulamamıştım hatta en küçük 85 ti aldığım yerde. Bir iki arkadaşım keşke 90 beden alsaydın dediler. O da gözüme çok büyük geldi yaa :)) Göğüslere süt dolunca baya büyüyormuș ama..tecrübeli anneler daha iyi bilir.

Ay öyle bi hata yapsam bilmiyorum onun içini çıkartmakla uğraşır mıydım,atardım belki neresinden yan dikişlerinden mi söktün de sonra geri diktin ? Ay hiç sevmediğim işler

Canim ben aldim.. kupleri yoktu diye hatirliyorum kadin bakti bu olur dedi :) bende disari icin, ev icin birde atletini alidim.. hepside uydu valla, hatta biraz bosluk kaldi sut dolunca sisiceklermis ya onun payi oda yani :), cok dar almamani tavsiye ederim..

hamilelik sendorumu onda da başlamış anneciğini kıskanmış
birde üzerine lohusalık sendorumu eklenecek eyvah ki ne eyvah, bu adamlar da huy değiştiriyor
Dün bizimkide doğumdan sonra panayır alanı gibi olmasın evin içi annenle annem kalsın yeter dedi :) bende hay agzını öpim ne güzel dedin öyle dedim hatta onlarda 1 hafta sonra gitsinler evlerine kimseyi istemiyorum dedim :) kızımla başbaşa kalıp tadını çıkartmak istiyorum konuyla ilgilenirsen sevinirim dedim.Çünkü bizim tarafta kimse yok evi panayır alanına teyzelerin çevirebilir dedim sesi kesildi ben söylersem olmaz sen becerirsin böyle şeyleri dedim:) bakalım artıkk :) ayy bilmiş teyzeleri gelmesinde sürekli başka bişey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…