- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Allah sana ve bebişine yardın etsin canım.. Bak yapılması gereken herşeyi yapan bi Dr un var.. Stres yapma ki kaslmalarında tetiklenmesin bu sekilde haftalar geçirenler var hatta burada da yanlış hatırlamıyorsamKizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
Kızlar biz hacı Şerif ten 100 adet bebek cikolatasi ismarladik bugün. Bi de bebek şekeri yaptık. Çikolatalari lohusa serbeti yle ilk gelenlere veririz diyoruz hani çat kapı gelenlere. Bebek şekeri de mevlut luk olur heralde. Siz neler düşünüyorsunuz? Başka bi şey düşünen var mı. ? Ben biraz yabancıyim bu konulara
Selam annişlerhastane çantamız hazır sadece kendim için hasta külodu almadım en uzunlarından ped koydum doğum sonrası hasta bezi falan koyuyorlarmış hastaneden kendimde bir paket alsam mı bilemedim birde mesane pediyle normal adet zamanı kullandığımız uzun pedlerin arasındaki fark ne bilen beri gelsin
Allah yardımcın olsun canım. sakın stres yapma, olumlu düşün. Hayırlısıyla bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına..Kizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
Çok geçmiş olsun canım,kullanılan ilaçlarla serumlarla haftalarca doğumu geciktirebiliyorlar inşallah sizde de aynısı olur. Allah yardımcınız olsun yoluna girer inşallah doğsa bile senin haftandan çok daha küçük doğup sapasağlam olan bebekler çok strese girmemeye çalışKizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
Canim korkma Allahin izniyle birsey olmaz benimde ilk kizimda 34. Haftada tam 3 cm acikligim vardi ciger gelistirici igne yaptilar bi gun hastanede yattim taaaa 38+1 de dogum oldu.Dinlenmene bak yorma kendini hemen dogum olacak diye birsey yok.Kizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
Canim cok gecmis olsunnKizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
Nitrit benim pozitif cikmisti kum döküyorsun demisti doktor tabi başka değere göre mi dedi bilmiyorumKızlar bugun doktor randevum var sabırsızlıkla bekliyorum fakat gelmeden önce idrar tahlili yaptırmamı istemişti yaptırdım. Daha önce de yaptırdığımda 5-6 lökosit, epitel bakteri felan vardı. Bu sefer 3-4 fakat diğer tahlilimde normal değeri negatif olması gereken nitrit negatifken, bu tahlilimde pozitif çıkmış kafamı karıştırdı.. İnternetten bakıyorum ama açıklayıcı hiç birşey okuyamadım. doktora sorucam ama aranızda daha önceki tahlillerinde pozitif çıkan oldu mu merak ettim
Insallah saglikla dogar bebegin bol bol dua et canim ben de senin ve bebegin icin dua edicem dr.lar artik herseyden suphelenip birbirlerine yonlendiriyor kizimin 4lu taramasi kotu ciktiginda direkt amniyosentez demisti dr. Yaptirmadik cok sukur zehir gibi kizimİnsallah canim ya bende oyle dusunmek istiyorum ama bebegim kafasinda markosefali diye bise teşhis koyuldu birde gecen hafta kafa yapisinda ki bosluklar normalden fazla sivi var demisti dr dogumdan sonra normale de donebilir sorunda olabilir %50lik bir uhtimalden bahsetti ondan ben iyisini dusunuyorum ama yinede aklina geliyor insanin
Canım çıktım doktordan antibiyotik verdi iltihabım artmış başlayalım dedi. Beni üzen başka birşey oldu bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmışNitrit benim pozitif cikmisti kum döküyorsun demisti doktor tabi başka değere göre mi dedi bilmiyorum
bişey olmaz cunku onlar makinede yıkanıyor.. hatta ben gecen hafta yaptıgımı anlatayım.Elyaf yastıklar yıkanınca bişey olur mu kızlar? Bir de beyazlasın diye toz domestos kullansam çok koku verip rahatsız eder mi ki ? (Bebeğin değil)
Bende hasta kilodu yada hasta pedi alacaktım içinde 8 tane var diye vazgeçtim. Çünkü çok fazla.. ablamı aradım ne yapmıştı diye sormak için. Onun hastanesinde odalarda pedler hazırmış. Oradan alarak kullanıyormuş. Hatta eve çıkarken 1 paket almış yanında.. pedler nasıl diye sordum. Bildiğimiz kalınca pamuğa gazlı bez sarılı imiş.Selam annişlerhastane çantamız hazır sadece kendim için hasta külodu almadım en uzunlarından ped koydum doğum sonrası hasta bezi falan koyuyorlarmış hastaneden kendimde bir paket alsam mı bilemedim birde mesane pediyle normal adet zamanı kullandığımız uzun pedlerin arasındaki fark ne bilen beri gelsin
Allah yardımcın olsun canım. İnş zamanı gelmemiştir biraz daha bekler bebişin. Açılma olup gününü dolduran çok kişi var.. dualarımız seninleKizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
Çok güzel olmuş eline sağlık.
Kızlar biz hacı Şerif ten 100 adet bebek cikolatasi ismarladik bugün. Bi de bebek şekeri yaptık. Çikolatalari lohusa serbeti yle ilk gelenlere veririz diyoruz hani çat kapı gelenlere. Bebek şekeri de mevlut luk olur heralde. Siz neler düşünüyorsunuz? Başka bi şey düşünen var mı. ? Ben biraz yabancıyim bu konulara
Lavmanı bağırsaklarımı boşalttırıp tartıda az çıkmak içindiçok sevindim maşAllah sıpacğına :*
lavman niye ki ?
emzirme sudyeni atleti alan var mı? bedenini nasıl biliyorsunuz ? en küçük bedeni 80 mi neden hiç 75 bulamıyorum ??
Ay öyle bi hata yapsam bilmiyorum onun içini çıkartmakla uğraşır mıydım,atardım belkibişey olmaz cunku onlar makinede yıkanıyor.. hatta ben gecen hafta yaptıgımı anlatayım.eşimin yastığı kirlenmiş geldi.. ben o yastıgın yun oldugunu bilmiyordum ve pamuk sanıyordum cok hafif ve ince cunku .. attım makineye yıkadım tum yastıgı :) bide kuruttum cıkardım baktım top top o an şimşekler caktı gözmde ve yun oldugunu fark ettim kıs gunu allahtan baya kurutmus makine hafif nemli.. cıkardım balkona döktüm kabarttım havalandı mis gibi oldu doldurdum.. yun oldugunu bilseydim dokunazdım bile:) ondan sonra kendi silikon yastıgımı attım yıkadı kuruttum makinede mis gibi oldu ....
Canim ben aldim.. kupleri yoktu diye hatirliyorum kadin bakti bu olur dedi :) bende disari icin, ev icin birde atletini alidim.. hepside uydu valla, hatta biraz bosluk kaldi sut dolunca sisiceklermis ya onun payi oda yani :), cok dar almamani tavsiye ederim..emzirme sudyeni atleti alan var mı? bedenini nasıl biliyorsunuz ? en küçük bedeni 80 mi neden hiç 75 bulamıyorum ??
Dün bizimkide doğumdan sonra panayır alanı gibi olmasın evin içi annenle annem kalsın yeter dedi :) bende hay agzını öpim ne güzel dedin öyle dedim hatta onlarda 1 hafta sonra gitsinler evlerine kimseyi istemiyorum dedim :) kızımla başbaşa kalıp tadını çıkartmak istiyorum konuyla ilgilenirsen sevinirim dedim.Çünkü bizim tarafta kimse yok evi panayır alanına teyzelerin çevirebilir dedim sesi kesildihamilelik sendorumu onda da başlamışanneciğini kıskanmış
birde üzerine lohusalık sendorumu eklenecek eyvah ki ne eyvah, bu adamlar da huy değiştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?