2016 Şubat Anneleri

Göğüs pompası şart diye konuşuluyor.deneyimli anneler,doğum Şekli ne olursa olsun süt hemen gelmiyor ve sağma makinası Kurtarıcı oluyor deniliyor.ben almamıştım.herkes Aldı mı???
Ben almadım almayı düşünmüyorum bebeğin emmesi göz teması ten tene olmak sütü artırıyormuş pompa ile bebeğin emmeye çalışması çok farklıymış o yüzden almadım

Canım ben çok arada kaldım.sütüm olursa 7-8 aylıkken Çalışmaya başladığımda lazım olur dedim lazım olursa alırım diye düşündüm.fakat benim göğüs ucum içe dönük ve yeni doğum yapan Arkadaşımın da benle aynı problemi var.iğneyle çıkartmaya çalışırken kanatmışlar.göğüs ucu çıkartıcı aldım gerçi ama bilmem etki eder mi...burda da gidip doğum yapabileceğim bir alternatifim var.orda da makina var mı bilmem.

Aventin göğüs ucuna takılan kelebek silikon uçları varya işe yarar mı senin durumunda acaba??

Aventin göğüs ucuna takılan kelebek silikon uçları varya işe yarar mı senin durumunda acaba??
Aldım canım onlardan.belki o işimi görür.doğumdan çok ben emzirme kısmını düşünüyorum zaten.istiyorum ki hiç sorun olmadan keyifle emsin...bakalım nasıl olcak

bu böyle olmayacak kızlar biz eşimle acile gidicez birazdan, afedersiniz göbeğimin altı tam bikini bölgesinde çürük acısı gibi bir acı var. otururken sorun yok ama oturduğum yerden kalkamıyorum kalksam doğrulamiyorum iki büklüm kalıyorum. bugün mesaiyi de çok zor geçirdim, yarın yılsonu inanılmaz yoğun olucam bu şekilde nasil olur bilemiyorum. eşim ihmal etmeyelim gidelim dedi, çatı kontrolü falan yaparlar mı ki?

Canim ihmal etmeyin gidin tabi, nstye sokarlar.. Açılma var mi diye bakarlar sanırım.. Haberdar et bizi

Canim ben aldım. Çalışan arkadaşlar tavsiye etti. Ayrıca ilk an süt gelmezse lazım olur diye dusundum. İlk çocuk dedim ben kullanmazsam ilerde lazım olur birine dedim. Aldım :)

Gecmis olsun cnm. Habersiz birakma bizi. Onemli birsey degildir ins.

evet canim hatirliyorum yazdiini. Ne gizel fayda etmis. Umarim bana da eder. Senin.sancilarin kac cikiyordu
İnsallah fayda eder korkma. Benim kasildigimda 65 70 e çıkıyordu. Şimdi günde 2 3 kez yine kasiliyorum filan ama idare ediyoruz. Sende şimdi durumlar nasil

Riskli zamanları atlamissin canım korkma rahat ol. Ah ben de gorebilsem o günleri. Sancin Kaç larda çıktı. ?

Ayrıca bizim besigin icine bu yün dosegi koyacagiz beşik 8 9 ay olana kadar idare eder sanırım .

Beşik çok güzelmiş. Odaya ben de istiyorum bunlardan. Markası fiyati nedir canım. ? Nerden aldın. ?

Selam hanımlar,

Sağ salim istanbul'a geldik..kar var arada yağıyor duruyor..haftaya perşembe donucez inşallah..
Yolda sorun çıkmadı hep ayaklarını uzatayim..

Sadece güzel kızım bütün gün yemek yemedi sadece süt içti saat 5 de kuru fasulye pilav yedi.akşam saati de karnı AĞRIDI çok şimdi uyuyor allahtan..umarım yarına bir şeyi kalmaz..

Bu arada dün tek kare boydan bir fotoğraf cektirdik eşimle. Isyerinin yılbaşı yemeği vardi hazir giyinmisken cektirelim dedim kocacim da napsin konu mankeni oldu yine hic sevmiyor foto cektirmeyi

maiii canım ben lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldım çalışacağım için nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…