2016 Şubat Anneleri

Beyincik sarkmasi vardi bende doktorum gitti mecbur degistirdim buda beni byin cerrahine gonderdi doktor norml dogum yapamazsin narkozla bayiltilacaksin agri cekmemen lazim dedi ne yapacami bilmiyorum

Bir hafta canım karın ölçüsü bir hafta geri çıktı
Toparlar cnm daha çok geri sayılmaz. Ama niye erken alıyor doktor onu anlamıyorum. Benim bir arkadışımında hep geriden geliyodu. Ama yapıyla alakalıymış. Zayıf bir bebek olacak demiş. Doğumdan sonra toparladı maşallah.

Aminnn,Rabbim sağlık versin hepimize ve bebeklerimize.en son ne zaman girdiniz nst ye.sancı kaç civarındaydı. Cok soru sordum kusura bakma canim.Bi de ben normal doğumdan çok korkuyorum
Daha dün ilk defa girdim bende. Yazmıştım hatta çok korktum. Yarım saatte 3 defa çıktı yüzde 80 civarındaydı. Ama ağrı hissetmediğim için doktor dikkate almadı. Ağrı hissedersek doğum başlıyormuş zaten. Senin kaç çıktı?

Evet haklısın cnm hastanelerde ki çok daha güçlü ve iyi oluyormuş. Ama benim hastane pompadan ücret alıyormuş. O yüzden arkadaşım verdi. Çantama koyucam ne olur ne olmaz. Belki hiç gerekmez ama bulunsun diye koycam.

firkan vicdan yapmak istemiyorum ama duyan herkes yatışına dikkat etmiyor musun diyor. Ediyorum ediyorum, o nasıl istiyorsa öyle yatıyorum, seçenek mi var sanki diye haykırmak istiyorum.
Sola yatmazsan sırt üstü yatarsan dolanır diyorlar.
ee şuan sola yatıyorum ama istemiyor bu şekilde yatmamı.resmen deşip çıkartacak orayı :/
Doktora ayrıntı soramadım da napayım çözmesi için diyebildim, benden sebep mi diyebildim. Başka birşey soramadım. Sezeryan mı olacak o zmn diyemedim :/

Aman ne bileyim dolandığına mı yanayım, normal doğum istiyordum sezeryan mı olacağım diye üzülüyorum. Okuduğum normal doğum destekçi kitaplarına mı yanayım.
Görümcemden duyacağım zaten boyun kısaydı normal yapamazdın diyecek ona mı yanayım...
Üç gün hastanede kalmak işkence gibi ona mı yanayım.

Oy ne diyeyim ki sana kordonla ilgili espri yapıyrum ama içim daralıyor resmen. İnşallah çözer seninki çözer kordonu

4 tur kordon boynuna dolanıp gününde doğan bebiş :)

https://www.instagram.com/p/9Emg9lgJgV/

Bunları görünce umut geliyor içime. Ama acıbademe mi gitsem doğurmaya
Bizimki kesin sezeryana der
Ay içim daralıyor

Kizcelerrr. Size birşey soracagimm.. Simdik bu lohusa terlikleri var yaaa.. Susluler puslulerr 4o-50 TL lerrr.. Biz onu nerede giycez. Evde mi ? Hastanede mi?
Yanı bilemedim.. Hastanede giyeceksin derseniz ben onu eve sokmam bir daha e
Evde de giyemeyeceksem neden öyle güzel ve pahalı ( goreceli tabii sahisa gore ) bir terligi alayim.. Birri beni aydinlatsin, ikna etsin. Goynumu hoş etsin.. Karnimi.tok etsinn.. Bebise baksın ben gezeyim tozayim .. Manyak oldum ben.. Kafam bir değişik :) yarim saat önce ağlıyordum.. Şimdi ne haldeyim.. Bir çift terlik beni ne hallere getirdi..

kordon dolanmasının yatış şekliyle veya senin hareketli olmanla alakası yokmuş canım kendini suçlama. ben geçen gidişimde sormuştum doktoruma. uyuyana kadar deli gibi sağıma soluma dönüyorum sonrada acaba kordon dolanır mı diye düşünmeye başlıyorum demiştim. senin yatışınla alakası yok onun istersen amuda kalk yine de isteyerek dolayamazsın dedi :) sen sıkma canını hiç. Allah'a emanet miniklerimiz. o nasıl nasip ettiyse öyle doğacaklar inşallah

Bunu ben gorumcemden aldim ama aynısını internette gördüm şapka ve cibinligi var 250 tl inanilmaz hafif bebegi çok farklı sallıyor kuş gibi nasıl desem korkunç hızlı sarsıcı değil

http://www.ozelcan.com.tr/portatif-...-night-ninni-besik-mavi-50x90-cm/CRS-CB231-MV
Tam aynısıni bulamadım bu sefer ama benzeri geniş yani hsreket etsede düşmez.

I
İnşallah cnm kaç haftaliksn

Beyincik sarkmasi vardi bende doktorum gitti mecbur degistirdim buda beni byin cerrahine gonderdi doktor norml dogum yapamazsin narkozla bayiltilacaksin agri cekmemen lazim dedi ne yapacami bilmiyorum

hiç duymadığım birşey, rabbim hayırlı doğumlar versin inşAllah

Bunları görünce umut geliyor içime. Ama acıbademe mi gitsem doğurmaya
Bizimki kesin sezeryana der
Ay içim daralıyor

gidebileceksen durma derim
çok takma kafaya ahat ol ki içerde ki sıkmasın kendini, gördüğün gibi veled 4 turla cıktı inşAllah sende ki de hayırlısı ile doğar

benim bornoz takımımın içinde terlikler vardı 2 liralık iki fiyonk taktım birde yaprak al sana lohusa terliği
genelde hastahanede giyilir, amaç fotoğraf çektirirken süslü olmak
gideceğin yer temiz ise makinaya atar evde de giyersin

sakin ol şampiyoooonn coştun dalgalanıyosun kız resmen valla ben de evde giyilmesi taraftarıyım. bir çift cici bici terlik aldım hastane için güya. ama dediğin gibi kıyamadım hastaneye götürmeye bir gece için kullanıp atamam onu çöpe.oyüzden hastaneye daha sade bişey alcam evde giycem kısmetse cicileri :)

kordonun senin yatış şeklinle uzaktan yakından alakası yok canım. inşallah düzelir. bu hepimizin başına gelebilecek bişi. kendini suçlama başkalarınıda takma

Vayyyy suppersin kız sen :) ondan bendede var bazanin altından çıkardık geçen gün.. Bende yapayim öyle :))) ya hastane sonuçta işten gelince bile kiyafetlerimi çıkarırım hemen.. Oradan birşey getirmem eve :) bir ara resmini atsana kuzum ornek olsun bana da

Aynen ben de cok korktum ve dr gelirse bisey yapamayiz dediginde gozlerim doldu.Benim uç defa 60 70 lerde

ev için onlar canım :) ben yaptırmıyorum onlardan. zaten benim yakınım kimse yok bulunduğum yerde. kimse gelmez hemen. eee bilinçli insablarda yani arkadaş grubu lohusanın evine gelmez. bende dedim nerde giycem bi fotoğraf için hiç uğraşamam onla. 2 günde ayağa kalkma hayalim var. ev dersen yanıyor sıcakatan, ayağımda bişi tutamıyorum. parasındada değilim ama benim için kullnışlı bişi değil.

Hahah... Çok costum demi.. Ogluş bir yandan anası bir yandan :)))))) himm.. Sende kiyamiyon yaneee hastanede giymeye onlari

Sen Neredesin canjm. Yakınsan biz gelelim.. Yalnız kalma. Ev için diyorsun yanı :) ama sen evde yine ayağına birşey giy incecik de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…