2016 Şubat Anneleri

Ya cahillik başa bela.. Zor mor iki çocuğa bakılması imkansız değil, sonrada büyüyünce niye eve girmiyor bu kız diye hayıflanıcak.. Bu yaşlarda sevgi vermek yemek vermekten çok daha önemli, anne baba sevgisine doyucak çocuk, yoksa ilerde başı boş birine dönüverir.. Ben kendimi çocuğumdan ayrı düşünemiyorum! Böyle birşey yok yani! Şimdi bunlar toplanıp cümbür cemaat gelirler bende bir kaç gün ağırlar postalarım.. Hiç insanın halinden anlamıyolar yaw! Lohusa lohusa hiiiiç çekemicem

Veriyorm mecbur Canm napiyim tek ac kalmasında aglaya aglayada olsa

Bugün ilk defa bici yaparken agladiküstümüze çıkarinca kendimizi savunmasız hissedip korkuyor çığlığı basıyoruz..

Bizimki 3 gundr çok huysuz yaa nazar değdi çocuguma uslu uslu yatyodu gazı felan yoktu çok
Bizimkide gece daha huzursuz sanki burnu tıkanıyor, baba sabah açtı ama gece yine tıkanıyor.. Bende uykulu uykulu emzirirken çok dikkat edemiyorum galiba.. Zaten saldırıyor, kafayı görcen sağa sola ıskalıyor memeyi bulucam diye, tutuncada kızıyor oğluşum.. Atarlı anası gibii Ahh ahhh şimdi en tatlı hallerii, zorlasalarda

Kizlar ne yer ne icersiniz..kendime biseyler pisircem ama gaz olmasin sut yapsin derken hicbisey yapamiyom...

Ay evet bide agliyo babası kucağıma veryo memenin kokusunu alınca susuyo hemen bakiyo boncuk boncuk gözleriyle essek yaklastrincada nasl kapiyo memeyi sesi cikmiyo

Allah.tan annnem yanimda yoksa bebeklerle hic bi sey yapilamiyor ben pek kalkmiyorum annemden cekinip kv.kalkiyor en azindan kendi isini goruyor bence kimse icin kalkmayin annem kiz kardesimi dogurup butun isini kendi yapmaya kalkmis cok hastalanmis normal dogumda hastaniliyorsa sez.da ne olur kimbilir risk alma bebeginle ilgilen onlar yemegini falan getirsin onune

Bugün ilk defa bici yaparken agladiküstümüze çıkarinca kendimizi savunmasız hissedip korkuyor çığlığı basıyoruz..
Olabildigince ten temasi kur bebekler genelde sever banyoyu ama ciplak kalmayi sevmez birak senin de ustun basin islansin ilk zamanlar aglarsa hepbdevam eder banyoda aglamaya

Ya emzigi hemen verdiğiniz gibi tuttu mu bebeginiz bizimki tutmadı direnmedik te içinden süt gelmeyince puskurtuyor da.
İlk gece verdim ben mızırdanınca..
Elinle desteklemezsen ilk basta pırtlatıyor suratını kırıştırıyor algılqdıktan sonra emiyor... Açken istemiyo hiç vermiyorum zaten üzülüyorum açken bosa emmesin diye hiç vermedim... Şükür bizimkinin emiş gücü iyi :) yorulmuyor hemen bende emzikle sakinleştiriyorum

A yok kv gelince hiç bir şeye dokundurtmuyor.. Eltim maalesef çocukları bahane eder oturur yanıma, çok beceriksiz biri ondan birşey beklemiyorum zaten ama hizmet edicekte değilim.. Gelsede eşim haftasonu gelsin gitsinler diyor, çocukları çok huysuz yaramaz ben çekemem o kadar gürültüyü zaten.. Artı kalıcak yerde yok belkide gelmezler, ama kadın kendisini sevmediğimi biliyor ama umursamıyor çok pişkin yaaa :/

Kizlar kizimi kucagima aldim cok sukur hemde oglumun 3.yas gununde. Tr saatiyle 14.06 da:) o kadar iyi gecti ki anlatamam epiduralli normal yaptim. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Herkese cok tesekkur ederim darisivbekleyenlerin basina.
Hayırlı olsn Canm Allah analı babalı büyütsün :)

canim bebegin kac gunluk oldu.benimki daha cok kucuk gunluk gerci de bana soylenen maksimum 3saate bir kendisi uyanmasa bile uyandirilmali

Kızlar eşimle sorun yaşıyorum tanıyamıyorum eşimi doğumdan itibaren sinirlerimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…