Bide kızlar aklıma geldi konusu açılmıştı dopum hediyesi olarak konuşmuştuk neler geldi eşlerden :) merak ettim biliyorum bebeklerden baska bişeyi gözümüz görmüyor ama sonuçları merak ettim :)
Saat 8 den bu yaana abartisiz 2 saattir mememde cocuk..aralarda 10 15 dk belki birakti .30 cc mama yedi...gazinin yuzunden memete sardii koptu sirtim omzum...
Canım sağol:) çok tatlısın :) eşime aynı şeyi söyledim.hele hastahanede nasıl sabrettin dedim.normalde gelemez öyle şeylere ama işte diyor ki bağlarımı çoktan kopartırdım hatta baban gibi birine yolda selam bile vermem ama ah işte ilerde sen eksik hissedersin diye korkuyorum diyor.Balım ya Rabbim yardım etsin. Ya gir odaya kilitle kapini. Açma . sana yaptıkları Inca şeyden sonra. Ne yalan canım. Eşim ailem böyle davransa hayatta bu durumda eve almazdı. Esin gerçekten sabırlı canım. Ve seni çok seviyor olmalı... Kovamiyorsaniz da ki, bu kötü bir şey ama bazen hal ediyor insanlar, hiçbir şeyi takma. Siz dogurun daha iyi bakın de... Salla... Bu günler özel günler...
Evet uyuşturulmuş gibi Dikiş çevresinin bazı bölümleri.Seninki a
seninki yine altta.benim o Sarkma dikişin üstünde...
uyuşturulmuş gibi hissiz bir kaç bölge var bende de Dikiş Çevresinde canım ....Bnmde ustunde ve sanki boşluk gibi nasıl desem hissiz gibi dikise dokununca acimiyo ama üst kısma dokununca tuhaf bi his geliyo bna :/
Canim nasil sifir dikis yaa o nasil oldu? Bu donemde mucize gibi geliyor insana.Herkese iyi akşamlar tatlı annişlerbazi nedenlerden dolayi giremiyordum bayadir. Doğum yapan bütün arkadaşlar gözünüz aydin. Rabbim sağlıklı sihhatli mutlu bir ömür nasip etsin bizlere evlatlarimizla ailemizle.
Bende perşembe günü öğlen saat 14:30 da dogum yaptim prensesimi kucağıma aldim. Normal doğum oldu ve en guzelide sıfır dikiş. Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu anneligi.
Bebegim 3300 dogdu. Suan 3600 e yakindir. Ben eve hep prma aldm. Hastanede huggies verdiler eve gelip primayi baglayinca kocaman geldi esime huggies aldirdim. O da gayet kaliteli cok sukur pisik falan yapmadi. Emiciligi de iyi.bezi büyük geldi demişsin kaç kiloydu bebeğin ? zaten huggiesle prima arasında kalıyorum..
Canım sağol:) çok tatlısın :) eşime aynı şeyi söyledim.hele hastahanede nasıl sabrettin dedim.normalde gelemez öyle şeylere ama işte diyor ki bağlarımı çoktan kopartırdım hatta baban gibi birine yolda selam bile vermem ama ah işte ilerde sen eksik hissedersin diye korkuyorum diyor.
Sen nasılsın bu arada? Işe Başlama tarihin ne canım?
İnşallah derin bir açılma değildir. Hiç moral bozma, sütünü etkileme. Yarın inşallah ufak tefek pansumanla geçecek bir durum olduğunu görürsün...moralim cok bozuk,sezeryan yerimde acik kirmizi renk akinti var,bi baktim ic camasirimda leke var bir de ne goreyim su gecirmez bantin ustu tamamen islak .cok oksurmekten dikisimmi acildi bilmiyorum doktoru aradim ustunu ac dedi annem bakti ufak bi yerden geliyo o sizinti,yarin sabah gidicem ustune bebegimin pamugundan pamugundan koydum
Aaa bana da almadı ne çicek ne birley :)Ay bnm hoduk kocam heyecandan hastanede bile bi çiçek getirmedi yanı . daha hediyemizde gelmedi ayrıca( ama biliyorum ki sıkışık şuanda yoksa cenemden kurtulamaz
Bende de minik bir yırtık ve bir parmak başı kadar dikiş var :) doktor dikişin az var bile denmez diyordu ama inanmıyordum bugün zorla bakabildim :)Canim nasil sifir dikis yaa o nasil oldu? Bu donemde mucize gibi geliyor insana.
Bende az önce arkadaşımın verdiği canbebe bezi gördüm. Minnacık. Ama bağladım tam ona bizimkinin totosuna göre. Prima büyük kalıyordu altta torba gibi duruyordu. Hele ki Benim bebe 3010gramdı :)Bebegim 3300 dogdu. Suan 3600 e yakindir. Ben eve hep prma aldm. Hastanede huggies verdiler eve gelip primayi baglayinca kocaman geldi esime huggies aldirdim. O da gayet kaliteli cok sukur pisik falan yapmadi. Emiciligi de iyi.
Beni sasirtti bes taş aldi :)Bide kızlar aklıma geldi konusu açılmıştı dopum hediyesi olarak konuşmuştuk neler geldi eşlerden :) merak ettim biliyorum bebeklerden baska bişeyi gözümüz görmüyor ama sonuçları merak ettim :)
Hımm sanırım her cocuk farklıİlk gece verdim ben mızırdanınca..
Elinle desteklemezsen ilk basta pırtlatıyor suratını kırıştırıyor algılqdıktan sonra emiyor... Açken istemiyo hiç vermiyorum zaten üzülüyorum açken bosa emmesin diye hiç vermedim... Şükür bizimkinin emiş gücü iyi :) yorulmuyor hemen bende emzikle sakinleştiriyorum
prima primium care yenidoğan 2-5 kg olan yani 1 numara mı bu dediğiniz bi de o numara olanı var.Bende az önce arkadaşımın verdiği canbebe bezi gördüm. Minnacık. Ama bağladım tam ona bizimkinin totosuna göre. Prima büyük kalıyordu altta torba gibi duruyordu. Hele ki Benim bebe 3010gramdı :)
Emme sorunu ile tekrar karşınızdayım.
Bugün bu çocuk emerken kakasını yapıyor ya da gazını çıkartıyor. Rahatlayınca hoppp uykuya. Uyanmıyor tabi.
Emme sırasında 4dakika falan emiyor. Memede durma süresi değil, memeyi tutup cork cork cork içme süresi. E bu süre yani 3- 4dakika yetmiyor. Bir saat sonra gene mıkırdanıyor ve aranıyor.
Tekrar meme verince gene aynı gaz çıkarma(pırt), emme, uyuma,uyurken gaz(gark) çıkartma alt değiştirme...
Yanlış bir şey yapıyorum galiba
Gak dese meme guk dese meme ver diyenlere uymasam mı? Off kafam karışıyor artık
Çok normal emdikten sonra bırak uyusun iyice doldursun altına, gaz çıkarıyolar genelde.. Ben uyandırmaya kıyamıyorum.Emme sorunu ile tekrar karşınızdayım.
Bugün bu çocuk emerken kakasını yapıyor ya da gazını çıkartıyor. Rahatlayınca hoppp uykuya. Uyanmıyor tabi.
Emme sırasında 4dakika falan emiyor. Memede durma süresi değil, memeyi tutup cork cork cork içme süresi. E bu süre yani 3- 4dakika yetmiyor. Bir saat sonra gene mıkırdanıyor ve aranıyor.
Tekrar meme verince gene aynı gaz çıkarma(pırt), emme, uyuma,uyurken gaz(gark) çıkartma alt değiştirme...
Yanlış bir şey yapıyorum galiba
Gak dese meme guk dese meme ver diyenlere uymasam mı? Off kafam karışıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?