2016 Şubat Anneleri

:) benim doğumdan önce oluyordu adet agris.. Bende cuma günü sabah 6 gibi yoğun bir akıntı oldu canjm aziicikda kirmzii pembemsi birşey vardi. İlk defa bu kadar youni akintim olmuştu. Gün içerisinde o dediğin agrimda devam ediyordu.. Akşam 6 ya 1o kala gibi uzaniyorum sanki bir şeyin tipasini acarsinya rahmimde aynen o oldu.. Aha dedim birşey koptu içeride.. Ayağa kalktim lavaboya gittim idrari yaptım mi bilemiyorum tutamadigim su gelmişti.. Hep merak ediyordum su gelince nasıl olur.. Ağrılı sancılı birşey mi diye ama ne acı ne sancı sanarsin ki idrarini yapıyorsun.
Takip et kendini canım. Camasirini Akıntılarını. Ya birgün öncede banyoyu falan yikamistim ben ama o gün uzanıp dinlenesim vardı hep

Vallahi mesaja ne gerek var akıl var fikir var bu kocalarda Can'ımı sıkmasın zaten canım burnumda agrım var bana bide Mutlu değilsen de Mutlu rolü yap dıo

Pofffff gereksizler.
haftaya anasi dayisi ffalani filani gelecek. Dedim hiiiccc kusura bakma yemek falan yapmam anan gelit erkenden yapar yemekleri giderler. Sessiz sessiz dinledi ben el.surmem hi ton laf edecekse de etsinler. Ne hamileligim de yanimda oldu ne lohusaligimda Ustune birde hizmet edemicem. Annem 3 haftadir bende bu hafta gelmedi kardesim evde sinava hazirlaniyor biraz da onunla olam dedi diye neredeyse annemi hain ilan edeceler

Tatlim belli ismi yok, yün şal diye bakacaksin ama dikkat et organik boya mi yoksa kimyasal mi Kullanilmis diye, cekim yapacagin ortam 28 derecenin altinda olmasin ve fan sesi açık olsun

Ayyy hadi yaa, ebe demişti bizede kakasını başlarda edemeyebilir yada çok edebilir hepsi normal diye, biz çok edenlerdeniz maalesef bez dayanmıyor :))

Pazar dogdu en son sali kakasini yapti cuma kontrolumuz vardi dedim kakasini yapmadi 3 gun oldu diye, dr dedi bu gece de yapmazsa beni muhakkak ara diye cuma aksam yapti tee bugune kadar. Biz bol çişliyiz

eyvaahhh asıl savaşlar kapida desene

Maşallah canım benim. Olumlu enerjin büyük ihtimal ona da geçiyor. :)

Ben ve esim kullanmiyoruz ilcede olduğumuz için gelen gidenimiz az onlar de balkonda iciyor. Haftaya böyük dayi gelecek bakalim tavrı ne olacak

Eşim kimliğe benav renas yazdiralim dedi ben de benav olmasin ahmed said yazdır dedim. Mutlu oldu :) kaynanam da umurumda değil ben ona inad said diyorum

Canım esim ilk gün yasak koydu belli kişiler haricinde. İsteyen çok oldu hepsine eşim yaşam koydu diyorum. Zamanı gelince atarim diyorum

Vuhuuuuuu sinyaller sinyaller :)

Siddetli olmayan adet sancisi ile merhaba der ingaaa ile devam eder.

hayırlısı ile insAllah az kaldi kuzum anne olmana.

Canım benim de annem sallıyor. Uyardim birçok kez ama nafile... Uykuya geçiyor bazen o noktada artık annem sallıyor alıp. Bir arkadaş ilk uç ay alışkanlık oluşmaz demişti. Bilimsel dayanağı var mi bakmadim umarım alışkanlık olmaz...

Bende uyardim kv ama artik ust uste de soylenmiyo .dicek sanada iyilik yaramiyor..15 20 gun daha durur gider ozamna kadar idare etces

Yok yok gerçekten kardeş gelince evinden ayırmak o kadar yanlış ki.. inş vazgeçerler...
Senin bebegin olması ayrı bir durum. Ohh ne rahatlık bebege saldırmasın diye başka bir bebekli eve gönder. Olduuu.. sen gerekeni söylemişsin artık hala getirirlerse ayıp valla....
Mutfak havlusundan daha memnun kalacaksın canım.
Dikiş yerlerimin acısı geçmedi ama sapasaglam ayaktayım :) ameliyat olan insanlar en az 10 gün yatar dinlenir. Ben hiiç yatamadım büyük oğlan yüzünden.. ama çok şükür agrılar bitti..
Abimiz bebege karşı iyi ama başka problemlerimiz var. Aşırı sinirli herşeyi problem yapıyor. Ne yapacagım bilmiyorum. inş bugünler geçer.
Ha gayret vakit yaklaşmış canım.

Annem haftaya gidiyor. Uzun zamandır kv ye annem gidince sen gelirsin diyordum. Eşimin işi gereği bazen gece evde olamıyor her ihtimale karşı yalnız kalmak istemedigim için. Bugün kivirmaya başladılar telefonda. Sinir oldum. Eşim gece evde hep olsa hiç umrumda olmaz da işte en azından 40 çıkana kadar yanımda olsalardı. İlk bebegim. Telasim ayri. Burda kimsemiz yok vs. Dedim eşim gece olmuyor ya bazen olsa sorun olmazdi diye. Ben söyleyince geliriz vs dediler ama artık guvenemiyorum. Yazık annem de olmadi ben geri gelirim diyor. Üzüldü. Kalabilse annem daha fazla
Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Gelsinler istemiyorum artik

Benimde öyle oldu adet sancısı gibi ve büyük tuvalete çıktım..ve her iki gebeligimde de tualet problemin oldu..

Yine de takipte ol canım..stres yapma rahat ol..

Ay yeni gördüm :)
Çok wc ye çıkma doğum habercisi :)
Sancılarımı ben anlayamamıştım bu yüzden sana da sancısır o diyemiyorum ama inşallah sancıdır :)
Durum bildir bize kesinlikle

Sıcaklık epey yüksek oluyor çekerken. Biz epey yazlıkla modunuzda durduk geçen gün.
fan sesi olayı sakinleştirmesi için mi yoksa sıcak olsun diye mi? Sıcaklık için ise hem kalorifer hem klima açmıştık. Bir keresinde de babanemlere çıktık, onlarda soba yanıyor. Kemikleri eriyecekti yavrucağımın :) o çekim kısa sürdü
Sen çekmeye başladın mı? Sakin günlerini kaçırmamak lazım :)

Kızlar size bir konuda danışacağım... Birçoğumuzun oldugu gibi benimde ilk bebeğim.. Şükürler olsun hamilelikte doğumda sıkıntısız kolay gecti diyebilirim... Şükür bebeğimde iyi gidiyo simdi...
Daha önce bahsetmiştim taşra bölgede bir köyde lojmanda yasıyoruz cocuguma kendim bakabilmem için uygun bir ortam tahmini iki yıl kalmayı dusunıyoruz... Eşimin yası benden oldukca buyuk diyebilirim ben 23 e yeni girdim ama.. Neyse taburcu olurken dr um bebek iki yasına gelince hemen ikinciyi yap aradan cıkar gerekirse orada bir yıl fazla kal dedi biliyor bizim yasam sartlarımızı...
Eşim zaten hazır iki cocuk istiyo hep.. Ailesi de aynı sekilde hani hep 2 cocuk var sülalede eşim de iki kardeş tüm kuzenler de öyle... Ama arada yas farkı olmalı onlara göre her cocuk cocuklıgunu ayrı yasamalı ama eşim bu noktada yasından dolayı hemen istiyo ... Ben cok kardeşli bir ailede buyudum herşey cok güzeldi ama evlenince bitti.. Kaç gün oldu doğum yapalı kimseden haber bile yok... Şimdi oğluma bakıp bakıp düşünüyorum bende onların elinde böyleydim. Ve şimdi umurlarında değilim... Az olmalı öz olmalı tek cocuk olmalı diye düşünüyorum siz ikinci cocuk konusunda ne düşünüyorsunuz... Zamanla istenir mi gerçekten? Yada ne bileyim ya cocuguma haksızlık yapmış olurum gibi geliyor sonuçta artık iyi gelecek sağlamak herşeyden önemli... Ve bu da paraya bakıyor sükür durumumuz gayet iyi ama ne bileyim oğlumun imkanlarını neden eksilteyim?

fan sesi onu sakinleştirmesi için söylüyorum Bunun yerine internetten beyaz gürültü diye bir MP3 indirebilirsin onu çok rahat ettirecek kendini anne karnında hissedecek Ben de bu hafta 10 günün tamamlamasına bekliyorum. burda kaloriferler malesef yanmiyor ev soguk 3 gune anca gelirmis komur

Ay yeni gördüm :)
Çok wc ye çıkma doğum habercisi :)
Sancılarımı ben anlayamamıştım bu yüzden sana da sancısır o diyemiyorum ama inşallah sancıdır :)
Durum bildir bize kesinlikle

Bende oyle duydum,ozellikle siklikla buyuk tuvalete cikmak dogumum yaklastiginin habercisiymis. Insallah sag salim alirsin kucagina bebegini

Canım az çok yaşadıklarını anlattığın kadarıyla biliyorum. Ben pireye kızıp yorgan yakma derim. Kardeşlerin sana kardeş gibi davranmamış belki ama tek çocuk da farklı oluyor. Zaten kuzen kavramı olmaycak olsa da görmeyecek duymayacaklar. Kardeş gibi olamayacAklar.
Bu yüzden oğlunun bir kardeşi olmalı. Ve teyzeye dayıya çekmeyen kardeş olmalı çekmemeli ki kardeşine sahip çıkmalı.

Evet Yaşın çok genç ama bebek kokusunu aldıktan sonra çok çok daha farklı olmuyor mu?
otuzuma çok yakın biri olarak keşke sabrım sinirlerim bu kadar yıpranmadan yapsaydım çocuk diyorum. Birlikte büyürdük ne güzel

Hala yakılmadı mı
Ah bebişi hasta edecekler
İnşallah gelir de sende bebişine fotoğraflar çekersin :)
Emzirme aralarında sürekli pinterestte çekim fikirleri bakıyorum :)

Topitikk sende bnm gibi bebek değil oyuncak doğurmuştun naptın başladın mı çekimlere?

Dediğin yaa konusunda doğru bi çok şeyde sabredebildiğimi farkediyorum hani hamileliğimin doğumumun kolay geçmesini yasa baglıyorum... Bebeğimle aramda cok yas olmayacak olması beni mutlu ediyor ama bilmiyorum işte ikinci cocuk olmalı mı... Oğlumun kokusunu aldıktan böyle düşündüm birazda... O hep tek olmalı gibi hissediyorum kardesi olursa ona haksızlık olacak gibi.. Burada görüyoruz ya abi abla sendromları felan... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…