- 20 Haziran 2012
- 5.042
- 4.361
- 448
Kızlar bugun durağan bir agrım var adet agrısı ha oldum ha olacagım agrısı hissi vardır ya ondan , ve afedersiniz bugun 6 kere falan büyük abdeste çıktım .. Artık bir çoğunuz tecrubeli bi yardım eli atın şu kızcaaza..
Vallahi mesaja ne gerek var akıl var fikir var bu kocalarda Can'ımı sıkmasın zaten canım burnumda agrım var bana bide Mutlu değilsen de Mutlu rolü yap dıo
huzurunmeraklisi yeni doğan çekimlernde kullanılan şal gibi şeyler var ya. Onların genel bir adı var mı? Çok yumuşak dokulu bir örtüçok güzel sarıp sarmalıyor bebekleri:) bulmam lazım ondan
Ayyy hadi yaa, ebe demişti bizede kakasını başlarda edemeyebilir yada çok edebilir hepsi normal diye, biz çok edenlerdeniz maalesef bez dayanmıyor :))
Oluyor
Zaten stılması gereken kişilere atıyorum. Ama bir de gereksiz insanlar var ki onlara foto atmaya uyuz oluyrum.
Halam ayrı gelip çekip oğluna ona buna atıyor. Kuzenim ayrı gelip çekiyor dağıtıyor. Oğlumun halaları bi yandan isteyip sağa sola atıyor.
Ama bize gelince instagrama elini koydum diye olay oluyor
Ne anladım ben bu işten
Ayın onunda yenilenen 4gb netim dün bitti. Artık soranlara netim yok diyorumrahatladım.
Xaten olmadı whats appı kaldıraxaktım
Valla bence alışır. Okuduğum kitaplarda "devam edemeyeceğiniz bir işe hiç başlamayın" mjı veriliyordu.
Bebeğin gaz problemi 15gündne sonra başlarmış
22 günlüğüz.. Uyanıyor canım sütünü emiyor geri uyuyor 1,5 ile 3 saat arasında değişiyor ama hiç tam ayılmadan derin uykuya devam ediyor, az önce altını değiştirdim bir iki kımıldadı gözlerini bile açmadı, işim bitince uyumaya devam etti :) Gecede böyle, bazen mızmızlanıyor oda benim suçumdan ötürü, emzirdikten sonra altı aklıma geliyor, kızıyor o zaman beyefendi :) yada altını geç değiştirince rahatsız olup ağlayabiliyor.
Derin uyku modundan kastım hiç uyanmıyor değil yanlış anlaşılmasın..
Ben evin içinde icirmiyirum canım sigarayı :) vallahi bu konuda kendimi tebrik ediyorum. Dediğim oldu çok sukur. Ya dış kapıya ya merdiven boşluğuna ya yangın merdicenine.. Annem içiyor halalar kp enisteler içiyor. Ama evde yok yanı. Bu arada bebisin ismi ne oldu
Ya kızlar zirt birt bebeğin fotosunu at diyenler oluyo mu sizede ?
Gormeye gelmiyorlar whatsapptan foto yolla çok merak ediyoruz diyip foto istiyorlar . herkesin çocuğu kendine güzel elbette ama nazara çok inanıyorum . e fotoyu yollasan bi turlu e yollamasam diyecekler ki sanki bi bu çocuk doğurmuş. İstemeye istemeye yolluyorum ne onerirsiniz bu durumda ? Yollayamam diyip kötü mu olayım ? Offf
Kızlar bugun durağan bir agrım var adet agrısı ha oldum ha olacagım agrısı hissi vardır ya ondan , ve afedersiniz bugun 6 kere falan büyük abdeste çıktım .. Artık bir çoğunuz tecrubeli bi yardım eli atın şu kızcaaza..
Kizlar bebis simdi sallanmaya alismaz dimi ya ...durmuyo uyuymuyo..kv bana yrdmci olmak icin aldiginda salliyo .sanki onunda hosuna gidiyo ..sallarim ilerde ayagimda da suan besik ayak herturlu sallaniyo ve cok kucuk ya ..uyusa nolur banyoda yapti bugun yok ..1 saat emdi uyuyo yerine koydum hopp uyaniyo.kendi haline dursa gozu acik oda yok aglicak illa...ay dun kisir yedim gaz yapti snrm surekli kivraniyo
Medikalden almış eşim canım tam belime sarılıyor cırtlı esnek bişey markasını bilmiyorum fotoğrafını gönderirim birazdan şimdi tosbik emiyor :)peki kullandığın korse nasıl bir şey ne marka veya fotoğrafını falan atabilir misin?
Bende uyardim kv ama artik ust uste de soylenmiyo .dicek sanada iyilik yaramiyor..15 20 gun daha durur gider ozamna kadar idare etcesCanım benim de annem sallıyor. Uyardim birçok kez ama nafile... Uykuya geçiyor bazen o noktada artık annem sallıyor alıp. Bir arkadaş ilk uç ay alışkanlık oluşmaz demişti. Bilimsel dayanağı var mi bakmadim umarım alışkanlık olmaz...
Yok yok gerçekten kardeş gelince evinden ayırmak o kadar yanlış ki.. inş vazgeçerler...Ya kızcağızada üzüldüm kv postalıyomuş annesi, kızla anne arasında ne kadar yanlış bir bağ var sen düşün.. Kendide kıskanç kızınıda kendine benzetmiş! Birde yetmemiş gibi bana niye geliyor ya, geri eve gitmek istese kim götürücek sanki yakın yer. İzmir istanbul! Ben annecim o dediğiniz hiç olmaz, biz kendimiz alışma sürecindeyiz, bebek sakin bir ortamda büyümeli, ayrıca çok kıskanç benim içim rahat etmez birşey filan yapar.. Annesinin bu durumu çözmesi lazım yada prof destek almalı dedim.. Kp çok kırılmış mış :) Ama hallettik eşimde istemedi! ilk torun diye ayrı titriyolar ama bu saatten sonra bizim evladımız herkesten daha önemli, kusura bakmasınlar.
Mutfak havlusundan daha memnun kalacaksın canım.firkan bu akşam için mutfak havlusu ayarladım :) annemin kullanmaya kıyamadığı ne varsa artık toruna hizmet ediyor
Dikişlerin geçmedi mi dahahoş benim yüzeysel olan dikişler bile içimi ürpertiyor hala. Seni düşünemiyorum
Yok yok . sezeryan doğum yapanlara extra saygı anlayış göstermek lazım:/ bunu anladım ben.
Abi ne yapıyor bu arada
Ha gayret vakit yaklaşmış canım.Kızlar bugun durağan bir agrım var adet agrısı ha oldum ha olacagım agrısı hissi vardır ya ondan , ve afedersiniz bugun 6 kere falan büyük abdeste çıktım .. Artık bir çoğunuz tecrubeli bi yardım eli atın şu kızcaaza..
Ay yeni gördüm :)Kızlar bugun durağan bir agrım var adet agrısı ha oldum ha olacagım agrısı hissi vardır ya ondan , ve afedersiniz bugun 6 kere falan büyük abdeste çıktım .. Artık bir çoğunuz tecrubeli bi yardım eli atın şu kızcaaza..
Sıcaklık epey yüksek oluyor çekerken. Biz epey yazlıkla modunuzda durduk geçen gün.Pofffff gereksizler.
haftaya anasi dayisi ffalani filani gelecek. Dedim hiiiccc kusura bakma yemek falan yapmam anan gelit erkenden yapar yemekleri giderler. Sessiz sessiz dinledi ben el.surmem hi ton laf edecekse de etsinler. Ne hamileligim de yanimda oldu ne lohusaligimda Ustune birde hizmet edemicem. Annem 3 haftadir bende bu hafta gelmedi kardesim evde sinava hazirlaniyor biraz da onunla olam dedi diye neredeyse annemi hain ilan edeceler
Tatlim belli ismi yok, yün şal diye bakacaksin ama dikkat et organik boya mi yoksa kimyasal mi Kullanilmis diye, cekim yapacagin ortam 28 derecenin altinda olmasin ve fan sesi açık olsun
Pazar dogdu en son sali kakasini yapti cuma kontrolumuz vardi dedim kakasini yapmadi 3 gun oldu diye, dr dedi bu gece de yapmazsa beni muhakkak ara diye cuma aksam yapti tee bugune kadar. Biz bol çişliyiz
eyvaahhh asıl savaşlar kapida desene
Sıcaklık epey yüksek oluyor çekerken. Biz epey yazlıkla modunuzda durduk geçen gün.
fan sesi olayı sakinleştirmesi için mi yoksa sıcak olsun diye mi? Sıcaklık için ise hem Kaloriferler yanmıyor buradaalorifer hem klima açmıştık. Bir keresinde de babanemlere çıktık, onlarda soba yanıyor. Kemikleri eriyecekti yavrucağımın :) o çekim kısa sürdü
Sen çekmeye başladın mı? Sakin günlerini kaçırmamak lazım :)
Ay yeni gördüm :)
Çok wc ye çıkma doğum habercisi :)
Sancılarımı ben anlayamamıştım bu yüzden sana da sancısır o diyemiyorum ama inşallah sancıdır :)
Durum bildir bize kesinlikle
Canım az çok yaşadıklarını anlattığın kadarıyla biliyorum. Ben pireye kızıp yorgan yakma derim. Kardeşlerin sana kardeş gibi davranmamış belki ama tek çocuk da farklı oluyor. Zaten kuzen kavramı olmaycak olsa da görmeyecek duymayacaklar. Kardeş gibi olamayacAklar.Kızlar size bir konuda danışacağım... Birçoğumuzun oldugu gibi benimde ilk bebeğim.. Şükürler olsun hamilelikte doğumda sıkıntısız kolay gecti diyebilirim... Şükür bebeğimde iyi gidiyo simdi...
Daha önce bahsetmiştim taşra bölgede bir köyde lojmanda yasıyoruz cocuguma kendim bakabilmem için uygun bir ortam tahmini iki yıl kalmayı dusunıyoruz... Eşimin yası benden oldukca buyuk diyebilirim ben 23 e yeni girdim ama.. Neyse taburcu olurken dr um bebek iki yasına gelince hemen ikinciyi yap aradan cıkar gerekirse orada bir yıl fazla kal dedi biliyor bizim yasam sartlarımızı...
Eşim zaten hazır iki cocuk istiyo hep.. Ailesi de aynı sekilde hani hep 2 cocuk var sülalede eşim de iki kardeş tüm kuzenler de öyle... Ama arada yas farkı olmalı onlara göre her cocuk cocuklıgunu ayrı yasamalı ama eşim bu noktada yasından dolayı hemen istiyo ... Ben cok kardeşli bir ailede buyudum herşey cok güzeldi ama evlenince bitti.. Kaç gün oldu doğum yapalı kimseden haber bile yok... Şimdi oğluma bakıp bakıp düşünüyorum bende onların elinde böyleydim. Ve şimdi umurlarında değilim... Az olmalı öz olmalı tek cocuk olmalı diye düşünüyorum siz ikinci cocuk konusunda ne düşünüyorsunuz... Zamanla istenir mi gerçekten? Yada ne bileyim ya cocuguma haksızlık yapmış olurum gibi geliyor sonuçta artık iyi gelecek sağlamak herşeyden önemli... Ve bu da paraya bakıyor sükür durumumuz gayet iyi ama ne bileyim oğlumun imkanlarını neden eksilteyim?
Hala yakılmadı mıfan sesi onu sakinleştirmesi için söylüyorum Bunun yerine internetten beyaz gürültü diye bir MP3 indirebilirsin onu çok rahat ettirecek kendini anne karnında hissedecek Ben de bu hafta 10 günün tamamlamasına bekliyorum. burda kaloriferler malesef yanmiyor ev soguk 3 gune anca gelirmis komur
Dediğin yaa konusunda doğru bi çok şeyde sabredebildiğimi farkediyorum hani hamileliğimin doğumumun kolay geçmesini yasa baglıyorum... Bebeğimle aramda cok yas olmayacak olması beni mutlu ediyor ama bilmiyorum işte ikinci cocuk olmalı mı... Oğlumun kokusunu aldıktan böyle düşündüm birazda... O hep tek olmalı gibi hissediyorum kardesi olursa ona haksızlık olacak gibi.. Burada görüyoruz ya abi abla sendromları felan... :)Canım az çok yaşadıklarını anlattığın kadarıyla biliyorum. Ben pireye kızıp yorgan yakma derim. Kardeşlerin sana kardeş gibi davranmamış belki ama tek çocuk da farklı oluyor. Zaten kuzen kavramı olmaycak olsa da görmeyecek duymayacaklar. Kardeş gibi olamayacAklar.
Bu yüzden oğlunun bir kardeşi olmalı. Ve teyzeye dayıya çekmeyen kardeş olmalıçekmemeli ki kardeşine sahip çıkmalı.
Evet Yaşın çok genç ama bebek kokusunu aldıktan sonra çok çok daha farklı olmuyor mu?
otuzuma çok yakın biri olarak keşke sabrım sinirlerim bu kadar yıpranmadan yapsaydım çocuk diyorum. Birlikte büyürdük ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?