2016 Şubat Anneleri

Yine memeyi gaz ckarmk icn kullanmaya basladk
Canım benimkide öyle ben izin vermiyorum çünkü çekelerken canımı çook acıtıyor parmagımı agzının kenarından hafifçe sokturuyorum memeyi bıraktırıyorum. Gazını çıkarıp birdaha veriyorum

Cuma gunu prensesime kavustum cok şükür
Henuz sutum tam gelmese de eli kulagindadir
Kizlar sezeryan oldum da ben sorun şu ki hic kanamam yok.ilk gun oldu ama sonra leke seklinde.gunde bir ped kirlenmiyor.
Yasayan var mi bu durumu
Ilk bebegim de sezeryandi ama epey kanamam vardi.simdi hic yok.sanki kanamam olsa daha cabuk iyilesecm
Ayrica gaz agrisi var oldukca.tum vucuduma vuruyor.şiştim iyice

Gözün aydın canım Allah hayırlı saglıklı uzun ömürler versin.
Sezeryan sonrası kan boşaltımı için masaj falan yaptılarmı sana? Benim arada gelen hemşire karnıma biraz biraz bastırdı. 2 kere de parmagıyla rahimden birşeyler yapmıştı. Birkaç gün daha hiç kanın gelmezse doktoruna söylersin. İçerde rahimde birikme yapmış olabiliyor bir ilaç veriyorlar. Söküyor içerdeki kanı..

Tesekkur ederim cnm
Dr ve hemsire gelip yaptilar kisa bir sure parmaklaryla az bastrdilar iste.
Çarşamba kontrole gidecem sorarim ama canim sıkıldı iste

Aynen cnm..bu arada kanama hicmi yok..benimde 5.gun tamanen durdu..sari sari akinti basladi..10.gun kontrolde doktor icerde kan birikmis dedi ilac verdi icerdeki kan oylece bosaldi.enfeksiyona sebep oluyomus bu durum...bugun 16.gun kanama yine yok ilacla beraber giden gitti snrm....aynwn ilkinde 40 gun surduydu..gobek iner iyilesirdik kanama olmasi iyi de yok bendede

Kizlar bebeği beslemek için saat tutarken emmeye başladığı saatimi doyduğu saatimi dikkate alıyorsunuz

Bnmde çok Canm aciyo ama ben memeyi biraktiramyrm nasıl kuvvetli tutuyo kendi bırakacağı zamanda öyle kafasını geriye doğru iyice cekyo memeyi sundure sundure birakiyo o nasl bi acidirn

Bnmde çok Canm aciyo ama ben memeyi biraktiramyrm nasıl kuvvetli tutuyo kendi bırakacağı zamanda öyle kafasını geriye doğru iyice cekyo memeyi sundure sundure birakiyo o nasl bi acidirn
Canım benimkide çok vakumlu çekiyor parmagınmı hafif hafif oynatarak sokturuyorum. Hiç yapamazsan burnunu kapat o zaman bırakıyor. Öyle çektirip sündürürse yara oluyor işte.. serçe paragın yada başparmagınla açtırabilirsin. Hafifçe dudagını kaldıttırıp damagının arasını açmaya çalışıyorsun sadece tırnagın batmasın yeter

Gelde deli olma
memeyi tutma süremiz hep uzun ya
15 20 dk tutması için uğraşıyorum
isira isira bi hal etti memeyi,
göğüs uçlarım sayesinde etleri kalkti resmen

Burnunu kapatyrm arada ondada çekiştirerek birakyo essek parmağı deneyim bide

Sundurduklerinde çok tatlı oluyorlar.Benimki normalde oynarken hep sunduruyor kopartacak memeyi saniyorum..simdi yine besleniyoruz.

Bizim hastanede de vardı canım iki kere ışık su ile bende sildim ama geçmedi söndü biraz doktor geçer dedi banyosunu bekliyoruz o zaman geçer inşallah

Burnunu kapatyrm arada ondada çekiştirerek birakyo essek parmağı deneyim bide
Hemde ne eşşekler yerim ben o eşşekleri... valla ne kadar tatlı olsalarda bizimkide can acıyor... öğrenecekler onlarda. Ben çekiştirince memeyi çıkarıyorum bide yanagını okşayarak diyorumki hayır tatlım çekmek yoook eğitim şart tabi dayanamayıp yine veriyorum memeyi

Hayırlı sabahlar arkadaşlar ben bugun saat 10 da doğum a gireceğim dualarinizi bekliyorum.9 ay boyunca birbirimize destek olduk...hersey için çok teşekkür ediyorum...inss hersey yolunda gider bnde burdaki çoğu anne gibi yavrum u kucağıma sorunsuz bir şekilde alırım. ..

Henüz E="Topitikk, post: 45277320, member: 710028"]Kızlar size bir konuda danışacağım... Birçoğumuzun oldugu gibi benimde ilk bebeğim.. Şükürler olsun hamilelikte doğumda sıkıntısız kolay gecti diyebilirim... Şükür bebeğimde iyi gidiyo simdi...
Daha önce bahsetmiştim taşra bölgede bir köyde lojmanda yasıyoruz cocuguma kendim bakabilmem için uygun bir ortam tahmini iki yıl kalmayı dusunıyoruz... Eşimin yası benden oldukca buyuk diyebilirim ben 23 e yeni girdim ama.. Neyse taburcu olurken dr um bebek iki yasına gelince hemen ikinciyi yap aradan cıkar gerekirse orada bir yıl fazla kal dedi biliyor bizim yasam sartlarımızı...
Eşim zaten hazır iki cocuk istiyo hep.. Ailesi de aynı sekilde hani hep 2 cocuk var sülalede eşim de iki kardeş tüm kuzenler de öyle... Ama arada yas farkı olmalı onlara göre her cocuk cocuklıgunu ayrı yasamalı ama eşim bu noktada yasından dolayı hemen istiyo ... Ben cok kardeşli bir ailede buyudum herşey cok güzeldi ama evlenince bitti.. Kaç gün oldu doğum yapalı kimseden haber bile yok... Şimdi oğluma bakıp bakıp düşünüyorum bende onların elinde böyleydim. Ve şimdi umurlarında değilim... Az olmalı öz olmalı tek cocuk olmalı diye düşünüyorum siz ikinci cocuk konusunda ne düşünüyorsunuz... Zamanla istenir mi gerçekten? Yada ne bileyim ya cocuguma haksızlık yapmış olurum gibi geliyor sonuçta artık iyi gelecek sağlamak herşeyden önemli... Ve bu da paraya bakıyor sükür durumumuz gayet iyi ama ne bileyim oğlumun imkanlarını neden eksilteyim?[/QUOTE]
Henuz dogumyapmadim bwnim de nasipse ilk cocugum olacak ama yalniz kalsin istemem bence kardes sart cogu sey kardes sayesinde kaziniyo bence karakterlerine hem eminim zmanla sen de isteyeceksin bi tane daha yapmasan da oglun dile getirecektir her yaratilanin rizki da ayri yaratildigi icin dert etme. Allah u alem. Hele biraz zaman gecsin cancazim

Allah yardımcın olsun canım. İnş saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın. Sütün bol olsun,agrın sızın az olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…