2016 Şubat Anneleri

Yok koptuktan sonra canım. 5 gün oldu leke leke kan var. Doğumda k vitamini yapmazlarsa kanama olabiliyormuş. Leke leke gelince geçer diyordum ama geçmedi bende götürecegim.

Tmm canım sagol
Götür canım içinde parca kalmış olabilir bizimkisi nde parça kalmış o yüzden leke geliyormuştu

Canım ihmalle mi alakalı pek bilmyrm dediğim gbi o kadar kişiye sordum hastanede benle yatanlara hiç biri hissetmemis aynen normal mi sezeryan mi ikisinide yapana sormak lazm normaldede dikisin oluyo acin oluyo sezeryandada

firkan canım benim düştü orda parça gibi bir şey vardı. Akinti vardi leke oluyordy. Doktor bugün yaktı. Perşembe kontrol olacak yeniden canım.

Brnimkide öyle canım. 5.5 yaşında oğlum var. Acayip sinrli herşeye bagırıyor herkese bagırıyor her olayı probleme çeviriyor. Başka bir durum için oyun yerapistine gidiyoruz gitmişken bu durumunuda anlattım.
Dediki: öncelikle kesinlikle sen abisin kelimesini unutun... kardeşini koruyacaksın falan demeyin. Bağırdığın için kardeşin rahatsız olur demeyin.... evinizin kuralıymış gibi yapın ve söyleyin. Ve asla kardeşini severken müdahale etmeyin aman dokunma aman elleme demeyin evdeki diğer büyüklerede söyleyin yapmasınlar dedi. Ve birkaç tane hikaye kitabı ismverdi kardeş kıskançlığı ile ilgili .. bu kitapları okuyun dedi. Kitap isimlerinin fotosunu çektim ekledim aşağıda resmi görebilirsin canım.
Çok sağol canım.umarım üstesinden geliriz.kitap onerilerini dikkate alacağım.

Kızlar bebeklerinde gaz sorunu yaşayanlar karşı komşum 4 ay kolikle uğraşmış. En sonunda dereotunu duymuş. Habire yemiş kahvaltılarda yemeklerde aralarda... ben yedim oğlanın gazı hafifledi ve sonunda geçti dedi. Neler neler yapmıştı bir türlü rahatlamıyordu çocuk...
Bende bugün sabah başladım yemege bakalım gaz problemimize iyi gelecekmi? Yıkadım kuruttum tezgahın üzerine koydum. Aklıma geldikçe mutfaga gittikçe atıyorum agzıma.

çok sağol canım.umarım üstesinden geliriz.kitap önerilerini dikkate alacağım.çok faydası oldu söylediklerinin

Ay
Bunu söylediğin çok iyi oldu canım bende yiyeyim.

Bnm ki ni çocuk doktoru yaktı canım. Canım ya bnm bebeğimin gazı nı çıkartamıyor uz ne yapmam laxım
Benimkine zinco damla çok iyi geliyor agzına verince 5 10 dk içinde çıkarıyor gazı.. günde en fazla 4 kere veriliyor ama bende gaz sıkıntısı varken veriyorum.
Havlu ısıtıp karnına sar canım çıkaramasada rahatlıyor. Birde bacak arana sokarsan yani bir bacagına karın üstü yaslarsan daha kolay olabiliyor.
Birde sakin olmak lazım. Ben stres yapıyorum uğraşıyorum uğraşıyorum çıkmıyor annem kucagına alıyor hoop çıkarıveriyor. Sakinlik çok önemli ya..

Kızlar topuk kanı sonuclarim iz yüksek çıkmış yeniden vereceğiz umarım bir şey olmaz var mi bunu yaşayan
bizde troid yuksekliği çıktı.2.kez topuk kanı aldılar.sorun çıkarsa ararız dediler.böyle seyler olabiliyormus endişelenmeyın dedi ebe.aramadılar,yarın bi ugrayacağım sağlık ocağına yıne de.sonucunuz kaç çıkmıs?

Doğru söylüyorsun canım gece o kadar strese giriyorum ki felaket ağlıyor. O ağladıkça bn geriliyor um. Dediklerini deneyeceğim cnm

Canım ne zmn çıkıyor sonuç

rezene tohumu çayı ve kimyon tohumu çayı işe yaradı sankı kızlar.peki ne zamana kadar içeceğim bu çayı.bir suresi var mı?

Kızlar doktorum sezaryen dan 1 hafta sonra dikişlerimi aldı. Bana 20 gün sonra tekrr gel dedi. Neye bakacak acaba alttan muayene falan mı var???

Günaydın arkadaşlar bisey soracam sezeryandan sonra idrar yaparken zorlanma ve agri cektiginz oldu mu.bende oldu da normal mi acaba.yarin dr a gidcem de yasayaniniz var mi merak ettim
Aynısını 3 gün yaşadım sonra geçti

Ben de molfix kullanıyorum şimdilik memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…