Canım yasal olarak çalışmam zor gibi iş yerini aradım gel çalış istediğin kadar saat elden veririz dediler yarım gün çalışabilirimdaha önce ki gibi eşim korunacak büyük ihtimal
is derken, erken değil mi canim
Bendeeeeee istiooom ama yaa
Felakeeett bisey bu ter isi
su gibi vicik vicik oluyorum
bu yetmezmis gibi annrm zorlaaaa
yelek patik.terlik ne bulduysa giydiryor
bende bebekte gazli olmayalim diye
biz de molfix kullaniyoruz yenidogani bitirdik. Sahsen memnun kaldim
Kanaman varsa kendinr ped olarak kullanip tuketebilirsin
ben ilk 3 4 gun bebeginkinde almisyim
Bende cok muzdaribim ama benimkisi
Gogus agrilarindan dolayi bebek emerken
kendimi cok sıkıyorum bu da kadilmaya neden oluyor
bizim 1 numara aksam bitti buhun 1 paket daha alana kadar 2 numarali paketimiz vardi onu actim
cok buyuk gelmedi dedigin gibi sizinti da olmadi
Bn hep açtığımda leke olarak gördüm canım doktora gittim k vitamini yapıldı tekrar devam etti bu sefer yaktı yine devam etti tekrar k vitamini yapıldı şükür geçtiKızlar bebeginin göbeginden kan gelenler...
Sızıntı şeklinde çokmu geliyor her açtığınızda leke olarakmı görüyorsunuz?
Beeennn ..Günaydın arkadaşlar bisey soracam sezeryandan sonra idrar yaparken zorlanma ve agri cektiginz oldu mu.bende oldu da normal mi acaba.yarin dr a gidcem de yasayaniniz var mi merak ettim
Canım bebeginde sarılık vardı mutlaka beslemelisin sarılık yüzünden uyuyor. Benimkide dünden beri yine uyumaya başladı. Sarılığı yükseldi diye korkuyorum.Bu bebe dün ve bugün aynı şeyi yaptı.
Sabaha karşı yemesinde 5de kalkıyor 6buçuğa kadar faslımız sürüyordu. 8e kadar uğraştırdı beni emmedi.göğüslerim çok dolu ondan rahat çekemiyor diyip sağdığım biberonla vereyim dedim. Onu da almadı. Ve öyle aç açına uyudu.
Şimdi 9buçuktan beri biberon vermeye çalışıyrum. göğüsler gene bomba. Almıyor.
Bu çocuk hiç mi acıkmadı!
Mjı Yollayamadan son anda emdi. Ama biberon işinin de kusması var, yediğini üç kere de kustu
Bu kadar saat aç nasıl duruyor bu çocuk.
Brnimkide öyle canım. 5.5 yaşında oğlum var. Acayip sinrli herşeye bagırıyor herkese bagırıyor her olayı probleme çeviriyor. Başka bir durum için oyun yerapistine gidiyoruz gitmişken bu durumunuda anlattım.buyuk kızım 4.5 yasında.9 ay boyunca kardesinin gelmesini dört gözle bekledi.simdi de davranışları değişti.kaynanamla arası çok iyiydi onu evden kovdu.annem geldi ona da kızıyor evden kovuyor.ben ve babası dışında hiçkimsenin bebekle ilgilenmesini istemiyor".kardesim seni çok seviyorum" diye kulagına fısıldıyor bebişin.geçen emzirirken anneme dokunma,cek elini dedi bebeğe.Çok zor bir durum yavruma da kıyamıyorum.çok sinirli ve herkese bağırıp çağırıyor.
Yook canım kesinlikle biraz daha dursun 1.2 gün bile çook farkediyor. 38+2 de aldı benim doktorum. Spinal yaptım başagrısı hiç yaşamadım ben nescafe içmeyi unuytuğumda hafif agrıdı.. hemen içtim nescafe geçti.. kaşıntı olmadı. Ama agrılarım oldu.. 1 hafta sonra daha rahattım şimdi 15 günlük olduk. Dışarı çıkıp markete gittim gayet rahatım çok şükür...sezeryanla doğum yapan annelere sorrum var. bebiş 37.haftayı doldurduktan sonra mesela 37+2 falan doğum olsa sorun yaşar mıyız? kaçıncı haftalarda doğurdunuz? epidural mi spinal mi iyi ? şiddetli baş ve bel ağrısı oluyo diyen olmuş bi de vücutta kaşıntı olan da olmuş var mı aranızda bunları yaşayan ve bunun için ilaç falan verdiler mi hemen? bu saydığım sıkıntılar kaç günde geçiyo ottalama??
anladım tatlım çok geçmiş olsun ya nasıl bir ihmal bu ameliyatta acı hissetmen normal bir şey değil ki.şükür atlatmışsın. herkesin o kadar çok yorumu var ki kimi diyor normal iyi kimi sezeryan. normalde de kesiyorlarmış sezeryanlı gibiyim diyeni de duydum. valla karışık bu işler...nescafeyi de bilmeden içmişsin belki o yüzden başın ağrımamıştır. forumlarda okudum arkadaşımdan duydum doktor diyomuş günde 3-4 bardak iç diye. bakalım bizim nasıl olcak Rabbim bebek bekleyen hepimize yardım etsin sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza.Ben genel anestezi istedm ilaç bebeğe de gidiyoms o zaman o yüzden yapmyolarms tabi özelde yaparsan isteğe gore yapablrsn devlette yapmiyolar ama şöyle soyleyim ben tam uyusmadm çok acı cektm bağıra bağıra oldum cock çıkınca bayiltmslar beni benle olanlara sordm onlar hissetmems bünyeye gore degsyo heralde dedgm gbi canm 3 gün çok zorlandim kalkp çocuğu almak felan o kadar zordu ki ayağa kalkmaya korkyodm nescafe felan bsy demedler ama benm Canm çok cekmstm yoğun bakımdan ciknca hemen ictm halada Canm istyo arada bi hafta olunca herseyimi kendim yaptm yemegimide evi toplamayı felanda çünkü annemn bi hafta izni vardı yanımda kalcak kmse yoktu evi felan eşim supurdu ama o kadar cesaret edemedm yine 10 gundr ben temzlyrm evi ama 26 gün oldu bugn
Sagol canım benimde lekeler varda. K vitamini yapmaları için çokmu kanaması lazım leke leke olsada yapıyorlarmı diye merak ettim.Bn hep açtığımda leke olarak gördüm canım doktora gittim k vitamini yapıldı tekrar devam etti bu sefer yaktı yine devam etti tekrar k vitamini yapıldı şükür geçti
Ayni ben daha iki gun oldu ama uyku denen bisey yok. Goguslerim yara gazli bide 3 cocuklu zormus. Psikolojik midir bilmiyorum sinirleniyorum yanima esim yada annem geliyor yardima gozumun onunde uyukluyolar gidin yatin diyorum daha cok moralim bozuluyor.Kızlar Benin bebeğim gece hiç uyumuyor sürekli ağlıyor. Böyle olan var mı
Yasal olarak çalışabilir raporu alıp calışılıyor mu..? Senin bu sekilde daha Güzel tabi ama kendim için soruyorum :)Canım yasal olarak çalışmam zor gibi iş yerini aradım gel çalış istediğin kadar saat elden veririz dediler yarım gün çalışabilirimartı iznim yanmaz oda ödenir..
Valla kimi aradıysam bilmiyor soruşturup geri dönücekler :))Yasal olarak çalışabilir raporu alıp calışılıyor mu..? Senin bu sekilde daha Güzel tabi ama kendim için soruyorum :)
Kaç gün oldu cnm kan vereliKızlar topuk kanı sonuclarim iz yüksek çıkmışyeniden vereceğiz umarım bir şey olmaz var mi bunu yaşayan
Bendede lekeler oluşmuştu en sonunda koptu, doktora filanda götürmedim kopucağı için oluyodur dedim nitekimde öyle oldu 2-3 güne düştü :/ k vitamini ne alaka kopucağı için değilmi yani ?Sagol canım benimde lekeler varda. K vitamini yapmaları için çokmu kanaması lazım leke leke olsada yapıyorlarmı diye merak ettim.
Canım korkma hemen bebeklerde yanlış çıkabiliyomuş, bir daha ölçtür olmadı başka bir yerde yaptır.. :/Kızlar topuk kanı sonuclarim iz yüksek çıkmışyeniden vereceğiz umarım bir şey olmaz var mi bunu yaşayan
Yapıyorlar canımSagol canım benimde lekeler varda. K vitamini yapmaları için çokmu kanaması lazım leke leke olsada yapıyorlarmı diye merak ettim.
Cnm bizim düştükt en sonra lekelenme oldu. K vitamini eksikliğinden kaynaklı olabilirmiş kanı durduruyormuş. Bir gün değil 3 .4 gün devam ettiBendede lekeler oluşmuştu en sonunda koptu, doktora filanda götürmedim kopucağı için oluyodur dedim nitekimde öyle oldu 2-3 güne düştü :/ k vitamini ne alaka kopucağı için değilmi yani ?
Canım korkma hemen bebeklerde yanlış çıkabiliyomuş, bir daha ölçtür olmadı başka bir yerde yaptır.. :/
Bende öyleyim cnm. Senin daha zormuş rabbim sabır ve kolaylık versinAyni ben daha iki gun oldu ama uyku denen bisey yok. Goguslerim yara gazli bide 3 cocuklu zormus. Psikolojik midir bilmiyorum sinirleniyorum yanima esim yada annem geliyor yardima gozumun onunde uyukluyolar gidin yatin diyorum daha cok moralim bozuluyor.
Yok koptuktan sonra canım. 5 gün oldu leke leke kan var. Doğumda k vitamini yapmazlarsa kanama olabiliyormuş. Leke leke gelince geçer diyordum ama geçmedi bende götürecegim.Bendede lekeler oluşmuştu en sonunda koptu, doktora filanda götürmedim kopucağı için oluyodur dedim nitekimde öyle oldu 2-3 güne düştü :/ k vitamini ne alaka kopucağı için değilmi yani ?
Tmm canım sagolYapıyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?