2016 Şubat Anneleri

Annişler lahana yaprağı emziren annelerde göğüs ağrılarına iyi geliyormuş aklımızda bulunsun. Gece sütyenle arasına koyup uyuduktan sonra sabaha bir şey kalmıyormuş.
Evet ilkinde yapmistim bende.gercekten ise yariyor.neyse bu ikinci bebis.yara sorunumuz yok

Canim ben de huggies kullaniyorum ama oyle bir sorun yasamadim. Kac saatte bir desgitriyorsun
İki saati geçmiyor cnm bağlamayı mi beceremiyorum diye dusunmeden edemiyorum :))) ama molfixte böyle bi problem yoktu bacaklarda çıkıyor kaka hemen öyle çok kaka da yapmıyor azcik bise ama yinede çıkıyor sinir oldum . aslında çok güzel bez CIS yapınca renk değiştiriyor fln ama bacak kismimi büyük geldi acaba ? Çok sıkınca da bacağında iz yapıyo canı acır diye korkuyorum

Benim oglumda 4 yasinda. bu tarz seyler yasamiyoruz.benimki krese gidiyor..ogretmeni tum ve biz onu buna alistirdik gayet uyumlu..babane bizde kaliyor ama onuda gayet seviyor..neden oyle yapiyor acaba kiziniz

sezeryanla doğum yapan annelere sorrum var. bebiş 37.haftayı doldurduktan sonra mesela 37+2 falan doğum olsa sorun yaşar mıyız? kaçıncı haftalarda doğurdunuz? epidural mi spinal mi iyi ? şiddetli baş ve bel ağrısı oluyo diyen olmuş bi de vücutta kaşıntı olan da olmuş var mı aranızda bunları yaşayan ve bunun için ilaç falan verdiler mi hemen? bu saydığım sıkıntılar kaç günde geçiyo ottalama??

Valla benimde nasil geldi aklima bilmiyorum analik iste, yavrum kizinca bana, kizma aglayisini anliyorsun, bildigin kizarak iterek agliyor.. Anliyosun ki bir seyi protesto ediyor :)

Benim oglumda 4 yasinda. bu tarz seyler yasamiyoruz.benimki krese gidiyor..ogretmeni tum ve biz onu buna alistirdik gayet uyumlu..babane bizde kaliyor ama onuda gayet seviyor..neden oyle yapiyor acaba kiziniz
benim kızım da anaokuluna gidiyor.biz de alıştırdık onu.öğretmenleri de biliyor,yardımcı oluyor.ben de böyle tepki vereceğini düşünmemiştim.çevremdeki arkadaşlarımın da çocukları da böyle tepkiler veriyormuş.kızım okulunda çok sakin fakat evde çok şımarık.uzman bir psikoloğa götüreceğim.

Ben 39un içinde doğum yaptm ama 36 hafta dolduktan sonra dogm için erken degl bebek gelişimini tamamlamış oluyo bel ağrısı epiduralde oluyoms sanırım öyle bi sorun yaşamadım spinal oldu benimki baş ağrısı felabda cekmedm sadece ilk 3 gün çok çok zor ayağa kalkyodm yataktan kalkam 10 dkyi buluyodu nerdeyse 5. Gün tamamen ayaktaydim hiç biseyim kalmadı ama bu sana bağlı surekli kalkıp yurumen lazm çünkü yattikca agrin cogaliyo ilaç kan ilacı bide ağrı kesici verdiler onun dışında bisey vermediler

bende spinalde baş ve bel ağrısının çok olduğunu duydum nescafe falan içiyolarmış bunun için. ya valla bu sezeryan türüne doktor mu karar veriyo biz mi? kaç gün hastanede kaldın? emzirirken kendin yapabildin mi bunu da çok zor diyorlar?

Ben genel anestezi istedm ilaç bebeğe de gidiyoms o zaman o yüzden yapmyolarms tabi özelde yaparsan isteğe gore yapablrsn devlette yapmiyolar ama şöyle soyleyim ben tam uyusmadm çok acı cektm bağıra bağıra oldum cock çıkınca bayiltmslar beni benle olanlara sordm onlar hissetmems bünyeye gore degsyo heralde dedgm gbi canm 3 gün çok zorlandim kalkp çocuğu almak felan o kadar zordu ki ayağa kalkmaya korkyodm nescafe felan bsy demedler ama benm Canm çok cekmstm yoğun bakımdan ciknca hemen ictm halada Canm istyo arada bi hafta olunca herseyimi kendim yaptm yemegimide evi toplamayı felanda çünkü annemn bi hafta izni vardı yanımda kalcak kmse yoktu evi felan eşim supurdu ama o kadar cesaret edemedm yine 10 gundr ben temzlyrm evi ama 26 gün oldu bugn

Sizlere bişey sormam lazım. Doğumdan önce ewi temizleme işinin çoğunu çamaşır suyuyla yapıodum. Ama şimdi nasıl yapıcam. Siz ne gibi ürünler kullanıyosunuz. Komşum sirke karbonat fln kullanıyorum ben dedi. Fakat nedense öylesi içime sinmiyor. Gerçi çamaşır suyu dışındakiler hiç sinmiyor. Kuran okutacağım için temizlik yapıcam. Şimdiye kadar sirkeyle hallettim. Ama gelenler gittikten sonra bir temizlik daha yapıcam ve ona sirke yetmez. ☺

Benimki sükür cok ağlamıyor rutini var em uyu seklinde Gündüzleri ve akşamları ama sabah 4 den sekize kadar bi mıkır mıkır huzursuz oluyordu yerine yatmak istemiyormuş onu anladım bu gece benim yatağıma yatınca hiç sesi cıkmadı bu gece cok güzel uyuduk :) gündüz de huzursuz oldugunda beşiğine koymuyorum yatakta bırakıyorum uyuyor nerden anlıyorsa artık küçücük başıyla... Şimdi tek başımayım çift kişilik yatakta oğlumla takılıyoruz ama eve gidince nolcak bilmiyorum...

Kızlar 2 numara bez kullanan var mı? Biz bir paket 1 numara kullandık. Sonra evde 2 numara vardı deneyeyim dedim oldu. Sızıntı falan olmadı. Bebeğim 4.5 kilo şuan. 2 ile devam etcem artık

Canım biz de iki kullanıyoruz molfixin ve daha iyi oldu oğlum için sanki.

Kızlar emzirirken aldığım pozisyondan galiba bel sırt boyun agrisindan ölüyorum resmen hiçbir şey fayda etmiyor memede en az 1 saat emmek istiyor emzirme destek yastigida aldım ama agridan ağlıyorum resmen
Bende ilk 2_3 gün öyle oldum hatta anestezi yan etkisi sandım hayatımda böyle omuz ağrısı yasamamıstım cok sıcak tuttum ısı bantları dan yapıştırdım bide karabiberli zeytinyağ ile ovdurdum geçti baya... Ameliyathanede soğukta kalıp bide üzerine lohusalıkta cok terleyince tum vücutta kas ağrısı oluyor e bide emzirince sabit pozisyonda.. Ben hep tişörtle gezerken hırka almadan gezemez oldum evde korkudan...

Canim emin ol sirke butun temizlik malzemelerinden daha etkili cu ku bahteri uremesini engelliyo ve mikroplari olduruyor. Ve karbonatta ayni sekiilde. Doktorlar kapagini bile evde acmagyin diyor temizlik.maddelerinin ki artk bebekle yasiyoruz malum. Ben oldm olsi uzum sirkesi ve karbonatla mutfagimi ve yerleri silerim. Umarim.sende icine sine sine oyle yaparasn. Burda kadn dogum hastanesi bile sadece sirke kullaniyor temizlik icin.

Kızlar bebeginin göbeginden kan gelenler...
Sızıntı şeklinde çokmu geliyor her açtığınızda leke olarakmı görüyorsunuz?

Kızlar malum 12 gün 40im bitiyor.. 40inizdan sonra nasıl korunacaksiniz??

Malum hamile kalmamak lazım..

daha önce ki gibi eşim korunacak büyük ihtimal

Gunaydin kizlarrr.. Ayhh su iki saat ne zaman 4-5 saate cikicak acaba kizlar?? Haftaya ise baslayabilirim ve bu durum beni zorlayacak gibi :/

is derken, erken değil mi canim

Dikislerim dusuyor yasasinnn.. Kurtuluyorum artik

Bendeeeeee istiooom ama yaa

Felakeeett bisey bu ter isi
su gibi vicik vicik oluyorum
bu yetmezmis gibi annrm zorlaaaa
yelek patik.terlik ne bulduysa giydiryor
bende bebekte gazli olmayalim diye

biz de molfix kullaniyoruz yenidogani bitirdik. Sahsen memnun kaldim
Kanaman varsa kendinr ped olarak kullanip tuketebilirsin
ben ilk 3 4 gun bebeginkinde almisyim

Kızlar emzirirken aldığım pozisyondan galiba bel sırt boyun agrisindan ölüyorum resmen hiçbir şey fayda etmiyor memede en az 1 saat emmek istiyor emzirme destek yastigida aldım ama agridan ağlıyorum resmen

Bende cok muzdaribim ama benimkisi
Gogus agrilarindan dolayi bebek emerken
kendimi cok sıkıyorum bu da kadilmaya neden oluyor

Kızlar 2 numara bez kullanan var mı? Biz bir paket 1 numara kullandık. Sonra evde 2 numara vardı deneyeyim dedim oldu. Sızıntı falan olmadı. Bebeğim 4.5 kilo şuan. 2 ile devam etcem artık

bizim 1 numara aksam bitti buhun 1 paket daha alana kadar 2 numarali paketimiz vardi onu actim
cok buyuk gelmedi dedigin gibi sizinti da olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…