2016 Şubat Anneleri

Kizlar bebegim 2 gundur yesil kaka yapiyor gunde 10 bez degistiriyorum resmen usutmedi su onsut sonsut olayina da cok dikkat ediyorum dun serum taktilar ama haala devam ediyor bi bilgisi olan var mi

doktor kadir tuğcu'nun bir yazısında okumuştum yenidoğan bebeklerde yeşil kaka fazla beslenmekten olabiliyormuş, beslenme aralarını açıp duruma bakmak lazımmış.

Size de geçmiş olsun canim. Çok huzursuz ve ağlıyordu yavrum gaz deyip gönderiyorlardi en son tahlil istedim ve enfeksiyon çıktı. Sen gösterdin mi orayi Dr.a
Cnm cok gecmis olsun.üzülme en azindan bebeginin huzursz olusunun sebebini buldunuz tedavisini olup eve donuce daha rahat bir bebek olacak.

Çok sagol canjm. Yok yoğun bakımda değiliz çok sukur. Semiha sakirdeyiz

o hastanenin yatan hasta kısmındaki doktor ve asistanları da hiç sevmem. biz de oğlumu yatırmıştık 2 yıl önce, çocuğu hasta olan bir anneye nasıl davranacaklarını bilmeyen burnu havada, hasta haklarına saygısız doktorları vardı, nefret etmiştim hepsinden. 5 gün kaldık zaten odalar 3-5 kişilik, anneler sandalyede ya da çocuğun yanına kıvrılıp uyuyordu, doktorlar bilgi vermiyordu doğru düzgün. allah şifa versin, tez zamanda çıkarsınız inşallah

Teşekkürler cnm ya ben hep onunda ilgisi var zannediyordum

Maşallah fıstığa minada benim kızıma benziyor annesi demekki gerçekten bebekler birbirlerine benziyor :)
Sanırım öyle canım herkes birbirinin bebeğini benzetti çünkü
Yesinler pembe tulumunu maşallah

Oyyy oyyy maşallah bu kuzuya

Oyy maşallah :)

Bizim oglan benziyor :) maşallah

Yarın gidersin canım bir şey olmaz.
Çok teşekkür ederim rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah

45 günlük canım bizimki de. Gaz damlasıyla yapıyor 2 gündür bi sıkıntısı var gibi geliyor sürekli ağlıyor ama cumartesi doktor amcasına söyliycez bakalım gazı mı var damlaya rağmen acaba

Kızlar bebişlerin kıyafetlerini her yıkadığınızda ütüleme fırsatı bulabiliyo musunuz, ben artık çok zorlanıyorum

45 günlük canım bizimki de. Gaz damlasıyla yapıyor 2 gündür bi sıkıntısı var gibi geliyor sürekli ağlıyor ama cumartesi doktor amcasına söyliycez bakalım gazı mı var damlaya rağmen acaba
Ben söyledim doktora çok normal bağırsaklarda daha düzen yok dedi canım damla falan kullanmıyoruz maşallah pırt pırtlar havada uçuyo ama kakasını 5.günün sabahnda zor yaptı işte ilk kez böyle oldu inşallah bidaha böyle zorlanmaz

Kızlar bebişlerin kıyafetlerini her yıkadığınızda ütüleme fırsatı bulabiliyo musunuz, ben artık çok zorlanıyorum
Banada çok zor geliyor ya asmak toplamak bile bebekle çok zor ütüyüde elden bırakmamaya çalışıyorum akşamları eşim gelince yapıyorum en azından ilk yıl herşeyini ütüleyeyim diyorum

Ben utulemyrm valla hiç vaktm yok ayakta durcak gücüm kalmyo uyuduğu zaman yemek ev işi derken zaman geciyo iside yarım yamalak yapyrm zaten bgn bende hiç utulemyrm bu sefer utuleyim diyodm

Kızlar merhaba belki konuyla alakası olmayacak ama sizler daha tecrubelisinizdir diye sormak istedim kusura bakmayın. Bürün kan testi yaptırdım ve adetim daha 6 gün var yani gecikme almadı ama test sonucu 7.9 çıktı benim bildiğim 5 ve üzeri pozitif oluyor doktor şüpheli testi tekrar yaptır dedi ama yine de sizlere sormak istedim bu değer yükselebilir mu gebelik varmi sizce

Canim benim çok sağol. ne oldu biliyor musun babası bugün emzigi verdi aldı bebisim anne annemiz geldi bugün oda verdi aldı bebisim bi ben verince almıyor ve beni görünce direkt emzigi fırlatıp ağlamaya başlıyor şok oldum bebeğimin Nazi banaymis:):):) olamaz böyle bi şey

sadevehuzurlu valla cnm ilkten utuluyodum simdi utulemiyorum napim tekim zaten yardım eden kimsem yok . utulemek çok istiyodum ama yetişemiyorum ben artık .yapana helal olsun valla ben tuvalete zor gidiyorum :)))

Anladm cnm sagol peki nasil temzliyosun.kulak çubuğu filan mi
Karbonatı suya karıştırıyorsun iyice,sonra işaret yada serçe parmagına tülbent yada kusmuk mendillerinden doluyorsun suya batırıp dilinin üzerini siliyorsun. Bebiş dilini toparlıyor damaga yapıştırmaya çalışıyor. İnsan kıyamıyor ama pamukçuk başladıysa kıymak zorundasın yoksa benimki gibi artar ilaç kulanmak zorunda kalırsın.

Benim tosbikde öyle ben veriyorum bir türlü almıyor başkası verirse alıyor. Ee asıl bize lazım sonuçta ne yapacagız bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…