Kizlar bebegim 2 gundur yesil kaka yapiyor gunde 10 bez degistiriyorum resmen usutmedi su onsut sonsut olayina da cok dikkat ediyorum dun serum taktilar ama haala devam ediyor bi bilgisi olan var mi
Cnm cok gecmis olsun.üzülme en azindan bebeginin huzursz olusunun sebebini buldunuz tedavisini olup eve donuce daha rahat bir bebek olacak.Size de geçmiş olsun canim. Çok huzursuz ve ağlıyordu yavrum gaz deyip gönderiyorlardi en son tahlil istedim ve enfeksiyon çıktı. Sen gösterdin mi orayi Dr.a
AventMarkasi ne canim
Bende ağlıyorumtartisiyorum hemşirelerle çıkın diyorlar bana çıkmıyorum diyorum . npim bana kiziyorlar ama birakamam yavrumu.
Sünnet derisinin arkasına bakteri oluşmuştur dedi kakadan olabilir dedi oysaki o kadar dikkat ediyorum
Çok sagol canjm. Yok yoğun bakımda değiliz çok sukur. Semiha sakirdeyiz
evet cnm. bak @huzurunmeraklisi profil fotosunda bebisinin agzindaki emzik
ayy cnm nerden anlayacaktin ki enfeksiyon oldugunu. benimki de surekli agliyor. huzursuz.
ins tez zamanda toparlar kuzum.
cnm (-) (+) uyusmazliginda igne yapiliyor. o uyusmazligin sarilikla alakasi da yok
bu AB0 uyusmazligi. digerinden farkli ve ignesi malesef yok
ben dd ayniyim cnm
bir tek tomrisin emzirme kampi kaldi yapmadigim. onu da bu yogunlukta nasil yapicam bilmiyorum
bir de basina gelmeyen anlamazmis ya, herkesin basina gelmis gibi akil vermeleri delirtiyor beni.
aaaa neden emzirmiyorsun mama veriyorsun??? verme mama verme
bir damla bile varsa sutun, cogalir emzir emzir.
yaaaa cogalmiyor iste napayim. bende istemezmiyim gecenin bir yarisi yavrumu kendi sutumle besleyeyim. kostur kostur mama hazirla, biberon dezenfekte et. sonrasinda kabizlikla ugras.
cocugumu acliktan mahvetmemimi istiyorlar anlamiyorum
diyorum ya basina gelmeyen anlayamaz
moralini bozmayayim cnm ama benimki daha beter oldu
cnm benm gittigim hastanede KBB den yonlendiriliyordu. ordan giis yaptirdim.
gidecegin hastaneyi arayip sor bence. ona gore randevu alirsin
Teşekkürler cnm ya ben hep onunda ilgisi var zannediyordumevet cnm. bak @huzurunmeraklisi profil fotosunda bebisinin agzindaki emzik
ayy cnm nerden anlayacaktin ki enfeksiyon oldugunu. benimki de surekli agliyor. huzursuz.
cnm (-) (+) uyusmazliginda igne yapiliyor. o uyusmazligin sarilikla alakasi da yok
ben dd ayniyim cnm
bir tek tomrisin emzirme kampi kaldi yapmadigim. onu da bu yogunlukta nasil yapicam bilmiyorum
bir de basina gelmeyen anlamazmis ya, herkesin basina gelmis gibi akil vermeleri delirtiyor beni.
yaaaa cogalmiyor iste napayim. bende istemezmiyim gecenin bir yarisi yavrumu kendi sutumle besleyeyim. kostur kostur mama hazirla, biberon dezenfekte et. sonrasinda kabizlikla ugras.
Sanırım öyle canım herkes birbirinin bebeğini benzetti çünküMaşallah fıstığa minada benim kızıma benziyor annesi demekki gerçekten bebekler birbirlerine benziyor :)
Yesinler pembe tulumunu maşallah
Çok geçmiş olsun canım
Saglıkocagına gideceksen tansiyon ateş kontrolü yapıyorlar kanama durumunu ssoruyorlar.
Canım doktora gitmeni tavsiye ederim göbek önemli damar uçları açık kaldığında da kanama yapabiliyormuş ben gittim k vitamini yapıldı ayrıca 2 kere yaktı. Birinci yakışında sarı iltihap gelmeye devam etti ikinci yakışında durdu. Anca durdu temizlendi kapandı..
Ben memnun kaldım canım. 500 TL
Oyy maşallah prensese
Oyyy oyyy maşallah bu kuzuya
Çok teşekkür ederim rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallahOyy maşallah :)
Bizim oglan benziyor :) maşallah
Yarın gidersin canım bir şey olmaz.
45 günlük canım bizimki de. Gaz damlasıyla yapıyor 2 gündür bi sıkıntısı var gibi geliyor sürekli ağlıyor ama cumartesi doktor amcasına söyliycez bakalım gazı mı var damlaya rağmen acabaBebeğin kaç günlük canım? Benim kızımda önceden günde 2-3 kez yapardı sonra günde bire düştü geçtiğimiz cumartesiden beri hiç yapmadı bu sabah zor bela yaptı kuzum doktor 10 gün bile yapmayabilir diyo buarada biz 36 günlüğüz
Ben söyledim doktora çok normal bağırsaklarda daha düzen yok dedi canım damla falan kullanmıyoruz maşallah pırt pırtlar havada uçuyo ama kakasını 5.günün sabahnda zor yaptı işte ilk kez böyle oldu inşallah bidaha böyle zorlanmaz45 günlük canım bizimki de. Gaz damlasıyla yapıyor 2 gündür bi sıkıntısı var gibi geliyor sürekli ağlıyor ama cumartesi doktor amcasına söyliycez bakalım gazı mı var damlaya rağmen acaba
Banada çok zor geliyor ya asmak toplamak bile bebekle çok zor ütüyüde elden bırakmamaya çalışıyorum akşamları eşim gelince yapıyorum en azından ilk yıl herşeyini ütüleyeyim diyorumKızlar bebişlerin kıyafetlerini her yıkadığınızda ütüleme fırsatı bulabiliyo musunuz, ben artık çok zorlanıyorum
Ben utulemyrm valla hiç vaktm yok ayakta durcak gücüm kalmyo uyuduğu zaman yemek ev işi derken zaman geciyo iside yarım yamalak yapyrm zaten bgn bende hiç utulemyrm bu sefer utuleyim diyodmKızlar bebişlerin kıyafetlerini her yıkadığınızda ütüleme fırsatı bulabiliyo musunuz, ben artık çok zorlanıyorum
Canim benim çok sağol. ne oldu biliyor musun babası bugün emzigi verdi aldı bebisim anne annemiz geldi bugün oda verdi aldı bebisim bi ben verince almıyor ve beni görünce direkt emzigi fırlatıp ağlamaya başlıyor şok oldum bebeğimin Nazi banaymis:):):) olamaz böyle bi şeyevet cnm. bak @huzurunmeraklisi profil fotosunda bebisinin agzindaki emzik
ben dd ayniyim cnm
Ben ütüleyemıyorum artık canımKızlar bebişlerin kıyafetlerini her yıkadığınızda ütüleme fırsatı bulabiliyo musunuz, ben artık çok zorlanıyorum
Karbonatı suya karıştırıyorsun iyice,sonra işaret yada serçe parmagına tülbent yada kusmuk mendillerinden doluyorsun suya batırıp dilinin üzerini siliyorsun. Bebiş dilini toparlıyor damaga yapıştırmaya çalışıyor. İnsan kıyamıyor ama pamukçuk başladıysa kıymak zorundasınAnladm cnm sagol peki nasil temzliyosun.kulak çubuğu filan mi
Benim tosbikde öyle ben veriyorum bir türlü almıyor başkası verirse alıyor. Ee asıl bize lazım sonuçta ne yapacagız bilmem.Canim benim çok sağol. ne oldu biliyor musun babası bugün emzigi verdi aldı bebisim anne annemiz geldi bugün oda verdi aldı bebisim bi ben verince almıyor ve beni görünce direkt emzigi fırlatıp ağlamaya başlıyor şok oldum bebeğimin Nazi banaymis:):):) olamaz böyle bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?