Benim büyük oğlan 3 gündür hasta ilaç kullanıyor her ne kadar dikkat etsemde oda çocuk ister istenez bebeğe yaklaşıyor. Ve galiba bebişese geçti. 2 gündür sık sık kusuyor ve bugün burnu tıkanmaya başladı oda şifayı kaptı galiba.. yarın doktora götürecegim. Bakalım ne diyecek
Aynen ya bize lazım tüm gün memede canımız çıkıyor gerçekten ne yapacağız biz böyle! Bugün emziriyorum bayagi huysuzdu annem ver bana deyip aldı bebeğin odasına gitti bi baktım ses yok bebeğe emzigi vermiş bebişim mışıl mışıl uyuyor şok oldum ilk defa öyle rahat oldu benim için yoksa uyuTana kadar canım çıkacaktı hiç böyle rahat olmamistim tuhaf geldi. hemen hemen 4 saat uyudu şimdi emzirdim geri yatağına bıraktım mis:)
Kızlar merhaba belki konuyla alakası olmayacak ama sizler daha tecrubelisinizdir diye sormak istedim kusura bakmayın. Bürün kan testi yaptırdım ve adetim daha 6 gün var yani gecikme almadı ama test sonucu 7.9 çıktı benim bildiğim 5 ve üzeri pozitif oluyor doktor şüpheli testi tekrar yaptır dedi ama yine de sizlere sormak istedim bu değer yükselebilir mu gebelik varmi sizce
Kizlar bebegim 2 gundur yesil kaka yapiyor gunde 10 bez degistiriyorum resmen usutmedi su onsut sonsut olayina da cok dikkat ediyorum dun serum taktilar ama haala devam ediyor bi bilgisi olan var mi
Normaldir canım çünkü memedeki yara ya tam üstünde yada tam altında oluyor. Yüksek ihtimal tam üstüdür sen kendin bile ucuna dokunarak çatlağı görebilirsin. İşte o çatlak dişetine denk gelirse acıyor. Dişetini geçirmen lazım tam damagına yerleşirse can acısı azalıyor
Canm üzüm pekmezi bildiğimiz ve normal kuru maya dr otker yeşilli bi kabı var. Yarm çay bardağına 1çay kaşığı katıp içtim bi kere içtim. Kızm 2 3 saatte bi emiyodu ama göğüslerm yumuşak olurdu hep içtikten sonra iki emzirme arasnda taş gibi oldu nerdeyse mastit olacaktm Bende çok işe yaradı inşallah sende de fayda eder
Ne zor birgun
Oglen 12den beri saat basi uyaniyor emiyor uykuya dalamiyor agliyor
Tam yatti derken uyaniyor emiyor agliyor
Kaldir indir pispisla boynum tutuldu
Aksam 8den beri hic uyumadi
Emiyor gaz cikartiyor ama buna ragmen ikiniyor ve agliyor
Ne bitmez gazi varmis yap yap bitmedi
Ne zor birgun
Oglen 12den beri saat basi uyaniyor emiyor uykuya dalamiyor agliyor
Tam yatti derken uyaniyor emiyor agliyor
Kaldir indir pispisla boynum tutuldu
Aksam 8den beri hic uyumadi
Emiyor gaz cikartiyor ama buna ragmen ikiniyor ve agliyor
Ne bitmez gazi varmis yap yap bitmedi
Dün gece 4 buvukta bir uyandı akşam ona kadar uyumadi uyuyor saklayarak yerine koy sallamaya her uyandığında devam ederek bir saat ara ara zor uyudu. Derin uykuya gecmeden her uyandığında emmek istedi, emdi... Gaz da cikartti. Ona doğru rezene verdim uç çk o mu yaptı ne uyudu. Az önce krndim kaldırıp emzirdim. Şimdi garip sesler çıkararak uyuyor. Sen de istersen varsa bir rezene dene,soguttum ben rezeneyi öğle verdim.
Oyy oyy mikir mikir edip duruyo memede bile agliyo galiba gazi var, ustten cikiyo ama alttan ses seda yok babasina goturdum, biraz masaj yapti ,ama bisey cikmadi ,dedim yat sen, sabah ise kalkacak o da,aksam kuru pilav yedim galiba o yapti
Ya kizlar sonumuz nolacak uykuya hasretiz bogle ne zamana kadar devam edicez cok yorgunum Uyku duzeni cok kotu dogdugu gunden beri bogle 1 saat derin uyudugunu sadece 1 kere gordum o kadar bogle devam ederse uykusuzluktan gebericem((
Ya kizlar sonumuz nolacak uykuya hasretiz bogle ne zamana kadar devam edicez cok yorgunum Uyku duzeni cok kotu dogdugu gunden beri bogle 1 saat derin uyudugunu sadece 1 kere gordum o kadar bogle devam ederse uykusuzluktan gebericem((
Valla bebekten bebege degisiyor ama birkac ay duzen bekleme canim, ha bazimiz sansli oluyo araliksiz birkac saat uyursa cok iyi oluyo,bebekler bazen huy degistirebiliyo,belki seninki de bi sure sonra huy degistirir uyumaya baslar.Allah yardimcimiz olsun
Valla bebekten bebege degisiyor ama birkac ay duzen bekleme canim, ha bazimiz sansli oluyo araliksiz birkac saat uyursa cok iyi oluyo,bebekler bazen huy degistirebiliyo,belki seninki de bi sure sonra huy degistirir uyumaya baslar.Allah yardimcimiz olsun
Kucagima almiyim uyusun diyorum ama besiginde kivrana kivrana bi hal oluyor sonunda agliyor iste almamak mumkun deyil pis pis yapiyorum ne fayda ille kucaga alicaz insallah canim