2016 Şubat Anneleri

Kizlar bebegim 2 gundur yesil kaka yapiyor gunde 10 bez degistiriyorum resmen usutmedi su onsut sonsut olayina da cok dikkat ediyorum dun serum taktilar ama haala devam ediyor bi bilgisi olan var mi
neden serum taktılar canım anlamadım ? gün içerisinde benimde bebeğimin kakasi yeşil oluyor sonra Sarıya dönüyor falan ben dikkate almıyorum hani soğuktan yada son ilk sut muhabbetinden kötü bi şey mi yeşil olmasi!

Onların meme veremicegini anliyo aliyo heralde seni gorncede gerck meme var kabl etmeyim bn emziği diyo

5in üzerinde oluşuyo ama keşke erken yaptrmasaydin degern duznli olarak surekli 2 kat artarsa gebelik var dmek tekrarla istersen

Tadı nasl

Oyy oyy mikir mikir edip duruyo memede bile agliyo galiba gazi var, ustten cikiyo ama alttan ses seda yok babasina goturdum, biraz masaj yapti ,ama bisey cikmadi ,dedim yat sen, sabah ise kalkacak o da,aksam kuru pilav yedim galiba o yapti
Yemesekte oluyo gazları mecbur idare etcez
Ya kizlar sonumuz nolacak uykuya hasretiz bogle ne zamana kadar devam edicez cok yorgunum Uyku duzeni cok kotu dogdugu gunden beri bogle 1 saat derin uyudugunu sadece 1 kere gordum o kadar bogle devam ederse uykusuzluktan gebericem((
Ac mi acaba Canm ben gece yatmadan bilerek sütumu sagyrm çünkü emerken uyuyo o yzden 1 saat olmadan uyanuyo geri bende önce emzryrm snra sagdgm sütü veriyorm 3 3 buçuk saat uyuyo dene bi istersen

Siz ne ara hasta oldunuz cnm ya.benimde 40 mirk unuttum buyuk ihtimal benimde oyle olcak.bebisim iyilessinde gerisi onemli diil
Bilmiyorum ki kuzum ağlamasının huzursuzlugunun bit sebebi de enf imiş. Neyse ki geç kalmamissiz buna sukur ne yapalım insallah canım iyilessin yeter

Aynen öyle canım çok insafsız olanlar var. Şimdi şunu diyim öyle drlar hemşire personel den daha iyiler. Geldik bir kere. Oglumla uyuyorum bende hiç sağlıklı steril bir yer değil

Tek misin canim? Yaninda kimse yok mu 1 saat uyusan yeter sana aslinda. Sagolsun annem ben emziriyorum sonra o uyutuyor falan ben o ara dinleniyorum.

Tek değilim kayinvaldem var ama 3 yasında da bir kızım var..tüm gün onla uğraşıyor ztn birde gece 1 saat uyuyacak diyemem..kendisi teklif yaparsa uyudum tabi..

Şahsen bunlarda iyi Günlerim salidan snr kendim kalicam bu günleri aricam..benim kız çok kudurukta.. :)

Her hastanenin her laboratuvar in değeri farklıdır..değer aralığı önemli eğer yüksekse yanı 5 in yukarısı ve senin 7.9 çıktıysa 2 gün snr tekrarla aynı testi..eğer 2 katı ve fazlasıyla hamilesin.. Geç yumurtlama olmuştur aynen benim gibi..

Son düzenleme:
Yaa peki bu beybilerin o mis kokan boynunu emmeyi bıraktıktan sonra bile emiyormuş gibi yapan minicik dudişlerini ne yapıcaz uykusuzluk yorgunluk vız gelir bu güzelliklerin yanında rabbime bin şükür kucağımızda gösterdi bu günleri yaşıyoruz

Aynen öyle canım çok insafsız olanlar var. Şimdi şunu diyim öyle drlar hemşire personel den daha iyiler. Geldik bir kere. Oglumla uyuyorum bende hiç sağlıklı steril bir yer değil
Allah acil şifalar versin canım benim bian önce gelip geçmiş olsun inşallah

Ahh bu anneler yokmu? Benimkide öyle bana ver diyor veriuorum 2 dk da uyutuyor
Allah eksikliklerini göstermesin.
Canım hangi hastanedesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…