2016 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar,daha 42 günlüğüz bizde idrar yolu enfeksiyonu çıktı Dr antibiyotik verdi daha küçücük yavrum,kaka yaparken nasıl zorlanıyordu anlatamam ve kakasi yesile döndü, inşallah geçer, bizim gibi antibiyotik kullanan var mi

Bana da burdan bir bayan söyledi ama hatırlayamadım nikini. Aynı durumdaydım 2 gün önceye kadar. Her gün rezene ve malt içecek içtim yine artmadı. İncir kurusunu tavsiye etmişti. Dün yedim. Sabaha karşı dörtte ilk kez göğüs sancısıyla uyanıp sağdım. Şükürler olsun ilk kez 110 cc çıktı. Bebeği emzirdikten sonra kalanı sağdım 40 cc çıktı ki ben görüşlerim doluyken 30 cc çıkıyordu. Mutlaka incir kurusunu ye, inşallah faydasını görürsün. Bunu tavsiye eden bayandan da Allah razı olsun. Beni ihya etti.

Ahh bu anneler yokmu? Benimkide öyle bana ver diyor veriuorum 2 dk da uyutuyor
Allah eksikliklerini göstermesin.

Canım hangi hastanedesin
amin canım allah eksikliklerini göstermesin anneler başka ya insan anne olunca daha da iyi anlıyor. sihirli değnek var sanki ellerinde:)

Hayatta icemem zaten normalde pekmezi sevmyorm bide öyle dusunemedm
Valla ben içip yatıyorm yoksa fenaa
Canm kız mı bebeğn biZ 1haftadr kullanıyoruz

Bu onsut sonsut de degil usutmede degil eger oyle olsa aralikli olur dedi 3 gun ust uste surekli yesil ve ishal. Ishal oldugu icinde vucut susuz kalmasin diye serum taktilar

Alala ben hastaneye gitmeden evde kendim iyileştirdim üşüttüğü için yeşil oluyor canım, iki defa başımıza geldi bir gün sürdü normale döndü :/
Yok cnm usutme kakasinin rengi gibide degl kusma yok ishal var 3 gun surdu 4. Gun bugun dr usutme yok dedi

doktor kadir tuğcu'nun bir yazısında okumuştum yenidoğan bebeklerde yeşil kaka fazla beslenmekten olabiliyormuş, beslenme aralarını açıp duruma bakmak lazımmış.
Hadi ya deneyeym bunu ilk kez duydum bende susuz kalmasin diye bide sagip veriyorum bebege ishalide var diye dizanteri olsa kan gelirmis usutme dgl ilk sut son sut de deglmis e dur bakalm bide bunu deneyeyim cok tesekkur edeim tatlim

Valla o saate daha tlf yere koyamam ile agalamasi bir oldu
Yine pispis masaj emzir falan
uzunca bi gaz cikardi o biraz rahatlatti
1gunun ardindan 2 saat iyi uyudu
bende hemen uyuyup dinlendim

amin canım allah eksikliklerini göstermesin anneler başka ya insan anne olunca daha da iyi anlıyor. sihirli değnek var sanki ellerinde:)

Ana gibi yar olmazmış... Olmazmış ya 20 gün yanimda kaldı yedim içtim yattım uyudum. Bebeğime benden iyi bakti. Ondan öğrendim valla bebeğe yaklaşmayi. Ben ilk günler çok korkuyor tutamiyordum. Sonra gitti kv geldi sağ olsun o da analık yapıyor yemegimi vs hazırlıyor ama annem çok ayrıydı. (

Valla o saate daha tlf yere koyamam ile agalamasi bir oldu
Yine pispis masaj emzir falan
uzunca bi gaz cikardi o biraz rahatlatti
1gunun ardindan 2 saat iyi uyudu
bende hemen uyuyup dinlendim

Canım hiç rezene verdin mi. Bugün oğlum uykuda maşallah rekora imza attı. Emiyor uyuyor emiyor uyuyor. Çok da neşeliydi sabah. Rezeneden mi birgün önceki uykusuzluktan mu bilmuyorum

Rezene benim bebisimide cok rahatlatiyor cok guzel uyutuyor

Günaydın. Dün dr a gittik ve pişiğimiz için krem aldık. Bundansonra eşimin iş arkadaşları ne derseonu yapıcam.
İki gün önce söyledkleri kremi yazdı . Desitini kremi. Sürünce kireç gibibölgeyi kaplıyor. Silinmesi bile i zor
1.ayına 3-4gün kalmış olmasına rağmen tartmadı,boyunu ölçmedi :/ ciğer dinlemesi falanda yapmAdı.
ben kendim mi ölçeyim dedim. Ölçebilirsin dedi. sanırım kötü günündeydi
Dr dan çok asistanı üzdü beni. 1.20 deki randevum,beklemekten saat olmuş 2 . Kapıda sadece sonuç göstermeye gelenler var. Onları alacakmış ne saçmalık, birde bana bu saate kadar nerdeydin fırçası atmaz mı
Gerçekten rendevulu sistemde çalışan bir hastane bulmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…