2016 Şubat Anneleri

Kizlar bakin burda ne yaziyor ..
Emziren anneler grubunda da o tönde görüşler var.
Sadede üşütme gazı geçermiş.
Neye inanacağımı şaşırdım

M mambia krem kullanmamıza rağmen kötü durumdayız. Hatta bugün daha da ilerledi.
Altını kapatmadım, yüz üstü ystırdım toto açık hslde. Sürekli kaka yaptı ve her seferinde yukadm kuruladım. Beş battaniye işedik kakaladık. Gene de sonuç artış göstermesi olunca oturdum ağladım
Kendimi ilk defa bu kdr çaresiz hissed,yrm

Bez ne kullnıorsun cnm. Primanın beyaz paket kullanıorum ben çok iyi pişiği hemen geçti. Bi ara yeşil paket almış babamız iki günde pişik oldu çocuk pişikten ağlıodu.

Benımkıde her emzırmedne once yanı uykudan kalkısında kakasını yapıyor. Hatta once memeyı almıyor suratı degısıyor anlıyorum kaka yapacagını. Bazen 7 kez yapıyor.
Aynen bizde de. Başta uykudan gerinerek kalkıypr sanıyordum cahillik işte,,, meğer çocuk ıkınıyor mıkınıyormuş
Bezi açmazsam yapmıyor ama. Toto hava alacak illa:) Ikınıyor zortlayıp tüm bezi batırıyor. Değişirken bir daha zortluyor gene yapıyo. Diyeceksin ki bekle tamamen. Vallahi saatler geçsin gene yok gene yok hep aynı terane.
Sonra bıkıp besliyorum. Birde emerken beze yapıyor, beni yese bu kadar yapar:d
Tabi hepsi çok çok değil, ama yarı miktarda oluyor tabi.
Şimdi bana kızıyorlar sen alıştırdın altı açıkken kaka yspmaya diye ama, Başta emzireyim öyle değişirim diyordum. Emmiyordu, zaten sarılık diye alt açkp uyandırıyordum.
Neyse işte böylee....
Fazla mı besliyorum napıyorum anlamadım. Bana evime gelmek yaramadı

Bez ne kullnıorsun cnm. Primanın beyaz paket kullanıorum ben çok iyi pişiği hemen geçti. Bi ara yeşil paket almış babamız iki günde pişik oldu çocuk pişikten ağlıodu.
Ah o babalar
Neymiş 2numarada 3-6kşlo yazıyormuş alayım mıymış,,,, al dedim. Bi geldi ki yeşil paket.
Tabi beyazları kullanırken başlamıştı pişik ama çabuk topsrlıyordu, çok kalın giyince çoğalıyordu.
Yeşilden gün içinde ara ara kullandık baktım sıkıntı yok beyazlarda bitti. Döndüm yeşile :/ şuan beya kullanıyorum tabi

Bize hic fayda etmedi bu ilac.kestim daha rahatiz..cocuk ikiniyodu bunu verirken.herkestw farkli etkisi oluyor ama.memnun olan cok diye almistim bende
Evet canım etkiler farklı oluyor.tek tek butun damlaları deneyen var biri tutuyor. Bir de düzenli kullanım önemli gazı yok vermeyeyim dersen olmuyor ben 8saat arayla devamlı verdim.

Evt aile hekimi soyledi 7 den fazlaysa ishal dedi ama hic huzursuzlugu yok anlayamadm gtti
Canım ben doktora goturdum ishal diye ishal teşhisi çok zor konulur sut bebeklerinde dedi. Günde 10a kadar kaka yapabilir.kakası sulu olabilir karnı da ağrıgabilir hiçbiri ishaldir demek için yeterli değil dedi. Emme şsteği azaldıysa ateş varsa su kaybı belirtileri varsa bu biraz uç ancak öyle ishal diyebilirz dedi.

Bizde prima premium care de pisik yapiyor tek cozum her defasinda hametan surmek bi kez usenirsem hemen kizariyor ilk kizimda ben hic sorun yasamamisim bu bebekler pek nazli cikti

Canim dr yesil kaka hakkinda bi sey dedi mi bugun bi kizim hafif yesil kaka yapti

Anne sutu canim mama evde bulunduruyorum ama haftada bir falan cok doymadigini hissedersem veriyorum.Gerci uyumadigi da oluyor ama uyuduguda oluyor yani :))
Mamadan sonra su veriliyor mu benimkiler mama alsa da tekrar emmek istiyor susuzluktan mi acaba

Bez acikken yapiyorsa belki seninki tuvalet egitimini cabuk ogrenir bebisin bezi sevmiyor demek ki pozitif bak canim her seye birbirimizin moralini duzeltelim

kizlar aklima geldi,

bebegini sadece anne sutuyle besleyip evde mama bulunduranlar,

mamalarin omru kurusu acildiktan sonra en fazla 1 aydir.

bir ay sonun da bitmese bile atin cope.

kuzucuklara zarar vermeyin

S serppp cnm ben de mama + anne sutu veriyorum.
her beslenme sonrasi 1 tatli kasigi kaynamis ilimis su veriyorum.
kabiz olmasin , pamukcuk olmasin diye.

ayy benim de yapmam lazim aslinda. cocuk 3 saatten fazla uyudu mu korkmaya basliyorum. 4 saat olmadan zorla kaldirip besliyorum
sonra uyumuyor huzursuzlugu artiyor.
saatlerce mizmizlanip uykusuzluktan resmen baygin dusuyor. sonra yine ben uyandiriyorum
kisir donguye giriyor.

cok deneyimsizimmm

K kahveyesil senin profil fotoda ki bebisini gordukce oglusumu gormus gibi oluyorum
senin ki bayan yanak
benim ki bay yanak

minnacik cene beyaz ten tombis yanak
besik kertmesi mi yapsak ki

Az önce dikişler kontrol ettim dış kısmı baya kaybolmuş ama vajina içine doğru Bi pütürlük var sivilce gibi şişmiş sanki bu normal mi böle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…