2016 Şubat Anneleri

Canım bişi soracağım sağdığın sütü nasıl saklıyorsun dolabamu koyuyorsun dışarıda mu kalıyor dışarıda kalıyorsa kaç saat kalabilir acaba ben hiç sağmadım bilmiyorum da

Bisey sorcam kizlar..biz gece emzirmesini ne zaman birakcaz..alti aylikken falanmi..daha once anne olmuslar tecrubeli iyi bilir :)

Bnde portakl gaz yapyo diye yemedm kaç kilo portakl dolpta curuyecek yiyorm artk her turlu gazı var
Valla canim oylede gazi var boylede :) ayrica bi kac emziren anne menusu baktim ondada portalak her sabah süt yazio . bakiosun sut sut urunleri gaz yapar dio. TutarsiZ yani

Kızlar konak sorunu olan var mı? Kızımın kasında olmuştu. Dr goturduk bize mustela konak önleyici şampuan ve bakım kremini önerdi aldık. Kullanıyoruz sanki daha çoğaldı gibi. Siz hangi şampuan kullanıyorsunuz. Daha öncede seba med kullaniyordum.

Canım konak ne oluyor

Çok kaka yapıyor demişsin ya, ne kdr çok
Ben perşembe akşam 54lü bez paketini yeni açmıştım. Bugün hiç bez bağlamadım, ona rağmen şu üç günde yarım paketten az kalmış. Yani iki güne 30 tane denebilir:/ ve bunları hep kakadan sebep değiştim, çok çişli değişeyim demedim hiç...
Normal mi bu kadar kaka yapması
Pişik derdimiz olmasa umrumda değil çok kaka yapması...

Canım bnm ki de çok kaka yapıyor. Aslında şanslıyız canım hadi yapmasa ne olacak varsın çok yapsınlar

Dün şikayet formu doldurdum ve ayNı şeyi yazdım. Herkes doktorlardan memnun. İyi doktorlar olabilir ama hastanedeki lakayıtlık almış başını gidiyor.
Bırak önceliği kendi saatinde giremiyorsun ki. Boşuna randevu alma telaşı.
Bir de sekreter saat kaç oldu nerdesin demez mi! Hslbuki kapıdaydım. Giren çıkmadığı için. Hoş orada olmayabilirdim. Kucağımda ayı dolmamış bebek vsr. Karnı açıkmış altını pisletmiş olabilir...
Neyse tavırlarından sebep daha gitmeyeceğim. Allah muhtaç etmesin :/

Canım bnm ki de çok kaka yapıyor. Aslında şanslıyız canım hadi yapmasa ne olacak varsın çok yapsınlar
Kabızolmasından çok daha iyi ama her pırt sesinde kaka yapması bizim pişiğe iyi gelmiyor.
O kadar dikkat etmeme ve bez değişmeme rağmen başımıza geldi, iyileşmesi için kaka yapöasın diye gözüne bakıyorum

Canım bizde de oluyor ama fazla değil. Her seferinde krem calısıyorum sebamed pişik önleyici kullanıyorum ben. O da zor tabi pişik olması. Bizimkisi de arada yeşil kaka yapıyor bnm de ona canıö sıkkın

Hala sehirdisinda annesinin yaninda olan varmi kizlar..ben sanirim cok bunaldim yaa..biliyorum kendi evime gidince cok aricam bu rahatligi ama esimden ayri olmak zorluyo , evimi ozledim galiba , kendi duzenimi ozledim...ailesiyle ayni sehirde yasayanlar cok sukretsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…