2016 Şubat Anneleri

Bisey sorcam kizlar..biz gece emzirmesini ne zaman birakcaz..alti aylikken falanmi..daha once anne olmuslar tecrubeli iyi bilir :)
Naptin sen ..ben oglumu 26 ay emzirdim..son zamanlarda birkerede olsa kalkardi...yani 6 ay hayali kurma he belki yatip uyur seninki ama bebisler emer gece gunduz

Benim 43. Gun bugn ama hala akıntı şeklinde kanama var bende kaçacak yer aryrm zaten daha agdaya gtcm bi taraftan çocuk Uyanırsa nasl.olcak tedrgnligi var
Hahaa..oyle uzuun uzadiya yapcani sanma..nasil olcak.kaşla göz arasinda sipsak olcak...

Naptin sen ..ben oglumu 26 ay emzirdim..son zamanlarda birkerede olsa kalkardi...yani 6 ay hayali kurma he belki yatip uyur seninki ama bebisler emer gece gunduz
26 aymıı. Masallah canım. Ise baslayınca gunduz sagıp sadece evde emzırınce sut azalıyormus sanırım, genelde arkadaslarım bu sorunu yasadıklarından 6 aydan fazla emzıren pek yok. Ben de ucretsız ızın alabılırsem eger 10 aya kadar kendım bakıcam, en azından 10 ay emzırırım dıye sevınıyodum

Benımkıde her emzırmedne once yanı uykudan kalkısında kakasını yapıyor. Hatta once memeyı almıyor suratı degısıyor anlıyorum kaka yapacagını. Bazen 7 kez yapıyor.

Kizlar bu arada emzirme taktigimi paylasmak istiyorum sizinle ...
15 - 20 dakika tek gogsu bosalttiktan sonra diger goguse geciyoruz...
Buradaki amac sonundaki yagli sutude almasi...
Eger doyduysa ikinci o kadar uzun surmuyo...
Bir sonraki emzirme saatinde ise son emzirilen gogusten basliyoruz...
Bazen anneler 5 dakka emzirip sut bastaki gibi fazla gelmiyo diye obur goguse geciyor cunku :)

Aynen been yemeklerme surekli az bisey kimyon atyrm ama nolur nolmaz diye portakallarida sabah skymda iciyim orda beni.beklyolar hamilelgmde ne.portakal yiyodm surekli
Valla ben iciorm canim. İhtiyacimiz var canim vitamine.

Canım bişi soracağım sağdığın sütü nasıl saklıyorsun dolabamu koyuyorsun dışarıda mu kalıyor dışarıda kalıyorsa kaç saat kalabilir acaba ben hiç sağmadım bilmiyorum da
Bızım ev sıcak oldugundan ben dolaba koyuyorum ama dısarıda 3 saat kadar bırakabılırsın. Dolaptan cıkarıp sıcak duya koyuyorum bıberonu

ama 6 saat aclık cok fazla. Ben 3.5 saatı gecırmemeye calısıyorum
Bizim doktor biraz fazla kişi tarafından tercih edilen iyi bir doktor ve bebekler bir aylık olduktan sonra terbiye edilmeye başlarlar gece 12-6 arası emZirilmez diyor ve sen gece acıkıyormusun uyurken o da emmeden uyumaya alışmalı diyor. Bana da fazla gibi geliyor ama uyanmıyorsa acıkmamış demektir canım yoksa ortalığı kaldırır uyanıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…