2016 Şubat Anneleri

Garip ama butun bebekler su siralar ayni seyleri yasiyor.. meme reddetmeler, konusunca gulmeler, el emmeler vs vs .. hadi hayirlisi bakalim daha neler bekliyor bizi :)

Zamane cocuklar bi degisik dimi.masallah ayni aydalar normal .iyi oluyo boyle gruplar paylasim icin..bu arada burda olup face grubumuzda olan kimse yok gibi..varda benmi bilmiyorum..bi edammm var

Canim haftada 2 bazen 3 kez veriyorum veverdiğim gunler tek versem olur mu ve sence ne kadar vermeliyim

salyasi ve tukurugu bana normal geliyordu ama komsu teyzeler oyle diyince acaba dedim
Sadece mama verdiğinde ardından 1 çay kaşığı su versen yeter canım çokda vermene gerek yok seni emiyor çünkü

Kızlar bebekler ellerini emecek korkmayın öyle tatlı emiyorlarki o eli yakalayıp benimde yiyesim geliyor
hem sadece el de degil agzına ne degerse ne girerse emecek benimki bazen battaniyeyi yakalıyor agzınada denk geldiyse onu bile emiyor. Araba giderken arabada cok cok emme sesi duyuyorum kenara çekip bakıyorum üzerine giydirdiğim kapişonlu sweatin yakasını yakalamış emiyor artık şansına agzına ne denk gelirse

Sağol cnm size de geçmiş olsun. Bizimde aynı 10 gün macrol kullandık geçmedi. Başka doktora gittik antibiyotik iğne verdi sulcid 10 tane yanlış yazmışım yukarda. Bugün kontrole götürdük eskiye göre bizimde azaldı. Yaklaşık 40 gündür öksürüğü var çok zormuş ya geçmek bilmedi. İyi dedi doktor. Burnunu açın devamlı başının altına yastık koyun dedi. Zamanla geçer öksürük dedi. İnşallah atlatırız. Çok zor oldu gerçekten.

Zamane cocuklar bi degisik dimi.masallah ayni aydalar normal .iyi oluyo boyle gruplar paylasim icin..bu arada burda olup face grubumuzda olan kimse yok gibi..varda benmi bilmiyorum..bi edammm var
Bizim face grubumuz mu var :) taa konunun başlarında vardı o grup mu ben katılım isteği yollamıştım kabul etmeme mevxusu vardı sanırım sonrada geri çektim isteği bende

Evet kadir tuğcu ilaç konusunda biraz temkinli davranıyor iyi de yapıyor açıkcası. 2-3 lökosit görülünce hemen antibiyotik veriliyor. Tabi bir de şu açıdan bakmak lazım annenin tutumuna göre de veriliyor olabilir, hadi hatrın kalmasın madem gibi bir tutumda olabilir.
Tabiki el kadar bebeklere ilaç verilmesi en son yapılması gereken şey oluyor.
Tutarsızlığını görmeme rağmen Arada göz atmıyor değilim
Sağlık ne halde :/ kesinlikle güveneceğimiz vicdanlı mümessil doktoru olmayan bir doktor bulmak çok önemli. İnşallah hiç ihtiyacımız olmadan grçiririz bu günlerimizi...

İyiki doğmuşş, iyi ki anne olmuşsun:)

Kızlar size bir şey soracağım Benim oğlumun ağzımın kenarları köpürüyor beni gören komşular su vermiyor musun diyorlar sizce su vermeye başlamalı mıyım

Neeeeyyyy. O köpükler susuzluk muymuş
Ee ben mama vermediğim halde köpürüyor benimki
Bana da gazını çıkarıyor dediler:/
Eşimde netten bakmış reflü mü acaba diye tutturmuştu
Ben pek takmamıştım

Garip ama butun bebekler su siralar ayni seyleri yasiyor.. meme reddetmeler, konusunca gulmeler, el emmeler vs vs .. hadi hayirlisi bakalim daha neler bekliyor bizi :)

Kızzzz niye garip bir durum olsun ki
Hepsi emsal bebeler bunlar, gelişimlerinin getirdiği şeyler yapıyorlar
Ay yarın öbür gün; ayağını emiyor diye sızlanıcaz

Sevgili anneler üç dört gündür gözlerim kan çanağı gibi
Önce sol gözümdü, sağ gözüm olmaya başlamıştı. Epey kanlanmış oda:/
Neden olabilir ki ?

Yorgunluk var eyvallah. Uykusuzluk da var tabi ama iki saat uykulu değilim sonuçta.

Napabilirim ki?

Atak haftasindayiz ya da hasta olacağız... Bugün çok yordu yavrum beni bir de sabah uyumustu heee :) uyumasa su anda buraya yazacak gram halim kalazdi her şeyden sıkıldı bugün iki dk ağlıyor iki dk gülüyor garibim anası gibi delirdi :)) zaten emmek istememe durumları vardi bugun memeye yaklaşınca dert yandı durdu :) ne derdi var bir ben anladım. Da 12. Haftada sanırım 12. Hafta atak zamanına denk geliyor (

Ev öyle bir karıştı kiii bavulu toplayıp anamgile kv gidesim var. Bugün telefonda oğlanın sesini kv dinlettim ben olsam dayanamaz gelirdim dedim :)) ya gelsin en azından biraz rahatlarim ben :) islerim var siz gelirseniz yakında dedi ise yaramadı. ( ayrıca evi daha geçen hafta temizledim 5 günde nasıl bu hale geldi anlamadım

Oyun halısı aldınız mi hanımlar alsam oyalanır mi acaba beni hiç bırakmıyor çünkü gündüz 1 saat ancak uyuyor yapışık bir şekilde akşam ediyoruz bu durumda olup bebeği halıda oynayan var mi

Oğlum 2 günde bambaşka bir bebek oldu. Kesinlikle kanepeye, ana kucağına hiç bir yere koyamıyorum. Devamlı ağlıyor. Kakası yeşil idi. Doktora gittik. Kulak ağrısı yok, pamukçuk yok. Gazı yok, kakası yok. Karnı tok. Adam da ne desin ' Karnı ağrıyordur.' dedi yolladı. 79 günlük daha eğer atakta ise daha önce hiç böyle çıldırmamıştı. Popomu koltuğa koyduğuma şükrediyorum.

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

bi sonraki asama ellerini izlemk olacak. hatta ellerini izlerken emmeye calisacakmis. ellerini taniyor iste suanda
Benim oğlumda aynı canım. Elini ağzından çekemiyorum. Basıyor çığlığı. Salyaları vardı 20 gündür ama iice arttı. Hatta bugün önlük taktım artık. Önü ıslanıyor. Herhalde dişlerden diye düşünüyorum. Çünkü alt damağını serçe parmağımla kaşıyınca çok mutlu oluyor. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…