Garip ama butun bebekler su siralar ayni seyleri yasiyor.. meme reddetmeler, konusunca gulmeler, el emmeler vs vs .. hadi hayirlisi bakalim daha neler bekliyor bizi :)
Sadece mama verdiğinde ardından 1 çay kaşığı su versen yeter canım çokda vermene gerek yok seni emiyor çünküCanim haftada 2 bazen 3 kez veriyorum veverdiğim gunler tek versem olur mu ve sence ne kadar vermeliyim
salyasi ve tukurugu bana normal geliyordu ama komsu teyzeler oyle diyince acaba dedim
bi sonraki asama ellerini izlemk olacak. hatta ellerini izlerken emmeye calisacakmis. ellerini taniyor iste suandaKızlar oğlum ellerini emmeye başladı sap sup acayip emiyor normal mi bu salyada akıtıyor ara sıra
Sağol cnm size de geçmiş olsun. Bizimde aynı 10 gün macrol kullandık geçmedi. Başka doktora gittik antibiyotik iğne verdi sulcid 10 tane yanlış yazmışım yukarda. Bugün kontrole götürdük eskiye göre bizimde azaldı. Yaklaşık 40 gündür öksürüğü var çok zormuş ya geçmek bilmedi. İyi dedi doktor. Burnunu açın devamlı başının altına yastık koyun dedi. Zamanla geçer öksürük dedi. İnşallah atlatırız. Çok zor oldu gerçekten.Canim gecmis olsun. Benim bebegim de bronsiyolit oldu. İlk 7 gun macrol surup kullandik. Kontrolde hala gecmemisti. Sonra 7 gun de amoklavin surup kullandik. Dr ilk gun gore cok iyi, sifir oksuruk olursa getirmeyin demosti. Hala ara ara oksuruyor gun icnde. Ama o zamankiler gibi degil. Henuz goturmedik belki yarin goturucez. Senim bengin nasil oldu
Hahahah herseyleri cok tatlı kuzucuklarınAynen öyle yapıyor benimki de elleri çok tatlı demek ki
Bizim face grubumuz mu var :) taa konunun başlarında vardı o grup mu ben katılım isteği yollamıştım kabul etmeme mevxusu vardı sanırım sonrada geri çektim isteği bendeZamane cocuklar bi degisik dimi.masallah ayni aydalar normal .iyi oluyo boyle gruplar paylasim icin..bu arada burda olup face grubumuzda olan kimse yok gibi..varda benmi bilmiyorum..biedammm var
Facede ki grubunuzun adı ne kiBizim face grubumuz mu var :) taa konunun başlarında vardı o grup mu ben katılım isteği yollamıştım kabul etmeme mevxusu vardı sanırım sonrada geri çektim isteği bende
Evet kadir tuğcu ilaç konusunda biraz temkinli davranıyor iyi de yapıyor açıkcası. 2-3 lökosit görülünce hemen antibiyotik veriliyor. Tabi bir de şu açıdan bakmak lazım annenin tutumuna göre de veriliyor olabilir, hadi hatrın kalmasın madem gibi bir tutumda olabilir.tabi bir acaba kalıyor insanın aklında ama ben yine de aşılar konusunda temkinliyim, elbette her anne baba çocuğu için en doğru olduğuna inandığı uygulamayı yaptırır. Allah çocuklarımıza sağlık versin.
bir de kadir tuğcu'yla ilgili yazdığın mesaj vardı ya canım bazı tutarsızlıkları olduğu konusunda seninle hemfikirim, kendisine fazlaca güvenen bir doktor sözünün üstüne söz kabul etmiyor. ben kadir tuğcu'nun tahlil sonuçlarını yorumlama ve antibiyotik kullanımı konusundaki tavrını beğeniyorum. o anlamda takip ediyorum sorulara verdiği cevapları, sana da tavsiye ederim, zaten içine sinmeyen şeyleri ayırt edersin söylediklerinden. ben istifade ettim en azından ilaçlar konusunda o yüzden öneriyorum.
Ayy bugün ben çok duygusalım ya
6 sene önce bugün anne oldum ben. Düşünüyorrum düşünüyorum eskilere daldım gittiiimm.
Hayatımın nasıl biranda degiştiği...
Davul çalsa uyanmazken iki ıhh ıhh sesiyle yataktan nasıl fırladığımı... Bu fırlamalar sonucu vertigoya yakalandığımı..
Uyusun diye gözünün içine bakarken, çok uyuduğunda da özleyip uyansın diye yanaklarıyla oynadığımı...
Altını degiştirirken ki acemiliğimi...
Her alt açışımda çiş içinde kaldığımı..
Arka arkaya 3.4 gece hiiç uyumadan saatlerce kucagında bebek ile ayakta pişpişleyerek sabah ettiğimi..
Hastayken başında oturur vaziyette uyuduğumu...
Sıcak çay içmeyi nasıl özlediğimi..
Hayatımdaki herşeyi,herkesi,eşimi biranda nasıl ikinci plana attığımı..
Düşünüp düşünüp duruyorum.
İyiki doğmuş oğlum
iyiki anne olmuşum
iyiki bütün bu karmaşık duyguları yaşamışım.
İyiki iyiki...
Kızlar size bir şey soracağım Benim oğlumun ağzımın kenarları köpürüyor beni gören komşular su vermiyor musun diyorlar sizce su vermeye başlamalı mıyım
Garip ama butun bebekler su siralar ayni seyleri yasiyor.. meme reddetmeler, konusunca gulmeler, el emmeler vs vs .. hadi hayirlisi bakalim daha neler bekliyor bizi :)
2016 ocak subat anneleriFacede ki grubunuzun adı ne ki
Sagol canımİyiki doğmuşş, iyi ki anne olmuşsun:)
Geçmiş olsun cnm. İhmal etme götür doktora. Bizim uzun sürdü. Belki basit bir öksürüktür sizin. İnşallah geçer çabukmisscaglayan bnm bebeğimde hastalandı öksürüyor
Benim oğlumda aynı canım. Elini ağzından çekemiyorum. Basıyor çığlığı. Salyaları vardı 20 gündür ama iice arttı. Hatta bugün önlük taktım artık. Önü ıslanıyor. Herhalde dişlerden diye düşünüyorum. Çünkü alt damağını serçe parmağımla kaşıyınca çok mutlu oluyor. ☺bi sonraki asama ellerini izlemk olacak. hatta ellerini izlerken emmeye calisacakmis. ellerini taniyor iste suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?