Sevgili anneler üç dört gündür gözlerim kan çanağı gibi
Önce sol gözümdü, sağ gözüm olmaya başlamıştı. Epey kanlanmış oda:/
Neden olabilir ki ?
Yorgunluk var eyvallah. Uykusuzluk da var tabi ama iki saat uykulu değilim sonuçta.
Napabilirim ki?
Sagol canım sonunda yaptı çok sevindim:)oh ya :)Umarim yapAr canim yaa. Kabizlik zor is. Ikınip duruyor kipkirmizi cikiyor. İnsan uzuluyor
artık ilgi çekmeye çalışıyorlar benimde çok hoşuma gidiyor annelik çok güzel bi şey:)Kizlar bi de benim oglum benim onunla hic durmadan konusmama cok alismis. 3-4 gundur ben telefonla ugrasirken mizir mizir aglama numarasi yapiyor bana ona bakip konusunca gulup sesler cikariyor duzenli olarak. Hatta su anda bile :) cok hosuma gidiyor :)
Ben haliyi ve yastigini makinede yıkadim canım. oyuncakları nemli bi bez ile silip havalandırdimilknurrr22 canım biz de dün bondigo serüven ormanı oyun halısını sipariş verdik de sen halıyı ve oyuncakları yıkadın mı, nasıl?
Oyun halısı ve oyuncakları ilk kullanımdan önce nasıl temizlenir kızlar ? Makineye atılıyo diyo gerçi ama oyuncakları neyle yıkıyım?
Bende damla damlatıyorumCanım ara ara bendede oluyor. Yorgunluk uykusuzluk tan deyip geçmesini bekliyorum. Çok şükür geçti. Geçmeseydi bi göz dr una gidecektim. soğuk suyla yüzünü yıkamak ve poşet çayı kaynar suya daldırıp çıkardıktan sonra ılınmasını bekleyip gözünün üstüne koymak fayda sağlayabilir.
hacisakir Beyaz kalip sabunu kullanıyorum çıkıyo lekeler.Bebeklerinizin lekeli(bez taşması sonucu) çamaşırlarını ne yapıyorsunuz? Lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz? Yıkadım hemen ama çıkmadı.
Mesajını okurken tam da o sırada kızımın köpükler gözüme çarptı. Bugün daha da çoktu. İki kağıt havluyu ıslak hale getirdi. Benim kayınvalide de hep su ver biraz deyip durur. Anne sütünde su olduğuna inanmıyor. Neyse sudan bir şey olmaz dedim ve 3 çay kaşığı verdim. Gülerek içti ama köpükler gitmedi. Bu su olayı ne olacak ya bu? Sıcaklarda verecek miyiz? Mama kullanmıyorum ama aklım karışıyor.Kızlar size bir şey soracağım Benim oğlumun ağzımın kenarları köpürüyor beni gören komşular su vermiyor musun diyorlar sizce su vermeye başlamalı mıyım
Canım ben kaka çıktığında soğuk su ile hemen yıkattırıyorum makineye atınca çıkıyor. Roxy kullanıyorum.Bebeklerinizin lekeli(bez taşması sonucu) çamaşırlarını ne yapıyorsunuz? Lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz? Yıkadım hemen ama çıkmadı.
Canım benim ilk oğlum Nisan doğumlu onada hiç mama vermedim. yazın sıcaklarda su veriyordum ona. Ama susuz kaldığı için degil serinlesin diye..Mesajını okurken tam da o sırada kızımın köpükler gözüme çarptı. Bugün daha da çoktu. İki kağıt havluyu ıslak hale getirdi. Benim kayınvalide de hep su ver biraz deyip durur. Anne sütünde su olduğuna inanmıyor. Neyse sudan bir şey olmaz dedim ve 3 çay kaşığı verdim. Gülerek içti ama köpükler gitmedi. Bu su olayı ne olacak ya bu? Sıcaklarda verecek miyiz? Mama kullanmıyorum ama aklım karışıyor.
Bir yerde okumuştum, işe yarıyor. Hemen sabun ile soğuk suda iyice çitiliyorum. Leknin çoğu geçiyor. Sonra da diğerleri ile makineye atıyorum. Beyazlarda çok az iz kalıyor.Bebeklerinizin lekeli(bez taşması sonucu) çamaşırlarını ne yapıyorsunuz? Lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz? Yıkadım hemen ama çıkmadı.
Ben sıcaklarda vermeyi düşünüyorum. Suyun bi zararı olmaz ki zaten az az verin bence sizde yazık günah benim içim el vermez o kadarına yani anne sütünde var diyip gecmeyeMesajını okurken tam da o sırada kızımın köpükler gözüme çarptı. Bugün daha da çoktu. İki kağıt havluyu ıslak hale getirdi. Benim kayınvalide de hep su ver biraz deyip durur. Anne sütünde su olduğuna inanmıyor. Neyse sudan bir şey olmaz dedim ve 3 çay kaşığı verdim. Gülerek içti ama köpükler gitmedi. Bu su olayı ne olacak ya bu? Sıcaklarda verecek miyiz? Mama kullanmıyorum ama aklım karışıyor.
Ay bende aynı dertten yakınıyodum 40ından beri. Oyun halısı hep vardı ama pek durmuyodu 10-15dk falan ama şu bi kaç gündür uzun uzun duruyo yani 1saat uzun dediğim sonra aliyorum biraz oyalıyorm emziriyorm tekrar koyuyorm biraz da olsa rahatlattı şimdi tutsa bide tam oyuncakları hepten oyalancak kıpır kıpır oldugu icin vuruyo hızlıca oyuncaklara elleriyle ayaklariyla bi tanesini gözüne kestiriyo onu izliyo:))))Oyun halısı aldınız mi hanımlar alsam oyalanır mi acaba beni hiç bırakmıyor çünkü gündüz 1 saat ancak uyuyor yapışık bir şekilde akşam ediyoruz bu durumda olup bebeği halıda oynayan var mi
Benim kp öpünce benimkide ağlıyo ama sakallardan sanırım. Yabancılıyo olabilir mi sürekli görüyo mu yani?? Nazarı falan mı değiyo acabaKızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak üzereyim
Canim oyun halisini denedin mi??Kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim kizim kucagimdan inmiyor ya ne kendime zaman ayira biliyorum ne uyuya biliyorum kucagimda uyumak istiyor yerine birakiyorum yine uyaniryor besiginde uyutoyprum uyumuyor of ya cok yorgunum
Surekli goruyo canım biyigi battı heralde blmyrm ki ama öyle bi ağladı ki morardi nefesi kesildi zor sakinleştiBenim kp öpünce benimkide ağlıyo ama sakallardan sanırım. Yabancılıyo olabilir mi sürekli görüyo mu yani?? Nazarı falan mı değiyo acaba
Yok cnm gaz olmaz.bir tek limon gaz yapabilir onu da az kullanirsin.hasta olma luksumuz yok bizim bir an once toparlanmk gerekiyor.kadin evi direği cidden.hele bebek varsa hasta yatamiyosun ev elden gidiyor.bir de bebek..yemektr iştir mecbursun toplanmaya.off kadin olmk zor vesselamÇok şey denerim ama gazdan korkuyorum Can'ım inan ama artık dayanamıyorum ne olursa olsun. Herşeyi yapıcam
Aa atak haftasını ilk defa duydum şimdi netten baktım biraz. Bugun benimki de bi keyifsizdi öyle cıglıklar atıp kıyametleri koparmadı ama aglasam mı uyusam mı arasındaydı hep hasta mı olcak acaba dedim dediginiz atak haftasından kaynaklanıyo olabilir mi?? İnşallah öyledir , hasta olmasınnnnnAtak haftasindayiz ya da hasta olacağız... Bugün çok yordu yavrum beni bir de sabah uyumustu heee :) uyumasa su anda buraya yazacak gram halim kalazdiher şeyden sıkıldı bugün iki dk ağlıyor iki dk gülüyor garibim anası gibi delirdi :)) zaten emmek istememe durumları vardi bugun memeye yaklaşınca dert yandı durdu :) ne derdi var bir ben anladım. Da 12. Haftada sanırım 12. Hafta atak zamanına denk geliyor (
Ev öyle bir karıştı kiii bavulu toplayıp anamgile kv gidesim var. Bugün telefonda oğlanın sesini kv dinlettim ben olsam dayanamaz gelirdim dedim :)) ya gelsin en azından biraz rahatlarim ben :) islerim var siz gelirseniz yakında dediise yaramadı. ( ayrıca evi daha geçen hafta temizledim 5 günde nasıl bu hale geldi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?