- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Kizlar yataga koyuo bule uykuya dalan veya yatakta uyumaya baslayan bebeği olan var mi.kac gecedir deniyorum ama aglamaktan apartman inliyor hemen kucağıma alıyorum mecbur.sizler ne alemdesiniz uyku eğitimi konusunda. ilerde bensiz uyumamasindan korkuyorum
Bende bondigo var canim gayet guzel tavsiye ederim
Ya kızlar bu arada aranızda tatil planı yapan var mı yaptıysanız hangi ay gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım biraz daha büyüsün istiyorum.
kızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Kizlar bugun 4 mayis evlilik yildonumum :)3 yil oldu evleneli,2 cocuk sigdirdik su 3 yila,biraz acele etmis olabiliriz ama cok sukur simdi dusunuyorumda onlarsiz ev ne kadar bos.Onlarin aglamalari,gulmeleri sesleri evimizi senlendiriyo.Allah kimsenin yuvasindan huzuru eksik etmesin
Burası iyi oluyor gerçekten insan kendi yaşadıklarını başkalarının da yaşadığını görünce normal o zaman deyip rahatlıyor.Benimki de emmeyi azalttı 3 gundur. Sol göğsümde bir sızı, bir halsizlik hali.baktım ki beze oluşmuş. Ah Be oğlum ahhh cektirme artık annene.
Benimki de öyle cnm. Uzanmalar tutmalar yok daha
Kuzum benim. Maşallah ona.inşallah daha iyi olacak annesi.
Canım ben de dünya kadar şey denedim süt için tek fark eden ısırgan otu çayı oldu.gerçekten artırdı fakat onu içtiğim günler bebeğim huysuzlaştı doktora sordum alakası yoktur denk gelmiştir daha çok iç dedi.Ebebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor
Bizimki de pek eli açık olacak neredeyse doğduğu günden beri eli açık ama tutmuyor çok ilginç. Hepsi bir değişik bu çocukların kafama takmamaya karar verdim artık. Canı ne zaman isterse o zaman tutsun.
Kıızzz bizimki de pinti olacakmış
Eli yumruk halde. Uyurken açılmasa fiziksel bir kusur var sanıcam. Daha bi kere gözü açıkken elimi tutmuşluğu yok
İşte uyku sersemi veya gaz sancısı çekerken
Kısların elini tuttuğunda hatırlatıcam bunları
Sagol canim Allah razi olsunAhh canım sorma, uyku eğitimini vermek çok zor, yavrucum çatlayana kadar ağlıcak nerdeyse, hoopp kucağa alıyorum, dayanamıyorum, ya doyunca ana kucağında hafif sallamayla uyuyo ya da memedekendi kendine uyuyan çocuk süper bişey, ilerde bizimkiler de öyle olur umarım
Canım ben de almıştım ya, benim kuz sırtüstü yatmayı pek sevmiyor, max 10 15 dk duruyor, hemen ağlıyor, henüz oyuncaklara uzanamıyor
Yok canım maalesef bu yaz tatil zor, hem maddi açıdan hem de cesaret edemem ben, daha küçük
Evet, gidilmesi gerek, aşı yok, kontrol var, benim için de tetanos aşısı var, ptesi gitcez
Yavrucuklarınla nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara canım, biz de eylülde 3 yılı doldurup 4e gircez, bizim ilk çocuk
Benim sutum zaten ucu ucuna yetiyor bebege :) tutarsam eger cok azalir.O yuzden tutamicam.Zaten 3 senedir ramazanlarda ya hamileyim ya emziriyorum o yuzden tutamiyorumEmziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?
Daha zamanın var sakın hemen sezeryana gün alma canım ayrıca 40 hafta dolsa bile 10 gün daha toleransı var bebeğinin benimki gibi kafasını çevirir bence senin bebeğindeÇok teşekkür ederim :)
Canim sokta maltana satiliyor birbucuk tl falan ondan al ben icince ise yariyor bi dene istersenEbebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor
Canim bizimde basimiza geldi, koltuktan yuvarlandi Allahtan birsey olmadi, benimde icim ciz etti etkisi belki bir hafta gecmedi ama iste suan iyi pasam.. Allahim onu tum kotuluklerden ve kazalardan korusun ve tum bebekleri ayni zamanda.. Sende cok yipratma kendini, kafasinin ustune dusmediyse cok endiselenme.. kiz kardesim mutfak tezgahindan kafasi ustune cakilmisti, hic birsey olmadi.. bebekler bizden daha saglam anlasilan :)İnsan hiç kendi kendine felaketi çağırır mı
Ben çağırdım
Günlerdir aklımda içimde bi korku ya bu çocuk düşerse ya istemeden farketmeden düşürürsem diye
Evet biliyorum düşe kalka büyüyecekler ama simdi degil daha çok küçük diye diye bunlari kafamda düşünmemeye çalıştım ama olmadı
Hemde benim ihmalim
Nasıl döndü nasıl düştü aklım almıyor
O an yaşadığım şok anlatılır gibi değil zaten
Şimdi de nasil boyle sonuclanabilecegini dusunemedim diye vicdanim rahat birakmiyo beni içimdeki ses susmuyor
Daha zamanın var sakın hemen sezeryana gün alma canım ayrıca 40 hafta dolsa bile 10 gün daha toleransı var bebeğinin benimki gibi kafasını çevirir bence senin bebeğinde
Ay bende alıcaktım indirim kuponumuz var 11 mayısa kadar geçerli almayayım ozaman banada annem naturpy emziren anne çayı almış eczaneden o biraz işe yaradı gibi geliyor canım humana iciyorum normalde ama malum 30tl olunca insanın içi acıyorEbebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor
Yaa aynen bende agustos ve eylul gibi dusunuyorum 6 ayimizi doldurmus olucaz o zaman.. suan icin cok ufak usutur filan o yuzden ben pek denize sokma taraftari degildim zaten.. Ne kaldiki sunun surasinda uc aycik beklicez :)Galiba son oluyor. Bana ikinciyi vururken 3.için mayısta el bebeğin aşısı yok ama sana aşı yapıcaz demişti.
2.ay aşısı için gittiğimizde birley demedi ama. Ben gitmeden sorucam napılacağını.
Ay bir de size kan tahlili yaptı mı? Lohusa takibi için yapılması gerekiyor.
Bana sadece hemogram yaptı. Biyokimya yapmadı. Bu gidişimizde kapsamlı isteyeceğim. Vitamin falan ...
Belki de önlem için demiştir.
Biz zaten deniz tatili adı altında gidyoruz ama eşim sevmediği için kültür tatili oluyor bizim için :)
Ama biZ ana oğul denizde takılırız bence
Selam. Canım benim ultrasonda nasıldı hatırlamıyorum ama doğum sırasındaki kontrollerde dönüktü ve dönmesini bekleyeceklerni kendi aralarında konultuklarını duymuştum.
Sonunda yüzü olması gereken yöbe döndü.
Bir başka doktora da görün istersen.
Ancak o şekilde emin olanilrisin
Canim benim bebegim donmustu ama kanala girmemisti.. sonra kanala soktu ebeler sagolsunlar ama bu sefer kafasi yan donmeliydi onuda hallettiler.. sonra doktorum geldi normal dogumla kucagima aldim veleti :) Cok ugrastilar ama anne psikolojiside cok onemli, korkup telaslanmamak lazim yoksa normal dogum yalan olurİnşallah
Ben de planlı sezeryan olmasın sancı başkasın durumavakalım olmadı o esnada sezeryana dönelim diye düşünüyorum
Canım ben de dünya kadar şey denedim süt için tek fark eden ısırgan otu çayı oldu.gerçekten artırdı fakat onu içtiğim günler bebeğim huysuzlaştı doktora sordum alakası yoktur denk gelmiştir daha çok iç dedi.
Canim benim bebegim donmustu ama kanala girmemisti.. sonra kanala soktu ebeler sagolsunlar ama bu sefer kafasi yan donmeliydi onuda hallettiler.. sonra doktorum geldi normal dogumla kucagima aldim veleti :) Cok ugrastilar ama anne psikolojiside cok onemli, korkup telaslanmamak lazim yoksa normal dogum yalan olurBiz gule oynaya doguma girdik ve kolay bir dogum yasadim Allahtan :)
Kızlar bugünkü konumuz tatil sanırsamYaa aynen bende agustos ve eylul gibi dusunuyorum 6 ayimizi doldurmus olucaz o zaman.. suan icin cok ufak usutur filan o yuzden ben pek denize sokma taraftari degildim zaten.. Ne kaldiki sunun surasinda uc aycik beklicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?