- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
Benimki de izlemiyor. Elinin farkına vardığından da şüpheliyimKızlar benim bebis ellerini ağzına götürüyor ama hiç izlediğini incelediginı görmedim daha. hepinizin bebislerı ellerini inceliyor mu?

Haa ama açken emecek birşey bulamayınca ağzına sokuyor

Tüm bebekler aynı hafta aynı şeyi yapacak diyr birşey yok. Bizimkiler gerden gidiyor demek ki

Eldivenlerden neredeyse 25günlükken kurtuldukKızlar eldivenlerinizden kurtuldunuz mu?

Biri gelince panilliyor eldiven takmak istiyordu hatırları kalmasın diye takıyordum Birde çok soğuklarda banyo yaptırıp yatırdığında taktım bir kaç kez

Üst baş giyinmeyi herkes kendi evine göre ayarlıyor ama eldiven konusunda gerek yok bence. Eldivensiz olmasına rağmen hala dokunma temas etme duyusu yok

Güya lojmanlarda daha çok yalarlarvalla ben üşüyorsam o hayli hayli üşüyordur
lojmandayız ve merkezi sistem 2 aydır kömür bitti meb bize kömür vermedi
ısıtıcı ile duruyoruz oda havayı kurutuyor, resmen yatak odasında yaşadık
merkezdeki ofis doğalgazlı 1 hafta oraya kaçtık ama geliş gidiş sıkıntı geri geldik
seneye ofisteki evde kalcam olmuyor böyle erkenden kalorifer kapatmalar
ben altına patıklı pantolon üstüne tulum giydiriyorum bazen de çorap giydiriyorum ev cok soğuk
ama dediğin gibi erkek sıcağa gelemez ama endişe etmeden de olmuyor :)
canım ya sessizliğe alıştılar mı gürültü korkunc geliyor
ben bile sessizliğe alıştım iki kalabalık misafir gelse sıkılıyorum, batıyor bana
bebeğim malesef hassas diyeceksin başka çaresi yok
tekrar düzeni oturur beğeninin merak etme
gelen misafirleride kırmadan durumu anlat en azından çok kalabalık gelmesiler yetişemiyorum de
işte onu bende yapıcam, dün deli gibi gülüyordu tlf kaldırıyorum susuyor
babası en son telefonu aldı kenara koydu öyle muhabet ettiler
ses var görüntü yok![]()
elleri zaten göz hızzasına gelecek kadar uzamıyor o yüzden incelemesi için biraz daha zaman var bence
ohoooo :) biz 1 aylıkken attık eldivenleri şapkaları
ellerini yalayıp sallıyor elleri buz gibi oluyor ama yapacak birşey yok eldivenler fooraaa :)

Valla benden iyi poz veriyor, ön kaneranın içine içine bakıyor

Bu E.A.S.Y deki your time hiç bana gelmiyor.biz Sleep te takılıyoruz![]()