2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabaklara bakıyorum da ne kadar az ben bi salata yapıyorum 2 3 domates salatalık marul pırasa yağ tuz sirke nar ekşisi yani sadece salata bile sizin tüm günkü yemeklerden fazla kalori

kızlar sayenizde düzenli beslenmeye başladım bir gram vermesem de sağlıklı besleniyorum iyice salmıştım son zamanlarda. sütüm bile azalmaya başlamıştı toparlıyorum çok şükür

kızlar sayenizde düzenli beslenmeye başladım bir gram vermesem de sağlıklı besleniyorum iyice salmıştım son zamanlarda. sütüm bile azalmaya başlamıştı toparlıyorum çok şükür
Canim bende oyleydim.bu diyet degilde daha saglikli beslenmeye donustu.ara ogunlerimi ana ogunlerimi kacirmamaya calisiyorum daha saglikli seyler yemeye basladim.daha kaliteli sutumuz olacak boylelikle :)

Tabaklara bakıyorum da ne kadar az ben bi salata yapıyorum 2 3 domates salatalık marul pırasa yağ tuz sirke nar ekşisi yani sadece salata bile sizin tüm günkü yemeklerden fazla kalori
Porsiyonunu daha az tutabilirsin.tuzdan biranda vazgecmek cok zor olabilir ama yavas yavas azaltabilirsin.farkli salatalar yaparsan salatadan da bikmazsin :)

Kızlar rahatsızlığımdan giremedim kaç gündür ama hala devam diyete bir gram verdimmi hayır !!!!!!

Porsiyonunu daha az tutabilirsin.tuzdan biranda vazgecmek cok zor olabilir ama yavas yavas azaltabilirsin.farkli salatalar yaparsan salatadan da bikmazsin :)
Salatadan bıkmam zaten de benim salatalar bile çok oluyor :/ bakalım pazartesiye de az kaldı grup birincisi kim olacak birinci olamasam da yerimde sayan da olmak istemiyorum ama faaliyet yok

Salatadan bıkmam zaten de benim salatalar bile çok oluyor :/ bakalım pazartesiye de az kaldı grup birincisi kim olacak birinci olamasam da yerimde sayan da olmak istemiyorum ama faaliyet yok
2 gundur bendende pek birsey gitmiyo.keske pazar gunlu kilomu baz alsaydim boyle kilo vermemis gibi goruncem

Bennde bi gun verdim 2 gun aldim ne anladim bundan yaaaa kizlar ben hic adet olmadim daha acaba olursam verir miyim ki

Doktora gitmeli miyim acaba nasil olucam
hayır canım doktorun yapabileceği bişey değil insanın doğası bu, 40da olanda var 8 ay sonra oldu eltim. Sen stres yapma yeni doğum yapmış bir annesin tadını çıkar bence

Bennde bi gun verdim 2 gun aldim ne anladim bundan yaaaa kizlar ben hic adet olmadim daha acaba olursam verir miyim ki
Bende olmadim daha ya.olsak daha cabuk veririz kilolari ama iste olsak bir dert olmasak ayri dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…