2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin kizlar.sabah ilik limon suyum icildi.egzersiz yapildi az oncede kahvaltimi yaptim.
Bu sabah -300 gr daha gitmis :) pazar gununden itibaren 1.600 gr vermis oldum
Ay masallah kiz ben aliyom sanki anlamadim gitti tarti da yeni ama yerini degistirdikce kilom da degisiyo bi tarafta ayni gozukuyorum diger tarafta 1 kg vermis gozukuyom. Senin uyguladigin herseyi bilmek istiyorum herseyiiii nefes alisina kadar yaz ben de aynisini yapicaaam :))

Bende olmadim daha ya.olsak daha cabuk veririz kilolari ama iste olsak bir dert olmasak ayri dert

Ya ben de 25 ekimde goreve baslicam. Cok az kiyaafetim var olan. Simdi olsam da giden gitse ya ona gore kiyafet alirim ya da almam o yuzden olmak istiyom. Bide ben hamilelikte cook odem toplamistim sonra bi anda verdim hepsini acaba simdi de siskinlikten mi diyom aman ne bileyim bi eski kilomuza kavussaydik :))

Canim hep ayni yerde tartil o zaman anlayamazsin ne kadar verdigini.zemin farkindan dolayi bazen oluyo oyle seyler.ben hep ayni yerde tartildigim biliyorum gr olarak.

Valla ne yaptigimi biliyosun aslinda burda hep paylasiyorum yedigimi,yaptiklarimi.Valla sizden gizli birsey yapmiyorum

Canim pazartesiden sayarsak bende 600 gr verdim.yuruyus+egzersiz yapiyorum.ve kacamak yapmadan bitiriyorum gunu.sen neler yapiyosun?
Kahvaltıda yediğim az biraz helva dışında tatlı yemiyorum bir geçen gün azıcık kek yedim o kadar. 2 gündür sabah egzersiz yapıyorum bugün az yaptım 15 dk. Her gün öğlen oğlumu almaya giderken yokuş çıkıyorum kucağımda bebisle.3 lt su içiyorum 1-2 bardak rezene 1 fincan nescafe. Akşamları oldum olası ekmek yemem zaten hele pilav makarna varsa asla. Ara öğünlere çok dikkat edemiyorum çoğu zaman yapmıyorum hatta koşuşturmaktan. Öğlenleri her zaman yemek yemiyorum Nestle yada yulaf ezmesi yiyorum akşam en geç 6 da yemek yemiş oluyorum ve ondan sonra sıvı alımı dışında hiç bir şey yemiyorum

kızlar evimde değilim ya herşey birbirine girdi. bu hafta kilo almazsam iyi. akşam 8 de yemek yiyorum mecburen. neyse ki bu hafta topikte izinliyim :)))

Canim belki birden gidecektir.benim iki gun sabitleniyo mesela sonra birden fazla gitmis gorunuyo.bilemedim yani simdi gayette guzel besleniyomussun

Biraz bunye meselesi biraz da ben kacamak yapiyom ondan galiba :)) tamam canim hep ayni yerde tartilayim

2 gundur bendende pek birsey gitmiyo.keske pazar gunlu kilomu baz alsaydim boyle kilo vermemis gibi goruncem
her saniye de canım bi şey istiyo dün akşam buraya bakıyorum burnuma kadayıf kokusu geldi eşime dedim bakma yemek sayfalarına diyor hamileyken bile bi şey istemedin sen noluyo sana canım diyor adam sağlığımdan şüphe eder oldu

Sabah kalkınca detoks içtim sonra domates salatalık tereyağ peynir yumurta zeytin pekmez 2 dilim kepek ekmeği ve 2 bardak çayla kahvaltı yaptım şimdi de rezene icicem yanında yulaf bisküvi yiyebilirim sanki acıktım :/

Canim belki birden gidecektir.benim iki gun sabitleniyo mesela sonra birden fazla gitmis gorunuyo.bilemedim yani simdi gayette guzel besleniyomussun
Diyetisyen ve spora giden bir arkadaşım vardı. Ona bazen kilo vermenin duracağını yada alıp verebileceğini söylemişti doktoru. Hemen vermeyi beklemiyorum zaten kendimide çok zorlamiyorum sütüm etkilenmeden bu süreci atlatmaya çalışıyorum. 1sene içinde veririm herhalde

Ya iste insan dikkat edince oyle oluyo.benimde normalde yemeyecegim seyler geliyo aklima :)) Ama nedendir bilmiyorum bir baska azimliyim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…