2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin kizlar.sabah ilik limon suyum icildi.egzersiz yapildi az oncede kahvaltimi yaptim.
Bu sabah -300 gr daha gitmis :) pazar gununden itibaren 1.600 gr vermis oldum
Ya ben sabitim bir gram bile vermemişim sinirlerim çok bozuk

Öğlen 1 kase nesfit içine 2 incir birazda kuru üzüm kattim bu kez

Aksam yemegi;1 kase yogurt corbasi,3 kofte
Bugun 1 kilo kofte yogurunca pek vaktim kalmadi sadece corba yapabildim iki ogunumde kofte oldu

Aksam yemegi;1 kase yogurt corbasi,3 kofte
Bugun 1 kilo kofte yogurunca pek vaktim kalmadi sadece corba yapabildim iki ogunumde kofte oldu

Canım sen akşam yemeği yedin mi

Birde Bu Detoks suyu sütünüzu etkiledi mi kizlar

Birde Bu Detoks suyu sütünüzu etkiledi mi kizlar
Etkilemedi canim.nane birkac yaprak koyuyorum.bu sekilde beslenmenin sutumde hicbir kotu etkisi olmadiginj gordum.aksine daha iyi oldu.sutun kalitesjnin arttigini dusunuyorum.cunku cok duzenli ve herseyden yemeye basladim :)

Diyete dewam kızlar ben takip ettim ama yazamadim bugün gusel diyetime yine uygun besledim yürüyüş olarak kızımi oglusu parka götürdüm stresimide attım

Canım detoksa kaç gün devam edeceğiz? Ben yeşil elma limon salatalık kabuk tarçın nane ve maydanoz koydum
Canim valla gunu varmi bilmiyorum.ben pazar gununden beri 2 kez yapamadim.unutmadigim surece yapicam iste.ama gercekten ise yariyo insan hissediyo gercekten

Diyete dewam kızlar ben takip ettim ama yazamadim bugün gusel diyetime yine uygun besledim yürüyüş olarak kızımi oglusu parka götürdüm stresimide attım
Kiz sen nerelerdesin yaa dedim kizlarin diyet hevesi gecti herhalde :)

Kiz sen nerelerdesin yaa dedim kizlarin diyet hevesi gecti herhalde :)
Ya valla pazrtesi can sıkıntısı ile basladim böyle geçti 1 hafta canım ya Keyfim duzelmesi sürdü biraz

Canim valla gunu varmi bilmiyorum.ben pazar gununden beri 2 kez yapamadim.unutmadigim surece yapicam iste.ama gercekten ise yariyo insan hissediyo gercekten
Detoksa için süre var diye biliyorum canım onu araştıralım da ben de iki gündür yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…