2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah kahvaltı 2 domates 1 salatalık yumurta 7zeytin yarım yağlı peynir ve iki dilim kepek ekmeğiyle yapıldı. Detoksu aç karna ve tok karna içtim. Biraz önce de içtim ara öğün yerine :/ şimdi de öğle yemeği olarak bir porsiyon nesfit ve üzüm yiyorum.

Sabah;domates salatalik beyaz peynir kadar 1 yumurta yedim.cok az cikolata yedim.evde degilim bu haftasonu bakalim nasil yapicam

Bu arada dun cok fena bir kacamagim oldu.aksam 9 bucukta 1 dilim pasta yedim.dogum gunumde yemezsen olmazdi :)

Sabah;domates salatalik beyaz peynir kadar 1 yumurta yedim.cok az cikolata yedim.evde degilim bu haftasonu bakalim nasil yapicam

Bu arada dun cok fena bir kacamagim oldu.aksam 9 bucukta 1 dilim pasta yedim.dogum gunumde yemezsen olmazdi :)
Sen doğum gününde yemişsin ben normal günde yedim ya :'( bu arada nice mutlu sağlıklı yaşlara canım

Oglen nohut yemegi,birkac kasik pirinc pilavi,salata yedim

Kızlar merhaba temmuz annesiyim 92 kilo ile doğuma gırdım son aylar çok kilo aldım şuan 74 kiloyum hedefim 67 hamile kaldığım kilom ( birde göbek gitsin sıkılaşsın diye neler yapabiliriz ?

Yarın mi tartılma günümüz ben bugun dayanamadim tartildim

Kızlar merhaba temmuz annesiyim 92 kilo ile doğuma gırdım son aylar çok kilo aldım şuan 74 kiloyum hedefim 67 hamile kaldığım kilom ( birde göbek gitsin sıkılaşsın diye neler yapabiliriz ?
Canim karin egzersizi sart.hergun 10 15 dk gunun farkli saatlerinde 2 kez yapsan yavas yavas etkiyi gorursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…