2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bende bir ara oyleydim 65 den dusemiyodum 64 kusurlere iniyodum birkacgun sonra yine 65 oluyodum.baslama sebebimde bu zaten :) bugun daha tartilmadim kizim mememden ayrilirsa eger gidip tartilicam

Anaaa kiz sen seymissin ya benim jeton yeni dustu.asureci baci

Günaydın kızlar
Birkaç gündür yazamadım. Bu sabah 20 dk egzersiz yaptım. Sezaryenliyim ama karın egzersizlerine yavaştan başladım artık. Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta,biraz beyaz peynir, biraz kaşar 4 tane zeytin , 1 bardak rezene çayı,ekmek yerine iki tane küçük poğaça

Gunaydin canim yoktun kac gundur.nasil gidiyo :)

Ay bende bir ara oyleydim 65 den dusemiyodum 64 kusurlere iniyodum birkacgun sonra yine 65 oluyodum.baslama sebebimde bu zaten :) bugun daha tartilmadim kizim mememden ayrilirsa eger gidip tartilicam
Nefret ettim kız 65ten doğumdan beri bu kilodayım, tartılınca haber ver bakayım ne kadar olmuşsun merak ettim :)

Buarada bir sudan bahsediliyor ne işe yarıyor kızlar bir de nasıl yapılıyor

Pişman misin bacım
Az önce yarım çikolata yedim çok pismanim
Hangi birine pişman olayım yemekte yediğim böreklere mi tatlılara mı yoksa yemek sonrası çayın yanında yediğim bisküvi ceviz fındık çekirdeklere mi yoksa meyvelere mi yoksa kahveyle yediğim çikolatalara? Hangi birine pişman olayim

Bacim seninki fena olmus eski sayfalari kapat tertemiz bir sayfa ac onune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…