Kuzucum daha ne olsun.normalde ayda 2 kilo normal deniliyo :)Ben kilo yavas veriyorum sanirim 62 idim simdi 60 olmuşum 2 haftada . Ay tutamıyorum bogazimi ben.
Hedef 50
Ay bende bir ara oyleydim 65 den dusemiyodum 64 kusurlere iniyodum birkacgun sonra yine 65 oluyodum.baslama sebebimde bu zaten :) bugun daha tartilmadim kizim mememden ayrilirsa eger gidip tartilicamBen geldim kızlar dün aşuremi yiyerek tontiş günlere veda ettim bugünden itibaren inşallah başlıyorumtartıldım 63.9 ama birkaç gün önce 65dim buaralar istikrarlı kilom 65 neyse kahvaltıda haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık yedim az da ekmek yedim ben birden kesmek istemiyorum yavaş yavaş inşallah olacak haydi gazamız mübarek olsun :)
Anaaa kiz sen seymissin ya benim jeton yeni dustu.asureci baciBen geldim kızlar dün aşuremi yiyerek tontiş günlere veda ettim bugünden itibaren inşallah başlıyorumtartıldım 63.9 ama birkaç gün önce 65dim buaralar istikrarlı kilom 65 neyse kahvaltıda haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık yedim az da ekmek yedim ben birden kesmek istemiyorum yavaş yavaş inşallah olacak haydi gazamız mübarek olsun :)
Her akşam idili uyutup 2 Magnum yiom 1 haftadırVe eminim ki sen yemeyeceksin :) dunde esim magnum alip gelmis onceki gunde cips almisti amaaaa yemedim :) azimliyim yemeyecegimmmm
Neeee hemide 2 tane ben sokkkHer akşam idili uyutup 2 Magnum yiom 1 haftadır
Her akşam idili uyutup 2 Magnum yiom 1 haftadır
Gunaydin canim yoktun kac gundur.nasil gidiyo :)Günaydın kızlar
Birkaç gündür yazamadım. Bu sabah 20 dk egzersiz yaptım. Sezaryenliyim ama karın egzersizlerine yavaştan başladım artık. Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta,biraz beyaz peynir, biraz kaşar 4 tane zeytin , 1 bardak rezene çayı,ekmek yerine iki tane küçük poğaça
Nefret ettim kız 65ten doğumdan beri bu kilodayım, tartılınca haber ver bakayım ne kadar olmuşsun merak ettim :)Ay bende bir ara oyleydim 65 den dusemiyodum 64 kusurlere iniyodum birkacgun sonra yine 65 oluyodum.baslama sebebimde bu zaten :) bugun daha tartilmadim kizim mememden ayrilirsa eger gidip tartilicam
Anaaa kiz sen seymissin ya benim jeton yeni dustu.asureci baci
Hangi birine pişman olayım yemekte yediğim böreklere mi tatlılara mı yoksa yemek sonrası çayın yanında yediğim bisküvi ceviz fındık çekirdeklere mi yoksa meyvelere mi yoksa kahveyle yediğim çikolatalara? Hangi birine pişman olayimPişman misin bacım
Az önce yarım çikolata yedim çok pismanim
Ben erdemli değilim demek ki hiç pişmanlık hissedemedim
Aynen ben de kucuklerinden aldım az kalori olsun diye ama bi yiyişte 2 3 tane yiyorumHer akşam idili uyutup 2 Magnum yiom 1 haftadır
62.8 canim dunde ayniydim bugunde ayni :))Nefret ettim kız 65ten doğumdan beri bu kilodayım, tartılınca haber ver bakayım ne kadar olmuşsun merak ettim :)
Bacim seninki fena olmus eski sayfalari kapat tertemiz bir sayfa ac onuneHangi birine pişman olayım yemekte yediğim böreklere mi tatlılara mı yoksa yemek sonrası çayın yanında yediğim bisküvi ceviz fındık çekirdeklere mi yoksa meyvelere mi yoksa kahveyle yediğim çikolatalara? Hangi birine pişman olayim
Yer fistiklisi varmis canim magnumun gecen esim almis demistim ya.oni aksam yemedim ama ertesi gune ara ogun yaptim.200 kusur kaloriydi :)Aynen ben de kucuklerinden aldım az kalori olsun diye ama bi yiyişte 2 3 tane yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?