Tabiki sayilir yatmiyosun ya sonucta :)Kesinlikle canım ben sporu artttrcm kış temizliğine bşladım sayılırmı
Canim kontrollu ve daha az kalorili yemek yaparsan minimuma indirmis olursun.misafir olayi zor.bende haftasonlari anneme kayinvalideme gidince diyetin disina cikiyorum.dikkat ediyorum diyemiyorum da.hemen sen emziriyosun ye bol bol diyolar.halbuki eskisine gore cok daha saglikli besleniyorumBen dün akşam 9.30 gibi akşam yemeği yedim misafir şehir dışından gelince o saate kaldı :/ bu sabah da kahvaltım doluyduakşama da misafirim var :/ geçen hafta giden 1.5 kilo misliyle gelmezse geri iyidir
Cok az yap bari kiz yazik adama :) onu da ayarlamasi zor dimi.azar azar da koysan koca tencere oluyoKızlar aşure istiyor eşim ama yaparsam kesin kilo alırım yapmayacağımm
Ayne ya baktı yapmıyorum şekerpare dedi onu da çabuk bitsin diye yarım ölçü yaptım. Şu an evde 1 tepsi şekerpare yatıyorCok az yap bari kiz yazik adama :) onu da ayarlamasi zor dimi.azar azar da koysan koca tencere oluyo
Ve eminim ki sen yemeyeceksin :) dunde esim magnum alip gelmis onceki gunde cips almisti amaaaa yemedim :) azimliyim yemeyecegimmmmAyne ya baktı yapmıyorum şekerpare dedi onu da çabuk bitsin diye yarım ölçü yaptım. Şu an evde 1 tepsi şekerpare yatıyor
Bu eşler kilolarımıza dost resmenVe eminim ki sen yemeyeceksin :) dunde esim magnum alip gelmis onceki gunde cips almisti amaaaa yemedim :) azimliyim yemeyecegimmmm
Sorma sorma sozde dostluk ama onlarinkiBu eşler kilolarımıza dost resmen
İşte tatlıyla ara sıcak misafirin olmazsa olmazı yememek de ayıp oluyor yedim valla dün akşamCanim kontrollu ve daha az kalorili yemek yaparsan minimuma indirmis olursun.misafir olayi zor.bende haftasonlari anneme kayinvalideme gidince diyetin disina cikiyorum.dikkat ediyorum diyemiyorum da.hemen sen emziriyosun ye bol bol diyolar.halbuki eskisine gore cok daha saglikli besleniyorum
İşte tatlıyla ara sıcak misafirin olmazsa olmazı yememek de ayıp oluyor yedim valla dün akşam
En zoruda o iste ya yesen olmuyo yemesen hic olmuyoBende anneme geldim sürekli güzel şeyler yapıyor nolcak böyle
Bende anneme geldim sürekli güzel şeyler yapıyor nolcak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?