2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben dün akşam 9.30 gibi akşam yemeği yedim misafir şehir dışından gelince o saate kaldı :/ bu sabah da kahvaltım doluydu akşama da misafirim var :/ geçen hafta giden 1.5 kilo misliyle gelmezse geri iyidir

Kızlar aşure istiyor eşim ama yaparsam kesin kilo alırım yapmayacağımm

Ben dün akşam 9.30 gibi akşam yemeği yedim misafir şehir dışından gelince o saate kaldı :/ bu sabah da kahvaltım doluydu akşama da misafirim var :/ geçen hafta giden 1.5 kilo misliyle gelmezse geri iyidir
Canim kontrollu ve daha az kalorili yemek yaparsan minimuma indirmis olursun.misafir olayi zor.bende haftasonlari anneme kayinvalideme gidince diyetin disina cikiyorum.dikkat ediyorum diyemiyorum da.hemen sen emziriyosun ye bol bol diyolar.halbuki eskisine gore cok daha saglikli besleniyorum

Bugun yazmamisiz dogru duzgun.
Sabah egzersizimj yaptim.her zamanki kahvaltimi ettim.
Oglen;1 tabak kuru fasulyr,3 4 kasik bulgur,1 kase yogurt
Ara ogun;nesfit(yogurt ve tarcinla)
Aksam;1 kase shriyeli domates corbasi,2 parca izgara et,2 kasik bulgur,1 kucuk domates ve sogan

3 lt suyumu bitirmek uzereyim.kizim aksam uykusuna yatirdiktan sonra 15 dk egzersiz yapabilirim.

Bu arada sabah gune -400 ile basladim ve sonunda 62 ileri gordum cok sukur :))) 62.8 im

Cok az yap bari kiz yazik adama :) onu da ayarlamasi zor dimi.azar azar da koysan koca tencere oluyo
Ayne ya baktı yapmıyorum şekerpare dedi onu da çabuk bitsin diye yarım ölçü yaptım. Şu an evde 1 tepsi şekerpare yatıyor

İşte tatlıyla ara sıcak misafirin olmazsa olmazı yememek de ayıp oluyor yedim valla dün akşam

Ben kilo yavas veriyorum sanirim 62 idim simdi 60 olmuşum 2 haftada . Ay tutamıyorum bogazimi ben.

Hedef 50

Ben geldim kızlar dün aşuremi yiyerek tontiş günlere veda ettim bugünden itibaren inşallah başlıyorum tartıldım 63.9 ama birkaç gün önce 65dim buaralar istikrarlı kilom 65 neyse kahvaltıda haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık yedim az da ekmek yedim ben birden kesmek istemiyorum yavaş yavaş inşallah olacak haydi gazamız mübarek olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…