Bana uyup yemeyin kizzzNe ee Magnum yiyen zayofliyormuymus
ALTINIM gel bacım burdayiz
Yaa tabi insan mutlu olmaz mi hic :) daim olsun insallah :)))canım evet, ben yemeği kesince direkt 1 haftada 3 kilo gitti :) tabi ödem çoğu ama tartıda 3 kilo eksik çıkmak bile mutlu etti :)
Sus kiz zatrn heryerde asure resmi varBizde aşure yaptık annemle kaseleri gorunce dayanamıyorum çok güzel iyi süt yapıyor hemde kiloyu bosverin
Iyice iyilesene kadar bekle kuzum hic riske girmeevet canım küçük porsiyonlar yiyorum hedefim en azından kilo almamak. eşim hala hasta ama hafiflemiş. kararsızım aslında acaba dönsem mi yoksa hiç riske girmeyip biraz daha mı kalsam bilemiyorum
Canim bizde ayni bunari yapiyoruz.yediklerimizide yaziyoruz buraya :) ekstra spor yapmaya calisiyoruz o kadarHadi bakalim kizlar bende geld neler yapiyoruz anlatin banada. Oncelikleben yaptiklarimi soyleyeyim 66 kiloyum hedefim en kotu 57 yani hamile kaldigim kilo sabahlari yumurta kirbit kutusu peynirdomated salatalik yesillik iki dilim cavdar yiyorum aciktigim aralarda b meyve yada bikase yogur bi bardak laktozsuz sut iciyorum tavuk balik vs firinda yapmaya gayret ediyorum pilav makarna kestim spor sansim cok az simdilik balikesirde oldugum icin sabahlari bi saat yuruyorum baska meler yapmaliyim neler yapiyorsunuz banada bi el atin bacilar yaaaa
HejaR12 canım ben dün 3 kasik kadar aşure yedim dum geceden beri süt fiskirio ya ben ona bağlıyorum ekstra bi onu yedim çünkü acayip süt yapio
ALTINIM canım bizde işte sütumuz azalmicak şekilde yapmaya calisioz 2 Magnum geceleri süt yapio dermisjm
Yaa allah allah niyr boylr oluyo senin ya.o kadar dikkat etmene ragmen neden gitmiyo kilolarYa ben hep sabit hep sabit kafayı yicem haaa !!!açlıktan öleyim bir gram gitmesin dün başladım eliptik bisiklete
beklemeye karar verdik canım. allah yardım etsin inşallah güzel sonuçlar çıkar. ne zaman çıkacak sonuçlar daha bir ay var dimiCanım bence 1-2 gün daha bekle iyice iyileşsin esin.benim eşim hasta diye biz 10 gündür aynı yatakta bile yatmiyiruz eğer ki tüberküloz çıkarsa bana ve çocuklara da test yapmak gerekiyormuş Allah sağlık versin eslerimizi başımız dan eksik etmesin canım
öyle karar verdik canım ama evimi eşimi çok özledim kızım da yatağını babasını özledi oof of gurbetlik zorIyice iyilesene kadar bekle kuzum hic riske girme
beklemeye karar verdik canım. allah yardım etsin inşallah güzel sonuçlar çıkar. ne zaman çıkacak sonuçlar daha bir ay var dimi
Yukardaki mesaja duzeltme yapayim :)) maalesef o kadarda kalmadi :) 1 catal cheesecake,2 3 tatli kasigi asure,1 tanede icli kofte yedim
Almasak bari sabit kalsakta iyiBende dün annemlere geldim kahvaltıya dikkat ettim ama diğer öğünleri az yemeye çalıştım ama öğlen menüsünde ıspanak çorba, karni yarık, aksamda icli kofte makarna tatlida aşure diyet mi kalır
Insanin kendi evi gibisi yok gercekten.az ksldi canim sabret.hastaliktan iyidiröyle karar verdik canım ama evimi eşimi çok özledim kızım da yatağını babasını özledi oof of gurbetlik zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?