2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hadi bakalim kizlar bende geld neler yapiyoruz anlatin banada. Oncelikleben yaptiklarimi soyleyeyim 66 kiloyum hedefim en kotu 57 yani hamile kaldigim kilo sabahlari yumurta kirbit kutusu peynir domated salatalik yesillik iki dilim cavdar yiyorum aciktigim aralarda b meyve yada bikase yogur bi bardak laktozsuz sut iciyorum tavuk balik vs firinda yapmaya gayret ediyorum pilav makarna kestim spor sansim cok az simdilik balikesirde oldugum icin sabahlari bi saat yuruyorum baska meler yapmaliyim neler yapiyorsunuz banada bi el atin bacilar yaaaa

HejaR12 canım ben dün 3 kasik kadar aşure yedim dum geceden beri süt fiskirio ya ben ona bağlıyorum ekstra bi onu yedim çünkü acayip süt yapio

canım evet, ben yemeği kesince direkt 1 haftada 3 kilo gitti :) tabi ödem çoğu ama tartıda 3 kilo eksik çıkmak bile mutlu etti :)
Yaa tabi insan mutlu olmaz mi hic :) daim olsun insallah :)))

evet canım küçük porsiyonlar yiyorum hedefim en azından kilo almamak. eşim hala hasta ama hafiflemiş. kararsızım aslında acaba dönsem mi yoksa hiç riske girmeyip biraz daha mı kalsam bilemiyorum
Iyice iyilesene kadar bekle kuzum hic riske girme

Canim bizde ayni bunari yapiyoruz.yediklerimizide yaziyoruz buraya :) ekstra spor yapmaya calisiyoruz o kadar

HejaR12 canım ben dün 3 kasik kadar aşure yedim dum geceden beri süt fiskirio ya ben ona bağlıyorum ekstra bi onu yedim çünkü acayip süt yapio

Evet canım duymuştum annem yapmış bende yiyeyim bu aralar iyi şükür süt durumum

Ya ben hep sabit hep sabit kafayı yicem haaa !!!açlıktan öleyim bir gram gitmesin dün başladım eliptik bisiklete

Bugun dogru duzgun birseyler yiyemedim.
Oglen;kepek ekmeye tost ayran
Ara ogun;1 kase nesfit(yogurt ve tarcinla)
Aksam;1 buyuk kase mercimek corbasi.
Bugun islerim vardi cok dikkatli beslenenedim maalesef.1 ara ogun daha yaparim.1 ortaboy nar yerim bugunj kapatirim

Yukardaki mesaja duzeltme yapayim :)) maalesef o kadarda kalmadi :) 1 catal cheesecake,2 3 tatli kasigi asure,1 tanede icli kofte yedim

beklemeye karar verdik canım. allah yardım etsin inşallah güzel sonuçlar çıkar. ne zaman çıkacak sonuçlar daha bir ay var dimi

Yukardaki mesaja duzeltme yapayim :)) maalesef o kadarda kalmadi :) 1 catal cheesecake,2 3 tatli kasigi asure,1 tanede icli kofte yedim

Bende dün annemlere geldim kahvaltıya dikkat ettim ama diğer öğünleri az yemeye çalıştım ama öğlen menüsünde ıspanak çorba, karni yarık, aksamda icli kofte makarna tatlida aşure diyet mi kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…