Bi de sporla hiç aram yok benim yatarak spor yaptığımı düşünen bi insanimAh canim cok gecmis olsun.idil kuzusunu opuyorum cok.dun yazdigini baz alarak guncelledim bende :)
O zaman cok iyi olmus bravo valla :))Evet canım 1.5 gitmiş aksan yemeleri kesince sanırım çünkü biz eşimle 10 gibi fındık fıstık ceviz cips ve çokça çikolata yerdik
Olmaz oyle seyyy hadi gel sende.yemeni duzene soksan bile verirsin.birak abur cuburlar etme eyleme bacim :))Cesaretimi toplayıp ve evdeki 10 poşet abur cubur bittiğinde aranizdayim:)))
Canim az birsey hareket etmek bile etkiliyo yaBi de sporla hiç aram yok benim yatarak spor yaptığımı düşünen bi insanimdün iyi kahvalti yaptik diye eşim yürüyelim dedi çıktık üçümüz yaklaşık 5km yürüdük dönüşte de spor aletleri var parkta eşimle onları yaptık ama dunkuler erimemiş çünkü cumartesi tartildim 67.4 tu
Canim olabilir.odem toplamistir vucudun adet olunca atarsin onu da birden bire.sen dikkat etmeye devam et benceKızlar ben zaten dikkat edemedim üstüne bir de almışımgeçen ay bu dönemler adet olmuştum yine mi olacağım acaba? Tatlıyı kestim kilo aldım resmen.
İnşallah ya kuzumBu hafta daha fazla gidecek canim bak gor
1.600 gr heee cok kiskandimmEvde değilim bende farklı bi tartıda tartildim 76.4 umarım doğrudur
Bendende 400 gr gitmis.demekki daha azimli olmak lazim :) pes etmicezİnşallah ya kuzum
Kesinlikle canım ben sporu artttrcm kış temizliğine bşladım sayılırmıBendende 400 gr gitmis.demekki daha azimli olmak lazim :) pes etmicez
Sağ ol canım benim akşam yemeleri çok bende bi de sağlıksız beslenmek hayat felsefem ondan kilo gitmiyodu@Nurmuratkf maşallah kız nasıl zayıfladın öyle valla tebrik takdir hepsini ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?