2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah canim cok gecmis olsun.idil kuzusunu opuyorum cok.dun yazdigini baz alarak guncelledim bende :)
Bi de sporla hiç aram yok benim yatarak spor yaptığımı düşünen bi insanim dün iyi kahvalti yaptik diye eşim yürüyelim dedi çıktık üçümüz yaklaşık 5km yürüdük dönüşte de spor aletleri var parkta eşimle onları yaptık ama dunkuler erimemiş çünkü cumartesi tartildim 67.4 tu

Kızlar ben zaten dikkat edemedim üstüne bir de almışım geçen ay bu dönemler adet olmuştum yine mi olacağım acaba? Tatlıyı kestim kilo aldım resmen.

Canim az birsey hareket etmek bile etkiliyo ya

Kızlar ben zaten dikkat edemedim üstüne bir de almışım geçen ay bu dönemler adet olmuştum yine mi olacağım acaba? Tatlıyı kestim kilo aldım resmen.
Canim olabilir.odem toplamistir vucudun adet olunca atarsin onu da birden bire.sen dikkat etmeye devam et bence

Bu arada menuler unutulmasin kizlar.
Sabah;2 yumurta bir dilim peynir 2 ince dilim kasar salatalik domates roka dereotu.
Oglen;1 tabak kuru fasulye 4 5 kasik bulgur yarim salatalik

Ben menümü yazmaya fırsat bulamıyorum. Zaten çok da diyet sayılabilecek şeyler yemiyorum

Bugün kahvaltıda ballı tarçınlı cevizli mısır gevreği yedim.

Öğlen de 1 dilim ekmek, 1 köfte ve bir haşlanmış yumurta yedim (üzerine azıcık zeytinyağı tuz ve kekik ekleyerek)

Sabah 3 domates bi salatalık bi yumurta 7 zeytin kibrit kutusu kadar yarım yagli peynir 3 çay kaşığı kadar pekmez ve tereyağ 2 Br çay 2 dilim kepek ekmeği kahvaltıdan önce 2 bardak detoks kahvaltıdan sonra bi bardak rezene akşama misafir varmış belime streç sardım üstüne korse giydim bebek uyudukça temizlik ve yemek yapmaya calisiyorum

Evde değilim bende farklı bi tartıda tartildim 76.4 umarım doğrudur

Kizlar bende 60.2 yim bugun - 800 hic soor yapamadim biraz dikkat ettim oğlumu bebek arabasinda uyuturken hoplayip zipladim o kadar ahh spora baslayabilsem

Kizlar bende fazla bi fark yok ama 62.6 oda yeter 62 sayılır :)

@Nurmuratkf maşallah kız nasıl zayıfladın öyle valla tebrik takdir hepsini ettim
Sağ ol canım benim akşam yemeleri çok bende bi de sağlıksız beslenmek hayat felsefem ondan kilo gitmiyodu yediklerimi de hep yazdım buraya 6dan sonra hiçbir şey yemedimsadece şu içtim ve rezene spor desen bana terseşimle bi kez çıktım yürüyüşe onda da yavaş yavaş yürüyorum yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…