Ne yazdin kizYanlis yere yazdim ya
Orda okudumtan sonra fark ettim kesin topikleri karistirdi diye :)Doktor kontrolunu yazdim bebeğindiger topige yazacaktım buraya yazmisim
Benimkiler de 150 160 kalori ama iki üç tane yiyince en az 310 yapiyoYer fistiklisi varmis canim magnumun gecen esim almis demistim ya.oni aksam yemedim ama ertesi gune ara ogun yaptim.200 kusur kaloriydi :)
Kas yapayim derken goz cikarmak gibi olmus seninki :) kiz sen bu kadar yemeyle nasil 1 bucuk kilo verdin kiskandim vallaBenimkiler de 150 160 kalori ama iki üç tane yiyince en az 310 yapiyo
Ne zaman donuyosun canim eve? Esin iyilesti mi? Once saglik sonra bizle devam edersin canim.en azindan porsiyonlarini kucuk tutabilirsinselam kızlar ben hala annemlerdeyim ne diyet kaldı ne bişey.. annem döktürüyor yemekleri :))) sadece sabah kahvaltıyı dikkatli yiyorum ara öğün olarak activia yiyorum. öğle ve akşam felaket durumlar. eve geç geliyorlar 8de akşam yemeği yiyorum inşallah kilo almamışımdır
sabah 9daki kahvaltım mantarlı maydonozlu omlet nane domates peynir ekmek ve süt çayı...
evet canım küçük porsiyonlar yiyorum hedefim en azından kilo almamak. eşim hala hasta ama hafiflemiş. kararsızım aslında acaba dönsem mi yoksa hiç riske girmeyip biraz daha mı kalsam bilemiyorumNe zaman donuyosun canim eve? Esin iyilesti mi? Once saglik sonra bizle devam edersin canim.en azindan porsiyonlarini kucuk tutabilirsin
evet canım küçük porsiyonlar yiyorum hedefim en azından kilo almamak. eşim hala hasta ama hafiflemiş. kararsızım aslında acaba dönsem mi yoksa hiç riske girmeyip biraz daha mı kalsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?