2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlae sabah klasik kahvaltimi yaptim.oncesinde egzersizde yapmistim.

Ara ogun yarim armut.
Oglen birsey yiyemedim.
3 e dogru tiramisu yedim (dogum parami alimca kutlama yaptik)
Aksam;1 kase sehriyeli domates corbasi,5 izgara kofte,cok az salata yaparim.5 gibi yenilcek

Ara Öğün 1elma
Öğlen 1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi içine 1 tane incir doğradim, biraz kuru üzüm, biraz ceviz ve tarçın koydum ( dün de yapmıştım sütümü arttırdığını farkettim)
Ara Öğün 1 fincan nescafe
Akşam kuru fasulye ve pilav yenecek biraz sonra

Yer fistiklisi varmis canim magnumun gecen esim almis demistim ya.oni aksam yemedim ama ertesi gune ara ogun yaptim.200 kusur kaloriydi :)
Benimkiler de 150 160 kalori ama iki üç tane yiyince en az 310 yapiyo

Bu arada kalvaltim;2 yumurta,domates,salatalik,dil peyniri,kasar,beyaz peynir,krempeynir,5 yesil zeytin,dereotu,1 cay kasigi kadar fistik ezmesi.(peynirlerden cok az az yedim,maksat cesit olsun bikkinlik olmasin)

selam kızlar ben hala annemlerdeyim ne diyet kaldı ne bişey.. annem döktürüyor yemekleri :))) sadece sabah kahvaltıyı dikkatli yiyorum ara öğün olarak activia yiyorum. öğle ve akşam felaket durumlar. eve geç geliyorlar 8de akşam yemeği yiyorum inşallah kilo almamışımdır
sabah 9daki kahvaltım mantarlı maydonozlu omlet nane domates peynir ekmek ve süt çayı...

Eklentiler

• 20161013_084155.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 41
Ne zaman donuyosun canim eve? Esin iyilesti mi? Once saglik sonra bizle devam edersin canim.en azindan porsiyonlarini kucuk tutabilirsin

Bizde aşure yaptık annemle kaseleri gorunce dayanamıyorum çok güzel iyi süt yapıyor hemde kiloyu bosverin

Ne zaman donuyosun canim eve? Esin iyilesti mi? Once saglik sonra bizle devam edersin canim.en azindan porsiyonlarini kucuk tutabilirsin
evet canım küçük porsiyonlar yiyorum hedefim en azından kilo almamak. eşim hala hasta ama hafiflemiş. kararsızım aslında acaba dönsem mi yoksa hiç riske girmeyip biraz daha mı kalsam bilemiyorum

evet canım küçük porsiyonlar yiyorum hedefim en azından kilo almamak. eşim hala hasta ama hafiflemiş. kararsızım aslında acaba dönsem mi yoksa hiç riske girmeyip biraz daha mı kalsam bilemiyorum

Canım bence 1-2 gün daha bekle iyice iyileşsin esin.benim eşim hasta diye biz 10 gündür aynı yatakta bile yatmiyiruz eğer ki tüberküloz çıkarsa bana ve çocuklara da test yapmak gerekiyormuş Allah sağlık versin eslerimizi başımız dan eksik etmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…